İlk foto birden açılınca bacağının neresi bu diye baktım, itiraf edeyim
Güzel olmuş
İlk foto birden açılınca bacağının neresi bu diye baktım, itiraf edeyim
Güzel olmuş
hatice çok düşündüm yılalrdır, defalarca kalıcı diye sandalyeye oturup geçici yaptırdığım dönemler oldu...
en çokta abdest meselesinden ötürü düşünür dururdum...
valla yaptım, artık allah ıslah etsin beni
Anci yazdı:
Çok kocamanmış Ama çok ta hoş.
Görüntüyü seviyorum da kendimde kalıcı istemiyorum sanırım .Belki geçici ve minicik bişi olabilir
Güle güle kullan
Güle güle kullan canım
Ben de seviyorum ama geçici dövme..Şöyle omzuma minik bir kelebek..
Kandırmışlar seni
O papatya değil ki
Güle güle kullan mı denir, ne denir? İşte ondan
Evet, ben de duymustum, sanirim deri altina su gecmesini engelledigi icin 'gusul' kabul olmuyormus.
Gerci kabul oldugunu da duymustum, ben de emin degilim
ama sonucta sac boyasi da ayni sey diye dusunuyorum
sac boyasi dipten yapildigi icin mi acaba?ilk defa duydum,,gerci ben boya yaptirmiom,,golge var bende ama genede merak ettim.
Bildiğim kadarıyla ve ünlü bir hocadan da duyduğum kadarıyla abdesti bozmuyormuş hayatım...nujen21 yazdı:
hatice çok düşündüm yılalrdır, defalarca kalıcı diye sandalyeye oturup geçici yaptırdığım dönemler oldu...
Anci yazdı:
Görüntüyü seviyorum da kendimde kalıcı istemiyorum sanırım .Belki geçici ve minicik bişi olabilir
Güle güle kullan
Ben bunun yanitini vermedimhalide yazdı:
sac boyasi dipten yapildigi icin mi acaba?ilk defa duydum,,gerci ben boya yaptirmiom,,golge var bende ama genede merak ettim.
Ben de saclarimi boyatiyorum,
bircok kez farkli farkli aciklamalar duymustum
(kafa karistirir cinsten)
asla ikna olamadim da zaten..
sac boyasi varken abdest alinmiosa bile bu uzun surmez cunku sac dipten hemen cikar..ben de oje varken bile oyle abdest alan duydum..
Abdest bozmayla ne alakası var yahu? Daha neler artık.rozen yazdı:
Bildiğim kadarıyla ve ünlü bir hocadan da duyduğum kadarıyla abdesti bozmuyormuş hayatım...nujen21 yazdı:
Anci yazdı:
Güle güle kullan
Kadınları sünnet ederken abdest bozulmuyor ama :-x Nasıl müslümanlık kazıdılarsa beynimize.O günah bu günah
Üfff ,pardon ya ,foruma bişi olmasın