ben münevverin ailesine tam destek veriyorum kaç gün oldu yada kaç ay oldu halen adam serbest onun halen elini kolu sallayıp gezmesine sinir oluyorum nasıl bir insandır o katil
münevverin ailesi zaten artık yıkıldı destek almaya ihtiyaçları var
ben münevverin ailesine tam destek veriyorum kaç gün oldu yada kaç ay oldu halen adam serbest onun halen elini kolu sallayıp gezmesine sinir oluyorum nasıl bir insandır o katil
münevverin ailesi zaten artık yıkıldı destek almaya ihtiyaçları var
Bence iyi dayaniyorlar.
bazen dusunuyorum (Allah korusun) ben olsam bu kadar sabirli olabilirmiydim diye.
Ne buyuk bir acidir bu.
Az önce netten haberi ve yorumcuları okudum.İnsanlıktan çıkmış bizim millet.
Kızının Hiltonlarda ne işi vardı diyenler,baba olsan kızının peşinde olurdun diyenler,işi Ermeni kökenlinin katilini yakaladınız da bunu yakalayamıyosunuz şeklinde milliyetçilikten dem vuranlar,yok kabak tadı verdin baba magazincilerden ne alıyorsn diyenler :-x
50 yorumdan 2 tanesi ele avuca gelir.
Valiye sinir olmam ayrı,bunlar hepten tüy dikti.
Aman ha kızımıza bununu uzattırmayalım dışarı,böyle olunca katledilmeyi hakediyor bu çoook bilinçli milletin nazarında.
:-x
Çok sinir oldum
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11774516.asp?yazarid=249
Evet yaa ne kadar acımasız şu insanlar.ezoferda yazdı:
Kızının Hiltonlarda ne işi vardı diyenler,baba olsan kızının peşinde olurdun diyenler,işi Ermeni kökenlinin katilini yakaladınız da bunu yakalayamıyosunuz şeklinde milliyetçilikten dem vuranlar,yok kabak tadı verdin baba magazincilerden ne alıyorsn diyenler :-x
Aman ha kızımıza bununu uzattırmayalım dışarı,böyle olunca katledilmeyi hakediyor bu çoook bilinçli milletin nazarında.
Çok sinir oldum
Yazıklar olsun o uygunsuz insanlara! Yobazlığın derecesini düşünün bir! :-xezoferda yazdı:
Çok sinir oldum
Esra_Aytekin yazdı:
Bu tür olaylarda insan sessiz-sakin olamaz sanırım,herkes olamaz ya da.
Dünyayı yakası gelir insanın yahu!
Esraya katiliyorum kimse böyle bir durumda
sakin kalamaz Baba bitmis durumda zaten
Hiç kimsenin MÜNEVVER'in babasını eleştirmeye hakkı yok bence,öZELLİKLE ÜLKEMİZDE.Ülkemizde o kadar çok olay zamanla unutuluyor ki,İşte babası da unutulmaması için çabalıyor.Onlar için o kadar acıdır ki,çocuğuyla ilgili nasıl kesildi neresinde ne kadar çizik vardı ve daha bir sürü vahşice yapılmış şeyler anlatılıyor,dinliyor,konuşuyor ama buna katlanıyor,olayı ayakda tutuyor.
valisi vede emiyeti enpati kurmadan yorum yapmak kolay
cinayet hemen çözüldi diyorlar peki işleyen kişi yada kişiler neden hemen çözülemiyor yada bulunamıyor.durum çok karıştı sanırım başka şeylerde çıkacak bu işen içinde
o acıli aileye tam destek veriyorum.
altından başka şeylerin çıkacağı kesin zaten münevver'in babası bu kadar suçlunun bulunması için çabalamasa ikigün sonra dosya kapanır kimsede dönüp tekrar bu dosyayı karıştırmaz