Sık izlemiyorum ama genel olarak çözdüm durumlarını.
Geçenlerde anneleriyle konuşuyorlardı.Nihat'ın annesini dinleyince üzüldüm.O da bir anne işte.Evladı sevilmediği için ne kadar üzülüyordur diye düşündüm.
Sık izlemiyorum ama genel olarak çözdüm durumlarını.
Geçenlerde anneleriyle konuşuyorlardı.Nihat'ın annesini dinleyince üzüldüm.O da bir anne işte.Evladı sevilmediği için ne kadar üzülüyordur diye düşündüm.
hic seyretmedim...
eskiden Belcika survivor'una goz ucuyla bakmi$tim, hepsi birer gerizekali idi...sanirim konsept bu..
akşam asena kendi kazdığı çukura düştü ben kendi adıma çok sevindim....normalde sevmediğim biriydi bu yarışma sonrası gerçekten de sevmemekle iyi etmişim dediğim kişi oldu..çok kinci aşırı hırslı..
severek izliyorum ben tevfik adlı yarışmacıyı beğeniyorum.. herkesin aksine bence iyi biri akıllı ve kararlı..
taçmin çok çocuksu ne istediğin bilmeyen basit karekterli biri..bence bir an önce gitmeli
derya özge nötr..
ebru fizik olarak muhteşem biri..çok güzel gerçekten,diğerlerine göre akıllı asenaya uymasaydı keşke..!!
Ben de çok illaki izleyeyim demiyorum ama evdekiler izlerse izliyorm din akşam izedik ve Asena'nın kendi azdığı kuyuya düştü.
Açıkçası ben de Asena'nın gitmesini istiyordum,çok hırslı ve gerçkten de herkesi organize edenbir tip.
Asıl şimdi ne olacak Asena gittikten sonra hepimiz birimiz için diyen gurpta çok çekişmeler olacak bence.
Bence Tefik akıllı ve olaylara objektif bakmaya çalışıyor.
Nihat zatenbir alem ama doğrusu özlü sözleri ve yorumları hoşuma gitmeye başladı.Kendine has bir kişilik
Taçmin çocuksu ama o da azimli ve herkes tek olduğunda dişini gösterecek gibi..
Taner tam rahatsız,aklı farklı çalışıyor ama o da sempatik olmaya başladı...
Ebru yüzünü sonra gösterecek ve bence Paskal'ın gitmesinde çok etkilydi ortalığı karıştırdı,kışkırttı.
özge'nin yorumlarını, konuşma tarzını beğeniyorum ama dediğm gibi bakalım Asena gitti dengeler değişti şimdi ne olacak?
En çok Derya'yı beğeniyorum, akıllı yavaştan gidiyor ama doğrusu kızların etkisi altında kaldığını düşünüyorum.
Herkes nedense Asenaya karsı.Ben önceden pek sevmezdim Asenayı.Şimdide öyle sevdiği,m falan yok amaoldukca dobra bir kız.Ve öyle dendiği gibi eli belinde,müritleri olan bir tip değil.Ne biliyorsa söylüyor,işlere koşuyor,elinden geleni yapıyor.Nedense sevilmedi kızcagız.
Kızlardan Taçmin çok samimi,cici bir kız.Tefik ve Nihat kızı resmen sözleriyle eziyorlar ,psikolojik olarak yıpratıyorlar.
Adanın en adam gibi adamı Derrya.Seviyeli,güçlü,akıllı,oturaklı biri.Öyle denildiği gibi Kızların etegine saklanan bir hali falan yok.Sadece kızlarla daha samimi ve o grupta.
Nihat ve Tefik en karaktersiz,en dönek ve sinir bozucu tipleri.Nihat ağzını açmasa bile kaşıyla,gözüylebir insanı delirtecek türden.Kim olsa dövmeye kalkar o adamı .Paskala hak vermemek mümkün değil yani.Tefikte çok kurnaz,kaypak ,yağcı bir tip.Nihatın fanları sayesinde o adada kaldı bence.Körler sağırlar misali yani o ikisi.
Taner dayanılmaz bir tip.2 dk fazla izleyemiyorum ben o slaak tipi.Ya ne gereksiz,ne iğrençbir tip.Çok dönek ve çok dengesiz bir çoçuk.
Özge ve Ebru çok güzel kızlar.Makyajsız hallleri bile süper yani.Fizikleri zaten harika.Gram selülit yok yawww ikisindede.İkiside dogal geldi bana.Öyle dönek kaypak tavırları yook.
akşam ütü yaparken bir baktım, bazen pazar akşamları bakıyoruz
Bence, Nihat ve Teyfik gidince ada güzel olacak
Asena'yı oldum olası sevmiyorum, Nihat'ı da aynı şekilde, Teyfik'te bana Nihat'la olan samimiyetinden dolayı çok itici geldi
elvan'cım sanırım tek tek yazsam aynısını yazardım +1 diyorum ama kim kazansın dersen taçmin derim o para ünlülerden birine gitmesin gönüllürdende bir o kaldı teyfik dediğin gibi kaypak birisevincnaz yazdı:
Herkes nedense Asenaya karsı.Ben önceden pek sevmezdim Asenayı.Şimdide öyle sevdiği,m falan yok amaoldukca dobra bir kız.Ve öyle dendiği gibi eli belinde,müritleri olan bir tip değil.Ne biliyorsa söylüyor,işlere koşuyor,elinden geleni yapıyor.Nedense sevilmedi kızcagız.
Kızlardan Taçmin çok samimi,cici bir kız.Tefik ve Nihat kızı resmen sözleriyle eziyorlar ,psikolojik olarak yıpratıyorlar.
Adanın en adam gibi adamı Derrya.Seviyeli,güçlü,akıllı,oturaklı biri.Öyle denildiği gibi Kızların etegine saklanan bir hali falan yok.Sadece kızlarla daha samimi ve o grupta.
Nihat ve Tefik en karaktersiz,en dönek ve sinir bozucu tipleri.Nihat ağzını açmasa bile kaşıyla,gözüylebir insanı delirtecek türden.Kim olsa dövmeye kalkar o adamı .Paskala hak vermemek mümkün değil yani.Tefikte çok kurnaz,kaypak ,yağcı bir tip.Nihatın fanları sayesinde o adada kaldı bence.Körler sağırlar misali yani o ikisi.
Taner dayanılmaz bir tip.2 dk fazla izleyemiyorum ben o slaak tipi.Ya ne gereksiz,ne iğrençbir tip.Çok dönek ve çok dengesiz bir çoçuk.
Özge ve Ebru çok güzel kızlar.Makyajsız hallleri bile süper yani.Fizikleri zaten harika.Gram selülit yok yawww ikisindede.İkiside dogal geldi bana.Öyle dönek kaypak tavırları yook.
budur
Jemima yazdı:
hic seyretmedim...
eskiden Belcika survivor'una goz ucuyla bakmi$tim, hepsi birer gerizekali idi...sanirim konsept bu..
çarşı+beşiktaş pascal'ız survivor'a karşı