Sağol canım numara için. Şimdi yazılanları okuyorumda acaba gerçekten bana sürpriz yaparmı diye düşünüyorum. Ben yer ayırtırsam birde o bana sürpriz yapacaksa nasıl olacak.
Sağol canım numara için. Şimdi yazılanları okuyorumda acaba gerçekten bana sürpriz yaparmı diye düşünüyorum. Ben yer ayırtırsam birde o bana sürpriz yapacaksa nasıl olacak.
Bence sen yerini ayırt. Nasıl olsa rez. yaptırırken tel no alıyorlar. Baktın sürpriz var (Kİ İNŞALLAH) onlar aramasa da sen arayıp iptal edersin. Sonuçta bağlayıcı bir şey yok.
Bir kayınvalideni arayıp, hiçbir şey olmamış gibi ağzını yoklasan.
Bakalım geceden haberi var mı?
Selda eğer cidden unutmuşsa ölürmüsün öldürürmüsün ama unutmamış olabilir.Sen erken kara verme bence...
Merhaba Selda,
Bence de eşin sana hoş bir sürpriz hazırlıyor olmalı. Annesine diye çıkıp başka bir yere götürecektir.
Emine
Selda sen eşini daha iyi tanırsın,arkadaşlarında dediği gibi bana sanki sana süpriz yapacak gibi geldi.Hem evlilik yıldönümünüzü hatırlayacak hemde seni annesine götürecek olacak şey değil.
Araştır arkadaşım ona göre planlar yap.
valla selda ben de bu konuda yaralılar tayfasındanım. eşimin böyle özel günlere nedense (evlendikden sonra aniden nükseden ) bir gıcığı var. nice tedavi yöntemleri sonuç vermeyince bende özel günlerimde kendime şöyle kallavi bir özel hediye alıyorum, hani normal zamanda çok gözüm dönmesse almayacağım türden şeyler. böylece onunda özel günümüzde iyi&kötü duygulu anlar yaşamasını sağlıyorum ben 1-2 senedir bu taktiği deniyorum. eskiden arkadaşlarımıza kızardı aaa hiç atlanırmı böyle şeyler diye şimdi kendisi atlamak bir yana hoplaya zıplaya geçiveriyor o günleri. yarama tuz bastın bak ne kadar dolmuşum!!!
şimdii ben eşinin sana evlilik yıldönümünüzü hatırlatıp sonrada annemlere gidelim akşam demesini pek inandırıcı bulmadım desem yeridir. bir sürprizi var herhalde sana. yani adam gibi sevgilim bu akşam güzel bir yemeğe çıkalım deseler, güzel birde hediye almayı akıl etseler de bizi böyle delirtmeseler olmuyor mu ya?
sitedeki babalar, erkekler neden böyle? halbuki ne kolay bizi mutlu etmek, değil mi arkadaşlar?
Selda eşini ara ve bir akrabanızın akşam geleceğini söyle, oda annemler falan derse annen yabancı değil ertesi akşam gideriz de ben arar söylerim annene de, bakalım tepkisi ne olacak...
Selda ne kadar şanslı bir kadınsın kıymeti bil. Benim kocam evlilik yıldönümüzü hatırlamıyor bile. Geçen sene unutmuştu. Şimdi de hatırlamadığını söylüyor ve hatta niçin alyansımızın içine yazdırmadın diye de bana kızıyor Dalga mı geçiyor 2 Ekim de göreceğiz hep beraber.
Ne yaptığınızdan bizi haberdar et lütfen. Bakalım gerçekten ne düşünüyor merak ediyorum.
Yine de nice nice mutlu sağlıklı yıllara.
Sevgilerimle
Gülten' in fikri iyi gibi geldi bana. Sen de alternatif misafir yarat.