buraya ne yazarsaniz tersi gerceklesir.nokta.
(buyuyu bizzat yapan ki$i benim. buyuyu bozmak icin herke$ten para isterim. veyahutta webmaster beni de moderator yapsin, para falan istemem o zaman )
buraya ne yazarsaniz tersi gerceklesir.nokta.
(buyuyu bizzat yapan ki$i benim. buyuyu bozmak icin herke$ten para isterim. veyahutta webmaster beni de moderator yapsin, para falan istemem o zaman )
anaaayy firedinin kabusundan öte,i ben olsam tası tarağı toplayıp kaçtıydım evden
imzanı yürüttüm
aslında cemileninkinide yürütmek istiyorum
japonbebek yazdı:
anaaayy firedinin kabusundan öte,i ben olsam tası tarağı toplayıp kaçtıydım evden
Hakkaten korku filmi gibi..
Çamaşır makineni değiştirmen iyi olacak gibi sanki Mine, tekrar yaşama da aynı şeyi..
Benimkine de güvenim olmadığı için, haftasonu 8 kg yıkayabilen yeni bir adet aldım taşınacağımız eve.. Benimki de alttan su koyveriyor, banyo sular seller halinde her çamaşır sonrası..
Demekki büyük laf konuşmamak gerekiyormuş
Oyle ben yikamam ben sunu yapmam ,etmem deme sakin!
nazarada inan
sevgili yapincada muthis biri anlasiyorzu ruh ikizim filanda deme
yaaa
booole carpilirsin
Sitenin lanetinden çok bence bu
büyük lokma ye büyük konuşma hadisesi.
Ben buncacık yaşımda bu konuda çok dersler aldım. Hangi konuda atıp tuttuysam başıma geldi, istisnasız!
Asla asla demiyorum artık (ama bak yine dedim )
Neden arada sırada "boşanma" temalı forumlar açıyorum sanıyorsun?
"Mutlu" evliliğin sırrı, yazıcan, olucak, ama tersi... :lough: :lough:
Yemezler biz sevmediğini biliyokminedafne yazdı:
not:huu siteee...bak ben geçen forumda elde bardak yıkamam demiştimdi ya...valla şaka yaptımdı...elde bardak yıkamaya bayılırım..hele tabak tencereye yıkamaya taparım (ay bi debulaşık makinesinden olmayalım durduk yerde di mi )
Oy oy neler olmuş böyle Mine.
Vallahi duruma üzüldüm ama bir yandan da gülmedim değil
Bir şey değil de bu söylemlerden sonra kimse bir şeyciğini yazmayacak buraya