eşime okudun vallamı, helal olsun didi resimli forum açarsa göster muhakkak dedi
eşime okudun vallamı, helal olsun didi resimli forum açarsa göster muhakkak dedi
Çocuklar çok özlemiştir.blueblue yazdı:
toplamda 3 kere konustuk. 3.de adayla konustular. kizim basladi ben cok hastalandim, kustum, kardesim de kustu, yastiga da kustu vs vs diye anlatmaya. zaten 1 dakika konusuyoruz kusmuk muhabettinden bıktırdı adami. kizim sus dert anlatma onun derdi basindan askin diyorum hala anlatiyor :lough: kadin kismi cok konusuyor velhasil :lough:Kardelen_Anci yazdı:
Ben yine de diyorum ki ,senin işin Atlantiği geçmekten daha zordu.Asıl sana prafoo
gitmeden sormustum bir slight gosterisi yaparsin diye ne gostericem 100. milde de ayni sey 1000de de, 2000de de onum arkam sagim solum sobe (deniz) demisti hakli yani :lough:Yasko yazdı:
ama gene de gelecek ay bir dergide yayinlanacak tuttugu jurnal ve fotograflari. haber veririm burada.
o da haklı kendince bekliyoruzblueblue yazdı:
gitmeden sormustum bir slight gosterisi yaparsin diye ne gostericem 100. milde de ayni sey 1000de de, 2000de de onum arkam sagim solum sobe (deniz) demisti hakli yani :lough:Yasko yazdı:
ama gene de gelecek ay bir dergide yayinlanacak tuttugu jurnal ve fotograflari. haber veririm burada.
bu arada arkadaslar bir turkiye rekoru kirildi. 16 yasinda bir turk kizi da okulundan bir ay izin aldi ve atlantigi gecen en genc turk kizi oldu. yani benim esimin yaptigi onun yaninda bir hic.... haa arkadasinin kiziydi goz kulak olmustur elbet ama benim asil takdirim hem ailesine hem kiza.
İnsanın hayallerini gerçekleştirmesi hakikatten süper birşey . Eşini tebrik ediyorum. Gözünüz aydın olsun.
tebrikler her ikinize de
allah çabucak kavuştursun
Bravo eşine, gerçekten hayal gibi görünen bişeyi başarmış
Ama en çok da sana bravo, eşine bu fırsatı tanıyıp, 1 ay çocuklarla tek başına ilgilenmişsin
Harikasınız...Eşinizi tebrik ediyorum.İnsanın hayallerini gerçekleştirmesi ne güzel...
Bravo canım, eşini tebrik ediyorum...
İnsanın hayallerinin peşinde koşması ve başarılı olabilmesi ne kadar güzel....