Bence de acele etme hem havalar soğuk yazı bekle çocuk üşütmesin......
Ben oğluma 2 yaşında bıraktırdım.....Bir gün boyunca anlattım ertesi günü prima poşetinin içine kağıt doldurup gel bunu çöpe atalım senin ihtiyacın kalmadı artık dedim...Akşam apartman görevlisine anlatarak çöpü verdik....ilk bir hafta gece bağladım altını çünkü çok su içiyordu ,gün boyuncada sürekli tuvalete götürdüm lazımlığa oturmadı , bende hiç üşenmeden tuvalete götürdüm önce ağladı oturmak istemedi,biraz kızdım bak otur otur ne vericem eline deyip zorla oturttum , erkek olmasından dolayı da ayakta yapması kolayda oldu.....Bir kaç kez kaçırdı bağırmadım kızdım sadece korkutmadan çok pis koktu gel birlikte temizleyelim,ayyy bak ben hiç yapıyormuyum filan diye inatlaşmadan anlattım....Tuvalete çişini ve kakasını yapınca evde bir alkış tufanı başlıyor du tabiiii eeeee olucak o kadar...
Hiç korkutmamak lazım 2 gün sonra her şey olup bitmişti ben bile şaşırdım....
1 hafta sonrada gece bağlamamı istemedi bende gece hiç bağlamadım su içimini azalttım....yatak koruyucusu hayat kurtarıyor zaten.......
1 hafta sonra gece de bağlamamaya başladım tabiiki çok sık ilk başta 2 hafta uyuyamadım 2 - 3 saatte bir tuvalete götürdüm...
Biraz karışık anlattım ama her çocuk zamanını kendi belirliyor herhalde ben sadece şanslıydım....Çünkü bora konuşmuyor du bile ...Ona rağmen başardık sadece sabır sabır
Sevgiler