Ama ben Teo nun muzugini seviyorum,tamam konserlere gitmiim,tv de de Emre ye izlettirmem ama cd lerimi atmiiim lutfeeeen
Ama ben Teo nun muzugini seviyorum,tamam konserlere gitmiim,tv de de Emre ye izlettirmem ama cd lerimi atmiiim lutfeeeen
valla haberler için bişey dşyemem ama teoman dinlerim arkadaş adam güzel müzik yapıyo her nekadar alkolik ve madde bağımlısı olsada müziği süper...
şarkılarını severim,kasetini almam ama kendinden nefret ederim.ilk çıktığı zamanlardı çalıştığı yerde dinlemeye gitmiştik,arkadaşım çok seviyordu,orda anladım ki çok saygısız,dejenere,kaprisli...vs.
bende hiç sevmem zaten Teoman ı
Popüler sanatçıların hangisi idealinizdeki duyarlı sanatçı kimliğine uyuyor ki... Teoman hatalıymış ama bu müziğini sevmeme engel değil. Düşünce tarzı, yaşam tarzı, değerleri bakımından hiç tasvip etmediğim ama sesini-yorumunu-müziğini beğendiğim bir çok yerli-yabancı sanatçı var.
Tamam konserine gitmem, kasedini almam belki ama radyoda, denk gelirse TV de iş yerinde PC'den dinlerim.
Cocuklar magazin programi seyretmiyor nasil olsa dii mi?
Muzigi guzelse dinlenir, yuzunu her daim gormek zorunda degiliz...Toplumda saygiyla dinlenen Zeki Muren, Sezen Aksu vb bircok sanatcinin zaaflari var hatirlarsaniz, sanatci adamin/kadinin biraz kafadan kirik olmasi lazim ki farkli olabilsin...Siradan seyler yapan, hanim hanim, beyfendi gibi yasayan kim kaldi gunumuzde?
Haa, bir zamanlar Metin Milli vardi, iste o tam bir beyfendi gibiydi
Ozgurluk bunu da kapsiyor iste, insanlarin sanatini begenir ya da begenmezsiniz, kasedini alir ya da almazsiniz, adam butun bunlari takmiyor ki konserinde iciyor, kadin bunu takmiyor ki cocugu yasinda adamla geziyor...
Siz, evinize misafir gelip de bira icenlere, "cocuguma kotu ornek oluyorsun, cektir git" mi dersiniz yoksa?
Çok abartmaya başladılar bunlarda yaaa.
Biz de zaten hiç bir kaseti, cd si yok. Ama sevdiğim şarkıları vardı. Radyoda falan çıktıkça dinliyordum. İnsan hatasını kabul ederse gözümde yücelir. Ama yaptığı açıklamalardan sonra iyice değerini yitirdi. Gerçi daha önce de çok ukalaca açıklamaları olmuştu değişik konularda, bu açıklamasına da şaşırmamak gerekir.
iyide cüneyt bey;sadece teoman değilki seyrettiğimiz tüm film ve dizilerde oyuncular hemen ya içkiye yada sigaraya sarılıyor..bence RTUK bu denetimlerde reklam olacak diye çeşitli reklam pano ve yazıları mozaikleyeceğine ve küfür içeren konuşmaları"bip" leyeceğine sigara ve içki olan sahneleride makaslasın
Özellikle klipleri bende son davranışlarını tasvip etmeyenlerdenim.Kend,ine çeki düzen vermesi gerektiğine inanıyorum.
Saygılar sağlıcakla kalın.