Üst resimdeki oyun halisindan bende aldim, ama Ipek cok az oynadi. Bir türlü ilgisini cektiremedim. Bir arkadasimin kizi onunla saatlerce oynuyordu, bende ona özenip aldim ama Ipek hic ilgilenmedi.
Üst resimdeki oyun halisindan bende aldim, ama Ipek cok az oynadi. Bir türlü ilgisini cektiremedim. Bir arkadasimin kizi onunla saatlerce oynuyordu, bende ona özenip aldim ama Ipek hic ilgilenmedi.
bende kullandim ama cok da gerekli birsey degil
eger hediye gelecekse seve seve kabul et ama alacaksan baska birsey al derim
BENDE OYUNCAK MAĞAZASINDA GÖRÜP ÇOK BEĞENMİŞTİM SORDUĞUN İYİ OLDU ARKADAŞLAR HAKLI BEN O ŞEKİLDE HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM ÖMRÜ KISA HEDİYE GELİR İNŞALLAH
kullanmadım , daha doğrusu gerek duymadım , sonuçta yaramazları o halıda tutmak imkansız.
ama onun yerine elyaf ve pamuk karısımı kocaman minder yaptırmıştım.üstünde durdugu 5 dk.
kisa bir sure kullanabilirsin,sayet uyumlu sakin bir bebegin varsa.
benim oglum hep aglar durumdaydi ve kucaktaydi,o yuzden cok sevmeme ragmen kullanmadim.
Emekleyene kadar kullanisli olabilir.canli renler,degisik dokularda oyuncaklar olmasi ilgisini ceker.
FİYATI 45 MİLYONDU
İnanın böyle şeylere hiç gerek yok,
Minişler durmuyor zaten üzerinde, boşuna para vermiş olursunuz. Öyle kıpır kıpırlar ki bi süre sonra odalar bile dar geliyor.
Ben kullandım çok da memnun kaldık. EREN HAYRAN HAYRAN SEYREDERDİ TEPEDE DÖNEN HAYVANLARI. 2 AYLIKTAN İTİBAREN YATIRMIŞTIM. (niye büyük harfe geçmişim?!)Bizimkinde müzik de vardı. Yıkanabilir ve taşınması da kolay olduğu için heryere de götürebilirsin. Tek sakınca uzun süre kullanamamak. Yani emeklediği noktada olay bitiyor. Ama olsun mutlaka çevrende yeni doğum yapan biri olur ve sen de ona hediye edersin. Bize hediye gelmişti. Biz de bir arkadaşımızın bebeğine verdik. Böylece max. fayda sağlanmış oldu.
her iki resimdekinden de almıştım heveslenip ama yüzüne bile bakmadı..hiç ilgilenmedi hiç..playskool'un yürümeye yardımcı arabasından da aldım ona da hiç ilgi göstermedi.çocuk siyah şeyleri seviyor rengarenk şeyler hiç cezbetmiyor adamı yahu..
bence cocukların yapılarıyla ilgili bu durum..çocuğunuzun bu tip renkli oyuncaklara ilgisi olup olmadığını gözlemleyin ve ona göre hareket edin derim.
ben de cem için kullanmıştım, baya oynamıştı.