oğlum 14 aylık akşamları beraberiz arada iş yapıyorum oturuyorum oynuyoruz sonra başka iş yapıyorum zaman veremiyorum
oğlum 14 aylık akşamları beraberiz arada iş yapıyorum oturuyorum oynuyoruz sonra başka iş yapıyorum zaman veremiyorum
KUZUCUĞUM 32 AYLIK OLDU VE AKŞAM İŞTEN DÖNER DÖNMEZ SAAT 7,30DAN İTİBAREN BAKICI TEYZEDEN ALIYORUM VE O UYUYANA KADAR ONUNLA OYNUYORUM.
O YATINCA BENDE YATIYORUM
AMA ARKADAŞLAR BU HAFTA ŞÖYLE 2 ŞEY OLDU
BİRİNCİSİ BEN ARKADAŞLARIMLA 2GECE DIŞARI ÇIKTIM VE BENİ GÖRMEDİ. HANFENDİ O HAFTAYI KAPRİSLERİYLE BANA ZEHİR ETTİ VE YÜZÜMÜ YIRTARAK BENDEN ÖCÜNÜ ALDI. YÜZÜMDE 3 TANE TIRMIK İZİ VAR.
AMA DÜN AKŞAMDA GECE EŞŞİMLE UZUN ZAMANDIR İLK DEFA CAZ BARA GİTTİK VE HANFENDİ GİDEBİLMEMİZ İÇİN BİZE İZİN VERDİ. BAKALIM BU AKŞAM NELER OLACAK. AMA DÜN BÜTÜN GÜN SADECE ONUNLA OYNAMIŞTIM. UMUTLUYUM.
SENDE ÇOK GEZMEYE BAŞLADIN DEMEYİN. SİGARA İÇİLMEYEN ORTAMLARIN HEPSİNE ONUDA YANIMDA GÖTÜRÜYORUM. VE YILLARDIR SERVİSDE GİDİP GELİRKEN DIŞINDA KİTAP/GAZETE OKUYAMIYORUM
ben aksam 6 da cıkıp ancak 7 gıbı evde oluyorum yemek fılan derken 8 oluyor oglusla ancak bır yada ıkı saat oynuyoruz bıde sabah benımkı 6 da kalkar saat 7.30 akadar oynarız işte böyle yanı pek uzun değil bu yuzden kendımı cok kotu hıssedıyorum
Zeynep cim bizdede duruma göre değişiyor. Ben aksam saat 18 45 gibi evde oluyorum jankat ta 15-20 dakika sonra kreşten geliyor.
Eger keyifli gelmişse ben mutfakta yemek yaparken yanımda oyalanıyor konusuyoruz .Bazen cok yorgun yada sinirli geliyor o zaman hiç bir şey yapmadan dogru tüm vaktimi ona veriyorum...Yanlız aksam kitabını okuyup ,diş fırcalama ve uyutma işlerini eşim hallediyor malum hamileyiz ya benim saat 9-30 -10 arası mesaim bitiyor.
Genellikle 1 saat kendime kalıyor sonrada oglum gelip bana iyi geceler öpücügü verince dayanamıyorum yatakta onunla beraber uyuyoruz..
Cok sükür simdilerde bizim sitede bir arkadası var ya o bize geliyor yada jankat onlara gitmek istiyor,ayrıca arkadası ile birlikte iken son derece mutlu oluyor.. ozaman bende gönül rahatlıgı ile işime bakıyorum ve evde 2 kardes olsa cok hersey daha kolay olurdu diyorum))
Bizde yakında 2 kardes olacak ama aralarında yaş farkı 4,5 yas olunca bakalım ne kadar iletişim saglayacaklar.....
Selam,
Yazıyı okuyunca kendi kendime sordum ve içim sızladı bir çalışma temposu içindeyiz babamızla beraber Berke'ye(4yaş) aslında fazla vakit ayıramıyoruz.Fakat pazar günleri bütün gün hep birlikte birşeyler yapıyoruz hafta içi akşamları saat 8'den önce evde olamıyoruz.1saat sohbet edip neler yapmak istiyorsa beraber yapıyoruz.Ama hiç aksatmadan yaptığımız tek şey geceleri onu yatağına yatırıp başında masal okuyorum oğlumun göz kapaklarının huzurlu kapanması benim bütün iş yorgunluğumu alıyor.Şuda bir gerçek gerektiğinden fazla zaman ayıramıyoruz malesef bu düşüncede beni çok üzüyor....
vallahi çalışan bir anneyim ve çok yoğun ve yorucu bir işde çalışıyorum bu belki bir bahane olmamalı ama çok üzülerek oğluma gerekli ilgiyi gösteremiyorum sadece hafta sonları beraberiz ama öyle ağım şahım ilgilenemiyorum çünkü temizlik faslım var benim hafta sonu yemeği üst baş değişikliği banyosu bide 2 saat kadarda dışarda gezmesi geri kalan zamanlar hep temizlik işde hepsi böyle ama inan bunun için de çok üzülüyorum ......
sevgilerimle,
meltem
Bazen Emre ile gecirdigim vakit o kadar uzun geliyorki bana, sIkIliyorum, bunaliyorum, allahim bir an evvel aksam olsun yatsin diyorum.
Bazende o kadar keyifli vakit geciriyoruz ki, onu icime sokmak istiyorum.
Bunun saat ve dakika ile olcusu olmaz ki,
caniim benim kizim neredeyse 10 aylik ona birseyler anlatirim hani biraz erken kelimeleri ogrensin diye, digerlerini henuz yapamiiyorum ama biraz buyudukten sonr cogu zamanimi ona ayiracagimdan emnim. o benim bi tanem
benim prensesim 15 aylik.sabah saat 8 veya 9 da kalkar.ona uykulu halde bi sut yapar veririm yataginda.sutunu icince saat 11 ekadar ya oynar yada uyur tekrardan.saat 11 de ben kalkarim bi guzel ailcek esimle beraber kahvalti yapariz.esim ise gider once ev temizligi sonra kizin banyosu.buarada saat 2 olmus olur.ya gezmeye gideriz kizimlan yada alisverise hava guzelse parka gotururum onu.daha sonra 4 de ogle uykusu var yatar kizim 5bucuk civari kalkar.tekrar yemek yeriz meyve yeriz,kizimla bogusmaya gelir sira onunla guzel oynarim e malum kizimi iyice yorarim.saat 7 oldumuda sutunu verir yatiririm ve bidaha kalkmaz masallah.sabah olunca ayni tekrardan baslariz herseye.ama hasta olursa degisir tabiki bunlar.ben memnunum kizimdan canim benim kizim