İNŞALLAH BULUNUR.SAĞ SALİM AİLESİNE KAVUŞUR.MAŞALLAH ÇOK DA YAKIŞIKLIYMIŞ.DUALARIM ANTON LA.
İNŞALLAH BULUNUR.SAĞ SALİM AİLESİNE KAVUŞUR.MAŞALLAH ÇOK DA YAKIŞIKLIYMIŞ.DUALARIM ANTON LA.
Korkunç bir olay Kübra, inşallah en kısa zamanda bulunur. İyi haberi bize verirsin di mi?
İnşallah bulunur ve sen de bize, bu güzel haberi verirsin.
Dualarım onunla olacak.
Allah korusun. İnşallah sağ salim bulunur. Allah kimseye evlat acısı vermesin.
İnşallah bulunur. Allah çocuğun ve ailesinin yardımcısı olsun.
gerçekten çok uzucu..insallah aksaa kadar guzel haberlerini duyariz..Rabbim kimseyi yavruyla imtihan etmesin...
Dualarımız onunla.Allah yavrularımızı ana babalarından ayırmasın inşallah.
ufff allah korusun insallah cabucak bulunur ve ailesine kavusur simdi eger yalnizsa kimbilir ne kadar korkuyordur canim ailesine sabir diliyorum
umarim insallah cok cok cok yakin bir zamanda ailesine kavusur
insallah bulunur ve o bulana kadar ailece dua edicez allah en kisa zamanda insallah ailesine kavusturur melekyüzlügü,allah o anneye ve babaya sabir versin ,en kisa zamanda bulunma ümitiyle mutlu
Kubracim,
Yazini okuyunca inan oyle uzuldum ki. Cunki ben burda oglumu tam iki kez kaybettim. Birincisi buyuk bir alisveris merkezindeydi, gorevlilere ben cocugumu kaybettim demek ne zordu. Insan cocugunu kaybeder mi? Ama oyle anlik oluyorki elimden kayiverdi ve kayboldu. Neyseki gorevliler 10 dakika icinde buluverdiler, ama o 10 dakika omre bedeldi benim icin. Bulundugu yerde oyuncakci dukkani idi. Bu kaybolmalar bir iki defa daha oldu. Ama inanilmaz hareketli bir oglum var ve ben bu olaylardan sonra sinir hastasi oldum. Biri ile konusurken bile gozum hep onda. Herkese soyluyorum kusura bakmayin bende hastalik kaldi , insanlarla konusurken yuzlerine bakamiyorum , bakislarim surekli oglumda.
Allah bu guzel yavruyuda bir an once ailesine kavusturur insallah. DUALARIM ONUNLA........
Sevgiler,