Aynur eve gidince modelini yazar mısın bana? Plzn Pelin mi? Eğer oysa facebooktan sorayım ona olur mu?
aynur-anneoldum yazdı:
ben pelin'in tavsiyesine uyup aldım. memnunum. gerçi hakkını veremedim halenn...fuji marka..
Aynur eve gidince modelini yazar mısın bana? Plzn Pelin mi? Eğer oysa facebooktan sorayım ona olur mu?
aynur-anneoldum yazdı:
ben pelin'in tavsiyesine uyup aldım. memnunum. gerçi hakkını veremedim halenn...fuji marka..
Aaa süper. Zeynepcim, rahat bilgisayara yükleniyor mu resimler? Resimler bilgisayara yüklenirken kalite kaybına uğruyor mu? Yoksa çektiğin kalitede mi bilgisayara yüklüyor?canom yazdı:
Kodak benimkinin aynısı sanırım ben memnunum
Birde video yüklemek ne demek onu anlamadım.
burçin
slr makina düşünsene
canon gibi
nikon gibi
manuel mi diyorlar ne onlardan iştee
böyle siyah oluyorlar yaa genelde
digital değil
Pahalı olur onlar. Bana net çeksin, bilgisayara yüklerken de net yüklesin birde zorluk çıkarmasın. Fotoğraf makinasından beklediğim hepi topu budur.
S.E.S yazdı:
burçin
slr makina düşünsene
canon gibi
nikon gibi
manuel mi diyorlar ne onlardan iştee
böyle siyah oluyorlar yaa genelde
digital değil
ben memnunum,çektiğin resimlere tarih atabiliyorsun 1 hafta geçmiş olsada bile tarih ekleme seçeneği var hangi günse o günü kendi atıyor.harry_potter yazdı:
Aaa süper. Zeynepcim, rahat bilgisayara yükleniyor mu resimler? Resimler bilgisayara yüklenirken kalite kaybına uğruyor mu? Yoksa çektiğin kalitede mi bilgisayara yüklüyor?canom yazdı:
face,youtube seçenekleri var onlardan seçip yükleyebiliyorsun,resim bile etiketliyo
ben çok anlamam makinadan işimi görüyor işte,anlatıklarımdan bişey anladın mı,ben anlamadım da :lough:
Çektiği resimlerden bir tanesini koy şuraya benim soruma cevap veriyor mu anlayayım ya da dur sen facebookta var mıydın? Oradan bakayım resimlerine?
Diğer kıstasları harfiyen yerine getiriyor, güzel. Çektiği resimlerin netliğine de bir bakayım sanırım net kararım bu olacak. Meriç gelinceye kadar ben alır, resim çekmeye başlarım. Peh!
canom yazdı:
ben memnunum,çektiğin resimlere tarih atabiliyorsun 1 hafta geçmiş olsada bile tarih ekleme seçeneği var hangi günse o günü kendi atıyor.harry_potter yazdı:
face,youtube seçenekleri var onlardan seçip yükleyebiliyorsun,resim bile etiketliyo
ben çok anlamam makinadan işimi görüyor işte,anlatıklarımdan bişey anladın mı,ben anlamadım da :lough:
burçin, ben bilmem beyim bilir diyip akşam kendisine okurutum
bakabildin mi,as kızlar albümü o makinayla çekilde,ötekiler başka olabilirharry_potter yazdı:
Çektiği resimlerden bir tanesini koy şuraya benim soruma cevap veriyor mu anlayayım ya da dur sen facebookta var mıydın? Oradan bakayım resimlerine?
Diğer kıstasları harfiyen yerine getiriyor, güzel. Çektiği resimlerin netliğine de bir bakayım sanırım net kararım bu olacak. Meriç gelinceye kadar ben alır, resim çekmeye başlarım. Peh!
canom yazdı:
burçin, eşimin tavsiyeleri şöyle:
tek bir markadan daha çok verdiğin parayı hak edecek özellikler bakımından öneride bulunacak.
-objektifi taşımakta zorlanmayacağın sınıra kadar büyük olsun
-10 megapixel olduktan sonra 12-14 veya daha fazla olması çok önemli değil
-lcd ekranının büyüklüğü 2.5 inch yeterlidir, ekran büyüdükçe çok fazla pil bitirmeye başlar makina
-makinanın ayarları ve menüsü türkçe olsun mümkünse
-tercihen SD kart al, en yaygını o
-eğer bu makinayla kısa video klipler de çekmeyi düşünüyorsan video çözünürlüğü ne kadar yüksek olursa o kadar iyi, örneğin 320X240 en az olsun
-pili şarjlı olsun, kalem pilli falan tercih etme.
-çok az duyulmuş bir marka olmasın
der.
esim, fotograf meraklisi bir arkadasla düzenli seanslarla "canon mu nikon mu" konulu tartışmalar yaparlar.
bir seanstan canon diye kalkilir.
esim nikoncu olarak arastirir tarastirir, zırt diye canonda olmayan bir ozelikle gelir. diger seans nikon lehine kapanir.
canoncu arkadas esimin cektigi fotograflarda bazi hatalar bulup canonda olsa nasil onleyebilecegini soyleyen mailler atar
en son kim kazandi ya da gercekten cevap ne bilmiyorum. ikisi de iyi sanirim