gülay74 yazdı:
isteyince oluyor demiştim
düşük yaşayan arkadaşım anlatıp ağlarken
ona "demek yeterince istememişin" demişti.
kal geldi kıza
offf bayılıyorum şu çocukların müthiş hafızalarına ve düşünmeden patır kütü konuşmalarına yaa
gülay74 yazdı:
isteyince oluyor demiştim
düşük yaşayan arkadaşım anlatıp ağlarken
ona "demek yeterince istememişin" demişti.
kal geldi kıza
offf bayılıyorum şu çocukların müthiş hafızalarına ve düşünmeden patır kütü konuşmalarına yaa
Ben de olsam böyle anlatırdım herhalde.egeecee yazdı:
nasıl hamile kalınır sorusuna da uzmanlar 7-11 yaş çocuklara kesinlikle bilimsel yönden anlatınız diyorlar
mesela; bebeğin oluşması için bir erkek ve bir kadın önemlidir.erkeklerin vüvüdunda sperm kadınlardada yumurtalıklar vardır.bebegın olusması ıcın sperm ıle yumurta annenın rahmınde bulusur. kadınların haznelerı vardır erkeklerın penıslerı vajına haznesıne gıder ve spermı döker.sperm ve yumurta bırlesır hucre olusur bu hucrede buyuyunce bebek olur gibi...
böyle anlatın dıyorlar ama ne kadar kolay olur bılmıyorum
mavisboncuk yazdı:
Ben de olsam böyle anlatırdım herhalde.egeecee yazdı:
nasıl hamile kalınır sorusuna da uzmanlar 7-11 yaş çocuklara kesinlikle bilimsel yönden anlatınız diyorlar
mesela; bebeğin oluşması için bir erkek ve bir kadın önemlidir.erkeklerin vüvüdunda sperm kadınlardada yumurtalıklar vardır.bebegın olusması ıcın sperm ıle yumurta annenın rahmınde bulusur. kadınların haznelerı vardır erkeklerın penıslerı vajına haznesıne gıder ve spermı döker.sperm ve yumurta bırlesır hucre olusur bu hucrede buyuyunce bebek olur gibi...
böyle anlatın dıyorlar ama ne kadar kolay olur bılmıyorum
yaa iyi hoş da böyle söyleyince o çocuk aval aval bakmaz mı suratına, ya da binlerce yeni soru ile gelmez mi insanın karşısına. Sperm nedir, penis nedir, rahim nedir. Sperm nasıl onun içine dökülüyo yani tam olarak nasıl bla bla bla..
Televizyonda belgesel kanallarını aç Artık 8 yaşındaki bir çocuk, belgeselleri izleyerek doğada canlılar nasıl çoğalıyor öğrenebilir
Daha öncede yazmıştım, tekrar yazayım.
Çocuk ve Cinsellik / Anneler Babalar İçin Dr. R. Sabri Yurdakul KARE YAYINLARI
oğlumun rehberlik öğretmeni önermişti, yararlı olacaktır tavsiye ederim.