ben bile sinirlendim
birak esin bir guzel bu konunun altindan girip ustunden cikar
terbiyesiz pis kadin mis o bosver
ben bile sinirlendim
birak esin bir guzel bu konunun altindan girip ustunden cikar
terbiyesiz pis kadin mis o bosver
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM BÖYLE SİNİRLENMENE
GEÇTİĞİMİZ AYLARDA BİZİM EV SAHİBEMİZDE BENİM BİR KAÇ DEFA YOLUMU KESİP KİRADAN FALAN BAHSETTİ SENİNKİ KADAR ABARTMASADA BENDE ÇOK SİNİRLENMİŞTİM ALLAHA ŞÜKÜR BEN O KADAR KONUŞMASINA MÜSADE ETMEDEN İŞİM VAR DİYİPDE YANINDAN AYRILMIŞTIM DİNLESEM HERALDE BENDE SENİN KADAR YIPRANIRDIM...
GEÇMİŞ OLSUN
DEDİĞİN GİBİ CAHİLLİK VE BİDE ÜSTÜNE SEVİYESİZLİK EKLENİNCE BÖYLE OLUYOR NE YAZIKKİ. SEN KENDİNİ NİYE ÜZÜYORSUNKİ ARKADAŞIM, KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR. SEN BUNU BİLİYORSUN YA. KARŞINDAKİ BİLMESEDE OLUR. PARA İNSANDA NE TERBİYE NE SEVİYE BIRAKIYOR. BİR İNSANIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRMEK İÇİN YA PARA, YA MAL, YA DA MEVKİ VERECEKSİN DEMİŞLER. SONUÇ BU OLUYOR NE YAZIKKİ...
Aaaaaaaaa o ne kadın öyle
Cahilden dostum olacağına ,akıllıdan düşmanım olsun boşuna dememişler
Cahillik işte bu kadın tipli birşey sanırım
Hiç canını sıkma... Demek kolay biliyorum ama gel de uygula diyorsun...
Ben bu tip insanlara 'insan müsveddeleri' diyorum... Yapacak bir şey yok.. Bazı insanlar böyle...
Üzme sakın kendini.. Öyle çok ki bu türde insanlar... Bizim karşımıza çıkmıyor mu sanıyorsun... Yaşamın her alanında her şekilde seni buluyorlar işte...
'Hiyerarşinin dayanılmaz hafifliği..' parayla, malla, mülkle ne kadar hiyerarşi sağlanabilirse uygulamaya çalışıyorlar.. Sen düşün artık onların acizliğini...
Çıkar aklından ve bir daha seni arayacak olursa 'boşluğuna gelmesin..' Galiba bunlar 'boş bulunma' dilinden de anlamıyorlar... kendini gerçekten üzme, değmez çünkü, üzüntünün de bir enerjisi ve değeri var..
Umarım hiç üzülmezsin...hele bu tür insanlar için...
Sevgiyle..
Günaydın Elif, dediğin gibi tek kelimeyle cehalet bu!!!!!
Cahil insanlardan çok korkarım çünkü onlar her konuda çok cesur ve bilgi sahibi olduklarını zannederler böyle oluncada sonuç işte budur!!!!!!!
DENGESİZ KADIN BOŞVER YA ÜZÜLME
BÖYLE İNSANLAR O KADAR ÇOK Kİ YAPILABİLECEK HİÇ BİRŞEY YOK
CAHİL BİR İNSANDAN NASIL BİR KONUŞMA BEKLENİRKİ
boyle cahillere laf anlatmak zordur siz en iyisini yapmışsınız.o tip insanlar ne soyleseniz daha uste cıkmak için daha fazla terbiyesizlesebiliyorlar.siz canınızı sıkmayın.araya cocukları karıstırması artık o kadının ne kadar cahil kendini bilmez oldugunu gostermiş.kotu soz sahibine aittir.
Elifçim hiç sinirlerini bozma. Boşa dememişler "kötü evsahibi insanı malsahibi yapar" diye. Üzme kendini.
Avukat değilim ama bir kontratınız var ise orada yazılı olan oranı bankaya yatırdığınız sürece evsahibinin bir yaptırımı yoktur (diye biliyorum). Ama iş huzursuzluk yaratınca normal insanlar ne yazık ki duygusal tepki veriyorlar/sizin gibi.
Umarım canınızı çok sıkmadan bir orta yol bulunur.
Kolay gelsin.
ver mahkemeye, ben cıkmıyorum diyeceksin. tecrubeyle sabittir
bosversene bir cogu kiracıyı sutladıktan sonra daha fazla paraya kiraya vermek icin bu ucuz numarayı yapıyor, agzınızın tadını bozacak sizde cekip gideceksiniz. benimde basıma geldi, ustelik esim askerdeyken. ev sahibi evi satıyorum dedi. bende kim geldiyse eve bakmaya evi bir guzel gezdirdim ama evi satın alsalar bile cıkmayacagımı soyledim bir suru musteri olmasına ragmen ev satılamadı. zaten ev sahibi satma niyetinde degil bizi cıkarıp daha fazlaya kiralamak istiyordu. ev kayınvalidesinin eviydi ve kayınvalideside evin satılmasını istemiyordu. yani niyetlerini bildigim icin, icim rahat sekilde bende onlara horozlandım. 4 yıl oturdugum evde bir 6 yıl daha oturduktan sonra kendi istegimle evden cıktım.