BENDE ELIMDEN GELENI YAPAMYA HAZIRIM ILK ASAMADA KIYAFET VE KITAP GONDERMEK UYGUN OLACAKTIR HERHALDE...
SU MNG KARGO ACABA BIZE YARDIMCI OLABILIR MI ?
BENDE ELIMDEN GELENI YAPAMYA HAZIRIM ILK ASAMADA KIYAFET VE KITAP GONDERMEK UYGUN OLACAKTIR HERHALDE...
SU MNG KARGO ACABA BIZE YARDIMCI OLABILIR MI ?
Kı8yafet ve kitap yollayabilirim. Para toplanırsa da katılmak isterim.
merhaba Almanya'dan giysi ya da kitap yardimina katilmam oldukca zor belki ama Ankarada yasayan emekli ogretmen anne ve babamdan yardim etmelerini isteyebilirim...herhangi bir kampanya baslatirsaniz sanirim burdan haberimiz olur...ama bilgisayar konusunda pek de umitli degilim 99-01 yillari arasinda Kirikkale ve Polatli Anadolu liselerinde ogretmen olarak calistim,o okullarda dahi ogrenci kullanimina sunulan bilgisayar yoktu...
nasıl ve nereye basvuruldugunu bılmıyorum ama kagızmanda öğretmenlık yaptıgımda Dunya Bankasının yardımlarıyla guzel bır pc lab ı kurulmustu. ayrıca teknık servısıde onlar yapıyorlar ucretsız olarak dunya bankasına basvurulsa dıyorum nedersınız
gıysıler ıcın elımızden gelenı yaparım
Bahara katılıyorum ,para konusunda bende şu aralar müsait değilim ama okul gereçleri,giysi bende seve seve yardım ederim mutlaka bir dertlerini örtecektir,bende bilgi bekliyorum nasıl yapabiliriz,nasıl olur....
Daha umutlu daha güzel yarınlarımız olsun....
sevgiyle kalın,
meltem