dogan gorunumlu sahin ha allah seni kahretmeye
turkcelle baglan hayataaaaaaaaa diyorum ben
dogan gorunumlu sahin ha allah seni kahretmeye
turkcelle baglan hayataaaaaaaaa diyorum ben
allah seni davul etmeyee emiicanom yazdı:
anaaaaa cidden özgür değilmişminimum_moment yazdı:
ben özgür değil ŞAfağım
Bende tek numara var,yıllardır aynı numarayı kullanırım,ilk aldığım numara yani.
Eşim bir tarifeye geçmek istedi,beni de aynına geçirdi.
Net olarak hatırlamıyorum ama ayda yetmişer lira ödüyoruz sanırım.
Evet artık çorba oldu hangi numara hangi şirketin belli değil...
Biz aveaya aldırdık numaramızı eşimle turkcelden ayda 70 felan ödeniyo galiba hiç bir bilgim yok ama her yöne sınırsız...
Sanırım en uygun yöntem bu şimdilik...
canom yazdı:
anaaaaa cidden özgür değilmişminimum_moment yazdı:
ben özgür değil ŞAfağım
Turkcell kullanıyorum kendimi bildim bileli her ne kadar arada madur kalsam da faturşar yüzünden hiç değiştirmeyi düşünmedim.
Valla 240 dak. kullanıyodum ama ona rağmen fatularım 150 'nin altına düşmeyince, her yöne 600, turkcell'e 5000 dak. olan tarifeyi kullanıyorum. 79 TL, artı tabi yurtdışı aramam olursa ya da mesaj sebebiyle 100'ü buluyo yine de
umut yazdı:
Türkcell sabit hattım var.
Bizbize hepimiz tarifesinde.Ayrıca bir de Alo 60 lık paket var ve bu paket dahilinde aylık 9.90 a 120 dakika görüşme var.
Sonuç olarak bana gelen aylık fatura 30 Tl.yi geçmiyor.Bazen 25 geldiği bile oluyor.
Telefonu çok fazla kullanıyor olmasam da yine de konuşuyorum tabi.120 dakika bana yetiyor.
Tavsiye ederim.
aaa, aynı ben
geçenlerde bana neden kontörlüye geçmiyorsun boşuna vergi ödeme dedi.
ben de zaten altı üstü 30tl geliyor hepsi vergi olsa nolur dedim..para bol ya
ama asıl gerekçem bana göre değil, kesin ben kontörleri bitirir aman bugün yüklerim aman yarın derken kalırım ortada dımdızlar
kafam rahat böyle.
aslında tarife değiştiren numaraları arayınca sistem konuşmalı bana "sayın müşterimiz, aramış olduğunuz kişi XYZ hattına geçmiştir" gibisinden
annamadı benmedip yazdı:
umut yazdı:
Bizbize hepimiz tarifesinde.Ayrıca bir de Alo 60 lık paket var ve bu paket dahilinde aylık 9.90 a 120 dakika görüşme var.
Sonuç olarak bana gelen aylık fatura 30 Tl.yi geçmiyor.Bazen 25 geldiği bile oluyor.
Telefonu çok fazla kullanıyor olmasam da yine de konuşuyorum tabi.120 dakika bana yetiyor.
Tavsiye ederim.
aaa, aynı ben
ama asıl gerekçem bana göre değil, kesin ben kontörleri bitirir aman bugün yüklerim aman yarın derken kalırım ortada dımdızlar
kafam rahat böyle.
siz şimdi neylisiniz
kontörlü faturalı
hangi gsm
ne kadara ne kadar konuşuyorsunuz kimlerle konuşuyorsun
ps. kıtkafa sibel
S.E.S yazdı:
annamadı benmedip yazdı:
umut yazdı:
Tavsiye ederim.
aaa, aynı ben
kafam rahat böyle.
siz şimdi neylisiniz
kontörlü faturalı
hangi gsm
ne kadara ne kadar konuşuyorsunuz kimlerle konuşuyorsun
ps. kıtkafa sibel
Yazdım ya Sibelim açık açık
Türkcell sabit hat bizbize hepimiz tarifesi ve Alo 60 paket.
Aylık 120 dak.ücretsiz konuşmam var.9,90 alo 60 için ödüyorum.kalanı da fazla konuşma farkı vs.Toplam 30 TL.yi geçmiyor faturam.