2. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: DÜĞMESİ VARMIŞ

Turk kanallarimiz zaten yok Hollanda kanalinda takip ettigimiz 1-2 program var aktualite ve spor onlari izler kapatiriz.

Cocuklar zaten 8'de yatmis oluyorlar fakat Aysima'nin yatis saatlerini artik daha bir esnettim ilgisini ceken bir haber programi, belgesel olunca beraber izliyoruz artik buyudu dunyada neler oluyor bilmeli diye dusunuyorum.

Re: DÜĞMESİ VARMIŞ

İnsan beyni boş bir bardak gibi.Neyle doldurursan,onunla doluyor.Hele çocuklar,çocukların medya araçlarını kullanımı 1 saati geçmemeli gün içerisinde.(Bilgisayar ve TV izleme)
    Beyinleri boş şeylerle dolunca asıl öğrenmeleri gerekenleri öğrenemiyorlar.dolu bardak taşıyor.
    Bir de çocuk özellikle çizgifilombaşına oturtulup unutuluyot genelde.Ne izliyor dikkat edilmiyor.Sonra da neden bu çocuklar şiddet içeriyor araştırılmaya çalışılıyor.
    Okullarda şiddet artmış durumda.Çocukların oyunları genelde vurdulu,kırdılı.Nedenini ben kontrolsüz Tv izletilmesine bağlıyorum.

3. Re: DÜĞMESİ VARMIŞ

3-4 yildir televizyonun karsisina gecipte 1 saat oturmuslugum sayilidir.. Bu kadari da iyi degil aslinda, dünyadan bihaberim.. Türkiye´de ne olup bitiyor bilemiyorum zaten cünkü Türk kanalimiz yok.. Hos duyduklarim da sadece sinirimi bozuyor.. Sadece internetten okuyorum gerekenleri.. Yada keyfim isterse 1-2 diziyi youtube dan takip ediyorum..

Ancak esim evdeyse tv acilir; O sever cünkü.. Oglum aksamüstü belki yarim saat bakar o da onayladigim, yasina uygun belgesel-cizgi film olursa.. Zaten 20:30 gibi yatar, televizyona vakit kalmaz..

Ben televizyonsuz yasayabiliyorum yani, memnunum.. Ama internetsiz-bilgisayarsiz olmuyor, o da oglum yattiktan sonra acilir..

4. Re: DÜĞMESİ VARMIŞ

NTV haberleri izliyorum. Çocuklar 8.30'da yatağa girer, ondan önce sünger bobu seyrederler (birlikte seyrederiz, çok severim)
    Tartışma programlarını uzun süredir içim kaldırmıyor, bir zamanlar izlerdim, akşamları TV karşısında zaman geçirmiyorum artık, izlediğim bir iki dizi dışında.

Bazen ben de tamamen yaşamdan çıkarmak gerektiğini düşünüyorum.

Blog Girişleri
    1

Tılsım yazdı:

ama tv u tamamen izlememek olamaz sanırım..
    yaniliyorsun...

ben hic seyretmiyorum...

tv sadece cocuklar icin aciliyor bizim evde, o da sadece cocuk kanallari, dogal olarak..

Ben her akşamı dizi ile dolduran insanlara gıcığım.
    Reklamını, özetini bile kaçırmadan izlemek, bana cidden saçma geliyor.

Kızımın ayakta olduğu saatlerde, onun odasında çizgi film izliyoruz, yemek sırasında da haberleri.

Bana kalsa hiç açmam TV, sessizlik daha güzel

aa ben tv ciyim,cok ta severim.
    soyle koltuga uzanayim comedy maxte king of queens olsun,herseyi unuturum
    iyi bir film yakaladimsa kacirmam.
    dizilerden de izlediklerim var ama oyle izlemesem olmem,uykum varsa ya da canim baska bisey yapmak istiyosa dizi icin ertelemem,diziye gore duznlemem yani hayatimi,olsada olur olmasada.
    bi de nat geo wild i cok seviyoruz emreyle.
    ha bi de bi kac dizimiz var disney channelda ama onlari da haftada 1 2 izleriz iste sayet o gun disari programimiz yoksa.
    Zaten oyle kosturmacali bi hayatimiz var ki bi de eve gelip aktivite yapalim konusalimlik halimiz kalmiyo
    serilip keyfimize bakiyoruz.

bizde kızım ve eşim televizyoncudur.. anne oğul pek işimiz olmaz.. kızım da çizgi film ve spor programlarını izler.

9. Re: DÜĞMESİ VARMIŞ

zeyneb yazdı:
    bizde kızım ve eşim televizyoncudur.. anne oğul pek işimiz olmaz.. kızım da çizgi film ve spor programlarını izler.
    KIZIN mı spor programlarını izliyor

bende sevmiyorum televizyon izlemeyi fakat eşim akşam gelir ve televizyonu açar.tabii kızda izliyor.izlensin ama sınırları belli olmalı.