Ben ve esimde sigara icmiyoruz, esim önceden arada bir icermis, ama simdi icmiyor.Ben hic icmedim.
Ben ve esimde sigara icmiyoruz, esim önceden arada bir icermis, ama simdi icmiyor.Ben hic icmedim.
hamile oldugumu ögrendigim an sigarayi birakmistim ama dogumdan 4hafta sonra basladim malesef simdi yarim paket günde iciyorum zaman geliyor 1paketedi buluyor bir ara esimle biraktik 3ay sonra yine basladik
Iciyorum ve keyif aliyorum.
Hakan yaklasik bir sene once birakti, ara sira bana da baski yapiyor ama bu keyfimden asla vazgecmem.
Evde kesinlikle icilmiyor. Misafir bile teraslardan birine cikmak zorunda.
Oldumu simdi, canim istedi, simdi git in alt kata, cik terasa, ooff tam iskence gidemem.
Biz sigara içmiyoruz ve evimizde içirtmiyoruz. Zaten evde içene pek rastlanmaz buralarda, balkona, terasa, kapının önüne çıkarlar içmek için. Benim sigara dumanına allerjim olduğundan, yolda içenin yanından bile geçmem, sigara içilen ortamlara girmem. Allerjim yıllar geçtikçe azıttı. Türkiye'de elimde fısfıs ilacımla dolaşırım, çünkü hemen tıkanırım
ben başladım 5 seneden sonra maalesef(
hamilelikte bırakmıştım ve 4 sene içmedim doğumdan sonra. ne olduysa bu sene oldu. az içiyorum ama artar mutlaka. Öykü'nün yanında içmek bir yana, bilmesini bile istemiyorum.gizli saklı içiyorum.
bence bunun en iyi yolu hiç denememiş olmak.
Ben sigara içmeyi seviyorum.En büyük keyiflerimden biri.Bırakmayıda hiç düşünmedim.Fakat içmeyenlere saygısızlık edenlerdende değilim.Evimde sadece mutfakta içiliyor.Gittiğim yerlerdede sigara içmek için önce izin alırım.
Kısaca ben kimseyi rahatsız etmiyorum kimsede sigaramla benim arama girmesin