Valla aynen öyle.Onlar çok fazla ürüyor.İlaçlama yapıyoruz bitti diyorum gene çıkıyor bir hafta sonra.Delirecem ya.Hemde mutfakta olması sinirbozucu.Hiç bişey koymuyorum açıkta.Her gün heryeri çamasor suyu yapıyorum orda burda gezmiştir diyeee.Evimi satıp gitsem diye bile düşünüyorummm yaaa :-xYasko yazdı:
bende anneme söyledim sinirim bozuk evde böcek gördüm karafatma dedim, iiki kalorifer böceği değil onlar bi sardımmı kurtulamazsın dedi, dahamı çabuk ürüyorlar acaba?nasıl sinir bozucu anlatamam ben banyoda grdüm ordada gezmiştir burdada gezmiştir yıkamadık şey bırakmadım çok iğrençlerr.sevincnaz yazdı:
KaraFatma değil ama kalorifer böcegi denen kahverengi kanatları olan hızlı hareket eden ve gece katranlıkta ortalıkta cirit atan iğrenç böceklerden var bizdede.
İki ke zevi ilaçlattık tepeden tırnaga.Bana mısın demedi yawww.Delircem.Eminim alt kattan geliyor ,inatla ilaçlama yapmıyorlar evi sonra temizlemek zor olacak diye.Öyle pis insanlar yaniii
Tablatleride denedim ama işe yaramadı.Bir ara azldılar ilaçlama yapılanca,şimdi gene başladılar.Gece uyandıgımda ısıgı bir açıyorum mutfakta fırt oraya fırtt buraya açıyorlar hemen.Sinir oluyorum artıkkk beee.