Ruhancım seni sıkıştırmayacağım canım rahat ol
sadece seni çok sevdiğimi söylemek istedim...bu tatlılığını neye borçlusun..yoksa annen sana hamileyken çok mu şeker yemiş
öpüyorum seni canım..
Ruhancım seni sıkıştırmayacağım canım rahat ol
sadece seni çok sevdiğimi söylemek istedim...bu tatlılığını neye borçlusun..yoksa annen sana hamileyken çok mu şeker yemiş
öpüyorum seni canım..
senin için önemli olan dostlukmu?? çıkarcılıkmı???
Canım Ruhan'ım benim. Kızına kardeş düşünüyon muuuuuuuuuuuuuuu???
ANNELİK:hayatımda yaşadığım ve sonsuza dek aynı şeyi hissedeceğim mükemmel bir duygu mutluluk umut yarın hayat
DUYGULANDIĞIM ŞEY:eşimin bana evlenme teklif ettiği an
ENÇOK ÜZEN:30 ağustosda babamı kaybetmem
HAMİLELİK:hülyacım haklısın) ama şimdi diyorumki valla 10 tane doğururum hiçde korkulduğu gibi değilmiş çok rahat doğum yaptım önemli olan pozitif düşünmekmiş ben bunu başarmıştım ve ilk doğumum olmasına rağmen sadece 3 saat sürdü ve eminim 2.bebek daha rahat olacak 4 yıl sonra anlatırım nasıl oldu
ENÇOK İSTEDĞİM ŞEY:bugüne kadar istediğim herşeye sahip oldum şimdiki isteğim başka semtte bir ev
AŞK:kocama ilk günki gibi aşığım belkide daha fazla
SİTEDE BENİ EN ÇOK ÜZEN:doğum izni dönüşü yatığım aramada babam için yazılan başın saolsun dileklerini okurken mahvolmuştum
SİTE İÇİN TANIM:vazgeçilmezim
ŞAtocum sorun çok ilginç ama beni hiç tanımamışsın maalesef çıkar hayatımda hiç bir zaman olmadı olmayacakta
bu arada nilgünüm ve nagişim sizlerde benim için çok ama çok özelsiniz sizi seviyorum
Baharcım elbette kızıma kardeş düşünüyorum bir 4 yıl sonra ALlah izin verirse olsun istiyorum
en çok dinlemeyi sevdiğin özgün müzik sanatçısı kim?
ilkay akkaya
ruhan canim benim sana 2 sorum var
hani oglumun hikaye kitabi hala gondermedin? ne zaman gondericen??
ayricada sen kocanla soyle aksam gezmelerine ne zaman cikican bakiyim yada hafta sonu bir kac saat kendinize ne zaman ayirmaya basliycan?
canım...
dene dene bi denem.....
ben seni çok SEVİYOYUMMMMM....
çok TATLISIN çooookkkkkk....çokda sexy ALO diyosun...
arkadaş canlısı.....candan sıcak olduğun gibi için dışın birsin.....
İyi ki varsın...iyi ki bende seni tanıdım....
Ama biraz etrafı insanları dertlerini tasalarını sıkıntılarını kendine dert etmekten vazgeç biraz rahat olmaya kendinle olmaya çalış....
Üzülmene kıyamam canım benim....
Sohbete giripde dört gözle seni bekliyorum ...
benim özel ve güzel ve sevimli seçmece site içi dostlarımdansın...
Artııııııııııı NİTELİKLİ SAYGILI SEVİYELİ olmanda cabası
İnce narin nazeni bir anne.....öptüm canım....
soruma gelince KAÇ KİLOSUN
deerrrrmişimmmmmmmm
sende beni dövermişinnnnn
canım ağız tadı ile bir süpriz yaptırmadın kitapları aldım cuma günü vereceğim postaya senden ricam tekrar adresini msj atarmısın kocamla dışarı çıkma işine gelince zor be canım(( ben kızımı kocamda tvyi bırakamıyor
Ruhan,
Maşallah, Özgesu çok tatlı! Benim sorum, kızının adını kim koydu? Özgesu olmasaydı, kızının adı ne olurdu?
Sevgiler...