benim içmem için bahane mi yok, her türlü sebepten içerik biz tocaynanaylin_ yazdı:
içelim caponum
japonbebek yazdı:
Aylinim var mısın bu gece 1er kadeh rakı içelim illerarası telepati yaparız.
benim içmem için bahane mi yok, her türlü sebepten içerik biz tocaynanaylin_ yazdı:
içelim caponum
japonbebek yazdı:
Çıkıp çıkıp tekrar girdiğim ruh halini tarif etmişsin Aylin'im...
Sanırım kısaca depresyon deniyor bu duruma...
Ben bir kel olduğum ve ilacım da olmadığı için, söyleyecek söz de bulamıyorum bu minvalde...
Allah yardımcımız olsun!
Bir duble de ben alayım diyeceğim ama benimki kadeh olsun lütfen... Rakı içemiyorum ben, şarap alayım...
[quote]
japonbebek yazdı:
Ben de içerim bu akşam,uzaktan kadeh kaldırırım size.aylin_ yazdı:
içelim caponum
japonbebek yazdı:
Ama benimki hafta sonu keyf içmesi olacak,nispet yapayım toparlanın kızlar.
Aylinim msn den yazıyorum sana,toparlanman için neler yapabiliriz.
Aylin,
Ben genelde suçluluk duygusu hissettiğimde böyle olurum,
Genelde de bu suçluluk duygusu çocuklarıma karşı kendimi hatalı hissettiğimde olur.Yani nasıl desem;mesela istediği bişeyi yapmamışımdır izin vermemişimdir o da buna çok üzülmüştür ya da benim hatamdan dolayı bişey yaşamıştır ..Bir de işyerinde hata yaptıgımda çok üzülüyorum..
Bugün de bi garibim zaten
böyle yazınca üzüldüklerimin ne anlamsız oldugunu da görmüş oldum ama napiim üzülüyorum
30-35 yaş arası kadınların yaşamı irdelemesi çok normaldir.aylin_ yazdı:
eskiden ruhum dağıldımı mutfağım da dağılırdı
şimdi hırsımı mutfaktan çıkarıyorum
saçma sapan bişi oldum
btogay yazdı:
bu banada çok sık olur ama tecavüzden kaçış yoksa zevk almayı bileceksin sözü aklıma gelir ve hayatıma devam ederim.ama vah çevremdekilerin haline öyle anlarda salarım bi kendimi, yemek yapmam ,ev temizlemem, çocuğu anneme yollarım, geç yatar geç kalkarım, en fazla 1 hafta sürer annem kendine gel der,kocam yemek yap artık der,evde tozlar uçuşarak beni süpür der.ama ben mutsuzken çevremdekileride mutsuz ediyormuşum eşim öyle der.
o da garibim mutsuz olmamak için benimle ilgilenir durur o süreçte bende bi süre sonra düzelirim zaten.
Neydim ne oldum sorularına yanıt isterler. En azından bende öyle oldu.
40 yaşında daha iyi hissettim.Belkide yaşı kabullenme yaşamı kabullenmede olabilir.
Şevkatli bir abla kucağı istersen ben buradayım
Seni anlıyorum Aylin..Yaş dönümü mü acaba yaşadıklarımız
Bir gün çok iyiyim ertesi gün canım yataktan çıkmak istemiyor..
Sanırım birazda bahar çarptı bizi..
Başlığa göre cevap veriyorum : Benim de!!