BEN OVUNEREK SOYLUYORUM İCMİYORUM ESİMSE ARADA BİR BİRAKİP 9 AY KAADR İÇMİYOR SONRA KİLO ALDİGİNİ FATKEDİP TEKRAR BASLİYOR.
BEN OVUNEREK SOYLUYORUM İCMİYORUM ESİMSE ARADA BİR BİRAKİP 9 AY KAADR İÇMİYOR SONRA KİLO ALDİGİNİ FATKEDİP TEKRAR BASLİYOR.
Ben kullanıyorum,eşimde kullanıyor.
Hatta şimdi bir türk kahvesi yaptım karşılıklı içiyoruz
SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR
sigara kullanmiyoruz, sigara paralarida cebimize kalmiyor cunku sarapciyiz biz
ben de kullanıyorum ama bir paket bana 3-4 gün gider.Eğer arkadaşlarla muhabbet halinde isem bir paket 2 gün gider.Yani sohbet ortamında biraz kaçırıyorum tabi bu bir mazeret değil sonuçta sağlığımız için binbir zararı var.
Ben hiç sigara içmedim eşim de evlenmeden önce bıraktı.İnşallah çocuğumuz da büyüyünce içmez.
Kullanıyorum.
GÜNDE 5-6 TANE İÇİYORUM
Eşim eski tiryakilerden ama amcası akciğer kanserinden ölünce babası ile birlikte bırakmişlar, 10 yıldır kullanmıyor...
Ben eskiden tek tük içerdim, barlarda falan içmeseniz de dumanaltı olursunuz, o yüzden barda içkiyle beraber içerim...
Ama şu anda aromalı purolar var, yaz kış yağmur kar farketmez, bahçede eşimle içeriz bu purolardan, ama evde asla içmeyiz, içirtmeyiz...Arabamızda da kimse sigara içemez. Resteurantlarda sigaa içilmeyen bölüm varsa otururuz, yoksa "take-away (al-git)" yöntemini uygularız, yemeği alır evimizde yeriz
Sigara düşmanı değilim, 2-3 ayda bir puro içerim, çok canım sıkılınca da bahçeye çıkar sigara içerim, ama tütün de içki de çok sınırlı kullanıyorum, bazen aylarca içmiyorum...
Sigara içenler benden uzakta içtikleri müddetçe benim için problem değil, ama hamile veya emzirirken veya çocuğunun yanında sigara içenlerin saçlarını tutam tutam yolasım geliyor... :-x
Mert'e hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım.Yani 3 yıl önce..O zamandır hiç içmemiştim, 1,5 ay öncesine kadar.Onda da 1 tane yaktım baktım unutmuşuz birbirimizi, eski tadımız yok, yine ayrıldık.Sigarayı çok severken bıraktım ben..Hakkaten çok severdim, en güzel yerinde bıraktığıma inanıyorum.Özlüyorum zaman zaman, şöyle çekeceksin içine sonra püfffff....Ama kıyamıyorum çocuklara...Evde asla sigara içilmiyor, gelen misafirleri de çok arzu ediyorlarsa, yaz demeden kış demeden balkona davet ediyoruz.
BENDE KULLANIYORUM