2. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Beden öğretmenine sinir oldum:(

benim oğlumda tam bir beden öğretmeni hayranı bende toplantıda tanıştım çok şirin bi hatun.
    hamza dün okula gitmedi öksürüyor diye bugün beden dersi var diye okula gitti düşünün yani o kadar.
    akşam aradım öğretmenini hamza hasta derste terlemesini istemiyorum dedim.o kadar şirin konuştu ki aklım onda kalmadı.hamza ya sordum neler yaptın diye öğretmenim benim hasta olduğu biliyormuş geçmiş olsun dedi nerden biliyor ki diye sorunca söyledim aradığımı .
    arkadaşlarının yaptığı hareketleri sadece 1 kere yaptırmış terlemesin diye .
    her öğretmen bir olmuyor işte bende bilgisayar öğretmenine gıcık oldum.

ebruhamza yazdı:
    benim oğlumda tam bir beden öğretmeni hayranı bende toplantıda tanıştım çok şirin bi hatun.
    hamza dün okula gitmedi öksürüyor diye bugün beden dersi var diye okula gitti düşünün yani o kadar.
    akşam aradım öğretmenini hamza hasta derste terlemesini istemiyorum dedim.o kadar şirin konuştu ki aklım onda kalmadı.hamza ya sordum neler yaptın diye öğretmenim benim hasta olduğu biliyormuş geçmiş olsun dedi nerden biliyor ki diye sorunca söyledim aradığımı .
    arkadaşlarının yaptığı hareketleri sadece 1 kere yaptırmış terlemesin diye .
    her öğretmen bir olmuyor işte bende bilgisayar öğretmenine gıcık oldum.
    Ebru hanım ,
    Alp'in sınıf arkadaşı Hamza'nın annesimisiniz ?
    Neslihanın komşusu ?

_begonvill_ yazdı:
    ...
    sırf o ogretmen yüznden cocuk pazartesi günleri okula gitmek istemiyor ..ki benim oğlum cok uysal,sakin ,sorunsuz problemsiz bir çocuk ...durduk yerde boyle bir şikayette bulunmaz .dün akşam babasna sikayet ediyordu "baba ben ondan korkuyorum" dedi hatta .
    ...
    7 yaşındaki bir çocuğun, beden eğitimi gibi zevkli geçmesi gereken bir dersin öğretmeninden korktuğunu dile getirmesi, o öğretmen hakkında ciddi kuşkular uyandırıyor. Öğretmen, büyük bir olasılıkla genç bir adam ve de spor / fitness fanatiği olmalı. Tanrı bilir, vücut geliştirmeyle uğraşıyordur, pazulu mazulu biridir. Fitness fanatiği bazı erkekler agresif ve sabırsız davranabiliyorlar, hele hele protein ve enerji içecekleri içmişlerse. Veliler olarak durumu yakından izleyin.

BEGONVİL'E CEVABIM.
    HAYIR HAMZALARIN SINIFINDA ALP DİYE Bİ ARKADAŞI YOK.

ne kadar kaliplasmis dusunceleriniz var.benden egitimi ogretmeni ise,kafasi yerine pazularini gelistirmistir,spordan baska birsey gelmez aklina bostur... yapmayin,bu kadar genelleyemez ve asagilayamazssiniz...

RüyA yazdı:

7 yaşındaki bir çocuğun, beden eğitimi gibi zevkli geçmesi gereken bir dersin öğretmeninden korktuğunu dile getirmesi, o öğretmen hakkında ciddi kuşkular uyandırıyor. Öğretmen, büyük bir olasılıkla genç bir adam ve de spor / fitness fanatiği olmalı. Tanrı bilir, vücut geliştirmeyle uğraşıyordur, pazulu mazulu biridir. Fitness fanatiği bazı erkekler agresif ve sabırsız davranabiliyorlar, hele hele protein ve enerji içecekleri içmişlerse. Veliler olarak durumu yakından izleyin.

Aldenk yazdı:
    ne kadar kaliplasmis dusunceleriniz var.benden egitimi ogretmeni ise,kafasi yerine pazularini gelistirmistir,spordan baska birsey gelmez aklina bostur... yapmayin,bu kadar genelleyemez ve asagilayamazssiniz...
    Ben yukarda yazdıklarımın neresinde "Bütün beden eğitimi öğretmenleri fanatiktir, kafaları yerine pazularını kullanırlar," türünden bir genelleyici ifade kullandım acaba, gösterir misiniz? Yalnızca ve yalnızca bir tahminde bulundum. Küçük bir çocuk beden eğitimi öğretmeninden ciddi bir biçimde korkuyor ve beden eğitimi olduğu gün okula gitmek istemiyorsa, üstelik çocuğun arkadaşları da benzer korkular içindeyseler, kimse kusura bakmasın, öncelikle öğretmeni sorgularım ben. Her meslekte olduğu gibi, öğretmenler arasında da işini kusurlu yapanlar bulunuyor. Şahsen, kendini vücut geliştirmeğe adamış, fitness salonundan çıkmayan, öğrencilerine sözel şiddet uyguladığı için iş sözleşmesi yenilenmemiş genç bir beden eğitimi öğretmeni tanıyorum. Yeni beden eğitimi öğretmeninden herkes hoşnut. Fanatik fitnessçı da iş arıyor.

butun dememissiniz ama ufak bir terslik gordugunuzde hemen kaliplasmis dusunceleri ortaya cikarmissiniz.Ben kesin oyle yapmamstir demedim,normal bir ogretmen yapmaz zaten dedim.ama herzaman yargilamadan once olayi datayli ogrenmek gerekir diye dusunuyorum,kendi meslegim oldugundan deil genel olarak dusunuyorum bunu.Ha her meslegin iyi yada kusurlu yapan var ona birsey diyemem ama umarim deginmek istedigim konuyu anlatabilmisimdir...
    RüyA yazdı:
    Aldenk yazdı:
    Ben yukarda yazdıklarımın neresinde "Bütün beden eğitimi öğretmenleri fanatiktir, kafaları yerine pazularını kullanırlar," türünden bir genelleyici ifade kullandım acaba, gösterir misiniz? Yalnızca ve yalnızca bir tahminde bulundum. Küçük bir çocuk beden eğitimi öğretmeninden ciddi bir biçimde korkuyor ve beden eğitimi olduğu gün okula gitmek istemiyorsa, üstelik çocuğun arkadaşları da benzer korkular içindeyseler, kimse kusura bakmasın, öncelikle öğretmeni sorgularım ben. Her meslekte olduğu gibi, öğretmenler arasında da işini kusurlu yapanlar bulunuyor. Şahsen, kendini vücut geliştirmeğe adamış, fitness salonundan çıkmayan, öğrencilerine sözel şiddet uyguladığı için iş sözleşmesi yenilenmemiş genç bir beden eğitimi öğretmeni tanıyorum. Yeni beden eğitimi öğretmeninden herkes hoşnut. Fanatik fitnessçı da iş arıyor.

Aldenk yazdı:
    butun dememissiniz ama ufak bir terslik gordugunuzde hemen kaliplasmis dusunceleri ortaya cikarmissiniz.Ben kesin oyle yapmamstir demedim,normal bir ogretmen yapmaz zaten dedim.ama herzaman yargilamadan once olayi datayli ogrenmek gerekir diye dusunuyorum,kendi meslegim oldugundan deil genel olarak dusunuyorum bunu.Ha her meslegin iyi yada kusurlu yapan var ona birsey diyemem ama umarim deginmek istedigim konuyu anlatabilmisimdir...
    Değerli Aldenk,

Anladığım kadarıyla siz forumun tümünü okumamışsınız. Okursanız, benim forum sahibi filizceren'in yazdıklarına değil, başka bir üyemizin, _begonvill_'in yazdıklarına göndermede bulunduğumu, hem de alıntı yaparak yazdığımı görürsünüz. Ne olursunuz, siz de beni yargılamadan, söylediklerimi çarptırmadan önce forumu okuyun.

"Bütün beden eğitimi öğretmenleri,'kafaları yerine pazularını geliştirmiş, akıllarına spordan başka birşey gelmeyen, boş' insanlardır" diyebilmem için ruh ve zihin sağlığımı yitirmiş olmam gerekir! Tanrı'ya şükür, böyle bir genelleme yapmadığımı, yapmayı aklımın ucundan bile geçirmediğimi ben biliyorum. Tek tek kendi beden eğitimi öğretmenlerimi, tanıdığım ve tanıştığım beden eğitimi öğretmenlerini düşündüm; bu kişiler çeşit çeşit insanlar, öğretmenlikleri de farklı. Son yıllarda tanımış olduğum iki genç beden eğitimi öğretmeni, ne yazık ki, günümüzün gözde fenomenlerinden 'fitness'a fena halde takılmış, bütün yaşamlarıyla birlikte işlerini de 'beden mükemmelliği' çevresinde döndürmeye çalışan, yalnızca kendilerinin değil, başkalarının da hayatlarına fazlasıyla müdahale eden kişiler. Fitness salonundan çıkmıyorlar, durmadan protein ve enerji içecekleri içiyorlar. Öğretmenlerden biri kendi fiziksel mükemmellik saplantısını işine de taşırdığından iş sözleşmesi yenilenmedi. Çocukların boy ve kilo oranlarını durmadan vurgulayıp, derste azıcık pasif davrananlara bağırıp çağırınca, yemekhanede yediklerine karışınca, 'yumurtanın sarısını yemeyin, yalnızca beyazını yiyin, sarısını atın,' deyince öğretmenliği sorgulandı. Öğrenciler, okul yönetimine, öğretmenden korktuklarını belirterek şikayet etmişler. Ben bütün bunları nereden mi biliyorum? Söz konusu öğretmen eski komşum, arada sırada görüştüğüm bir arkadaşım; yaşantısını biliyorum, okulla olan sorunlarını kendisi anlattı!

[quote]
    RüyA yazdı:
    ]

7 yaşındaki bir çocuğun, beden eğitimi gibi zevkli geçmesi gereken bir dersin öğretmeninden korktuğunu dile getirmesi, o öğretmen hakkında ciddi kuşkular uyandırıyor.

Aynen bizde boyle düşündük .En keyifli ders olması gerekirken kabus ders olmuş .Adam bu minklerin seviyesine inemiyor belliki .Müdür yardımcısı dün aradı .Endişelenecek birşey olmadıgını ,çocukların hiç erkek ogretmeni olmadıgı icin ,erkek ogretmene alışmakta zorluk cektiklerini ( ) ,ogretmeniinde biraz disiplin sağlamaya çalıştıgını ,birazda ses tonunun sert olmasından dolayı cocukların yanlış anladıgını vs birşeyler anlattı .E ne desin kadıncagız onunda gorevi o işte.velileri rahatlatmak,orta yol bulmak .(Zaten , bu veli -okul arasındaki diyalogu yumusak hatlarda profosyonelce götürebilme yetenegi olanları seciyorlar o göreve ..)
    .öğretmeni kötüleyecek hai yok .ama en azından bir uyarı gitmiştir öğretmene .

Mertin kişisel bir sıkıntısı yok ama başka cocuklarada bagırsa bizimkisi dersten soguyor .enerjisi neşesi kaçıyor .

en korktuğum, dersten önce karnımın ağrıdığı bir dersti beden eğitimi.
    sandıktan hiç takla atamazdım.
    öğretmenimizde çok sinirliydi.