Güzel ve değişik bir fikir.
Güzel ve değişik bir fikir.
süper canım
Nerelerdeydin Hülya epeydir göremiyordum seni.
Zaten böyle ilginç fikirler başka kimin aklına gelir ki senden başka.
Kırk yıl düşünsem böyle bir şey yapmak aklıma gelmezdi ya.
Ne tepki verdiğini de çok merak ettim doğrusu.
Tebrikler Hülya çok güzel fikir.
hülya,
kesinlikle reklam sektörüne el atmalısın..
çok yaratıcı bir fikir o bakımdan yani
[size=x-large]Tek kelime ile SÜPERSİN Hülya Abla [/size]
ÇOK İLGİNÇ HOŞUMA GİTTİ AYNISINDAN BEKLİYORUM
ADRESİM:
Annecocuk sitelerinde gordugum en iyi fikir, yaratici fikrinden dolayi seni kutluyorum. Hediy eolarak para verilmesine cok kizardim ama artik bana cok guzel bir yontem ogrettin. Hep aklima gelecek.
hediyemizi cumartesi günü verdik ilk görünüste cok göze carptigi icin ama iyice baktikca detaylarin inceligine takilanlar oldu
semsiyelerin saplarindaki paralar gündöndü ciceklerindeki katilanlarin resimleri havuzun icindeki cam baliklar yavas yavas ilgi odagi olmaya basladi
bu fikiri begenenler kopya cekmek adina evin etrafinda dört dönüp resimler cekti...
hediye edilen cift ise bu hediyeyi bozmaya kiyamayacaklarini belirttiler...
salincagin gercektende sallandigini farkedenlerse bu kadari da fazla demekten kendini alamadi
buna benzer para hediyelerini daha önceleride yapmistim bir büket cicege kelebek seklinde büküp aralarina koydugum kimi zamanda iki bardaga kokteyl seklinde cubuk ve limon gibi süsledigim oldu
hatta gömlek seklinde büküp camasir ipine asmak bile mümkün
bu fikirleri zaman zaman resimler cekip sizinle paylasabilirimde...
begendiginize cok sevindim
cok güzel olmus, ellerine saglik
bende bir cicek buketinde böyle bir hediye almistim, zaman zaman para hediyelerini bende degisik sekillerde hazirliyorum bir dahaki sefere bende resimlerini cekeyim bari