Mutlu yıllar Kaan Emre
Mutlu yıllar Kaan Emre
mutlu yıllar kaan emreye!annesine babasına tüm sevenlerine hayırlı bir evlat olur inşallah tülinim...sağlıkla mutlu nice yeni yaşlar dilerim...
[size=medium]NİCE SAĞLIKLI VE MUTLU YAŞLARIN OLSUN DELİKANLIII[/size]
[size=large]Mutlu Yıllar! Kaan Emre, annesının tatlı oglusu. saglık mutluluk uzun ve kalıtelı bır yasam dılerım.[/size]
nanaklardan operım
Canımi yakışıklı oğlunun yeni yaşı kutlu olsun.
mutlu yıllar kaan.çok güzel bir hayatın olsun kuzum.
11.05.2009 olduğuna göre bende artık kutlayabilirim
[size=medium]ALLAH SANA NİCE UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN. HEP MUTLU OLASIN. İSTEKLERİN HEP GERÇEKLEŞSİN. ACI VE KEDER SENDEN UZAK OLSUN. İYİ Kİ DOĞDUN KÜÇÜK ERKEK [/size]
çok teşekkür ederim nurcancım..çok mutlu ettin beni
kutlayan tüm arkadaşlarıma ve dostlarımada sonsuz teşekkürler
dün elimde küçüçük olan bebeğim şimdi iki yaşına giriyor...bana hayatın sunduğu en güzel hediye kaan emre...ve bunun için hergün şükrediyorum
Zaman ne çabuk geçiyor değil mi Tülin'ciğim...Dün kucağımızı dolduramıyorlardı,bugün sığmıyorlar
KaanEmre'm,güzeller güzeli arkadaşımın,yakışıklı oğlu;Allahımdan dilerim ki sana sağlıklı,mutlu,başarılarla dolu,uzuun bir ömür nasip etsin.Ailene ve vatanına hayırlı bir evlat olursun inşallah...
Hayat hep yüzüne gülsün,doğum günün kutlu olsun
öyle pınarcım gerçekten buğün nasıl duygular içimdeyim sana anlatamam...sağol canım benim güzel dileklerin içinpinor yazdı:
Zaman ne çabuk geçiyor değil mi Tülin'ciğim...Dün kucağımızı dolduramıyorlardı,bugün sığmıyorlar
KaanEmre'm,güzeller güzeli arkadaşımın,yakışıklı oğlu;Allahımdan dilerim ki sana sağlıklı,mutlu,başarılarla dolu,uzuun bir ömür nasip etsin.Ailene ve vatanına hayırlı bir evlat olursun inşallah...
Hayat hep yüzüne gülsün,doğum günün kutlu olsun