2. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Öğretmenimiz çok iyi tavsiye ederim...

[quote]
    elisimu yazdı:
    Merhaba,eğitim koçu üniversiteye hazırlananlara da destek veriyorsa tel ve detay bilgileri paylaşabilirmisiniz?[quote]

Büyük oğlum lise 2 ye gidiyor.daha sınava girmesine 2 sene var ama bildiğim kadarıyla bize de yakın oturan lise son bilfen öğrencisi vardı.
    İstanbul anadolu yakasında oturuyor hoca.bende erenköy de oturuyorum.sanırım vakitten kazanmak için anadolu yakasındakilere derse gidiyor.nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama siz bir konuşun.Tel No:0532 221 92 24

2. Re: Öğretmenimiz çok iyi tavsiye ederim...

blueblue yazdı:
    egitim kocu ne demek?

mesela ben kizimin konularini takip ediyorum. gerekli testleri cozdurmeye calisiyorum. anlamadigi bir sey varsa anlatiyorum. odevlerini yap diyorum, yapmazsan sen bilirsin diyorum, sonra dayanamayip kiziyorum. yapsana diyorum. yat diyorum. cantasina herseyi koymus mu diye bakiyorum. ertesi gunun formasini hazirliyorum.

ben egitim kocu muyum? degilsem neyim fazla ya da eksik acaba
    evet her anne bir eğitim koçudur ben de elimden geldiği kadarıyla ilgileniyorum tabiki ve dediklerinizi ben de yapmaya çalışıyorum ama şunu farkettim:çocuklarım artık benim bu hatırlatmalarımdan ya da kızmalarımdan bıkmış durumda.aramızdaki yaş farkından olsa gerek onlarla iletişim kurmakta zorlanmaya başladım artık.Erhan hocanın herhalde en büyük avantajı bu.genç bir hoca olduğu için onlarla kolay bir şekilde iletişim kuruyor ve hocanın dediklerini hemen yapıyolar aslında bu işe sinir olmuyo da değilim

Re: Öğretmenimiz çok iyi tavsiye ederim...

Eğitim ya da yaşam koçluğu yapan kişilerin asıl mesleğini çok merak ediyorum. 3-5 günlük eğitim alarak, bu işi yapmaya çalışanların sayısı her geçen gün mantar gibi büyüyor. Alan mezunları ve bu işe yıllarını vererek hizmet verenleri tenzih ederim.

4. Re: Öğretmenimiz çok iyi tavsiye ederim...

confidant yazdı:
    Eğitim ya da yaşam koçluğu yapan kişilerin asıl mesleğini çok merak ediyorum. 3-5 günlük eğitim alarak, bu işi yapmaya çalışanların sayısı her geçen gün mantar gibi büyüyor. Alan mezunları ve bu işe yıllarını vererek hizmet verenleri tenzih ederim.
    Size katılıyorum.matematik özel ders veren inşaat mühendisleri var ortada
    Erhan hoca marmara üniversitesi matematik öğretmenliği mezunu bu arada.

5. Re: Öğretmenimiz çok iyi tavsiye ederim...

Bilgi almak için şu siteyi de ziyaret edebilirsiniz:

www.somutegitim.com (yapım aşamasındaymış)

6. Re: Öğretmenimiz çok iyi tavsiye ederim...

blueblue yazdı:
    egitim kocu ne demek?

mesela ben kizimin konularini takip ediyorum. gerekli testleri cozdurmeye calisiyorum. anlamadigi bir sey varsa anlatiyorum. odevlerini yap diyorum, yapmazsan sen bilirsin diyorum, sonra dayanamayip kiziyorum. yapsana diyorum. yat diyorum. cantasina herseyi koymus mu diye bakiyorum. ertesi gunun formasini hazirliyorum.

Hahaha Berna sen egitim kocusubence ben de anne.. Ben çantasını kontrol etmem. Hazırlarım..birşeyi unutursam bir De fırça yerim. Eve ödev gelmiyor Allah'tan o konuda problemim yok,öğretmeni bir kere cidden çok ödev vermisti de yaptirmamistm, cocuğum okula gidince tamamlamış ödevini...
    Benden koç olmazmis

Adı ister eğitim koçu olsun ister başka şey.Evdeki otorite dışında başka biri daha gerekebiliyor bazen.Eğer memnunsanız ne mutlu.İlerde ihtiyacımız olabilir valla.Ben kendime hiç güvenmiyorum bu konuda.

gokada yazdı:
    blueblue yazdı:
    egitim kocu ne demek?

Hahaha Berna sen egitim kocusubence ben de anne.. Ben çantasını kontrol etmem. Hazırlarım..birşeyi unutursam bir De fırça yerim. Eve ödev gelmiyor Allah'tan o konuda problemim yok,öğretmeni bir kere cidden çok ödev vermisti de yaptirmamistm, cocuğum okula gidince tamamlamış ödevini...
    Benden koç olmazmis
    dur bakalim iliskiler lackalasinca inadina yapmayacagi gunler de gelecek dediklerimizi. o zaman parayla hoca tutup ben diyroum olmuyor al bri de sen de diyecegiz. yaa soyle bir akrabamiz olsa hayrına bu isleri yapan yaaa ilerde..hani bilmemne abi ya da bilmemne abla şeklinde. en güzeli o olur

9. Re: Öğretmenimiz çok iyi tavsiye ederim...

Bu konu benim de dikkatimi çekiyor bu aralar. İşinin ehlinden alınan eğitimin çok faydalı olduğunu duydum. Lakin fiyatlar dudak uçuklatıyor.

10. Re: Öğretmenimiz çok iyi tavsiye ederim...

IREM_KIZ yazdı:
    Bu konu benim de dikkatimi çekiyor bu aralar. İşinin ehlinden alınan eğitimin çok faydalı olduğunu duydum. Lakin fiyatlar dudak uçuklatıyor.
    Evet maalesef büyük paralara çalışan öğretmenler var.Düşük ücret alanlar da "genelde" işin ehli olmuyor herkesin bütçesi farklı tabi ama Erhan hocayı tavsiye ederim düşünürseniz...