Gözün aydın güzelim.
Allahtan sağlıkla kucaklamanı dilerim.
Bende ilk bebişimin kız olmasını çok arzulamıştım nitekim öylede oldu dünyalar benim olmuştu.
Gözün aydın güzelim.
Allahtan sağlıkla kucaklamanı dilerim.
Bende ilk bebişimin kız olmasını çok arzulamıştım nitekim öylede oldu dünyalar benim olmuştu.
COK SEVINDIM . GUZEL KIZINI SAGLIKLA KUCAKLAMAN DILEGI ILE . KIZ DA CANIM BI BASKA OLUR . BEN DE HEP BIR KIZIM OLSUN ISTERDIM ADI DA HAZIRDI LARA OLUCAK DERDIM HEP . LARA 'SU PERISI' DEMEK . COK SUKUR SIMDI 3AY 1 HAFTALIK VE GULERKEN ARKASINA BIR NESELI CIGLIK EKLIYORKI INSANIN O DUDAKLARI OPESI GELIYOR . 'ICTEN GELEN SAF ASK ' DEMEK ISTEDI BABASI ONA BIR DE O NEDENLE LARA'NIN BASINA IDIL DE EKLEDIK OLDU MU BIZIM CITIR IDIL LARA .
BU ARADA ISIM KONUSUNA COK KAFA YOR EGER SIMDILIK BELLI BIRSEY YOKSA . SON ZAMANA BIRAKMA . CUNKU ADI ILE ONUNLA KONUS KARNINDAYKEN SEV ONU , YANINDA OLDUGUNU BILSIN .BIR DE IHMAL ETME MUZIK DINLET . BEN BIR MUZIKLI CIVCIV OYUNCAK ALMISTIM . ONU KARNIMA KOYARDIM ILK DUYDUGUNDA TEKMELER ATARDI ,SONRA ALISTI DINLERKEN SAKINLAESIRDI KARNIMDA . DOGAR DOGMAZ YANIMDA HASTANEYE BILE GOTURDUM TANIYACAK MI SESI DIYE. HEMEN TANIYOR SESI HALA DA HUZURSUZLANDIGI UYUYAMADIGI ZAMANLAR DINLETIYORUM BAYILIYOR HEMEN SAKINLESIP UYUYOR . SEN DE OYLE BIRSEY ILE PRENSESE ANNE KARNINI HATIRLAT BENCE . SELAMLAR .
COK HEYECANLANMA KEYFINE BAK HER GUNUNUN .
kızlar bir başkadır
kendine bir rakip büyütüyorsun haberin olsun
benim kızlar şimdiden çantamı kollların takma kavgası veriyorlar
bir de ruj sürdüğümde sabah özellikle öpmeye çalışıyorlar))
neyse canım hayırlısı olsun
Allah sağlıkla kucağına verir inşallah
TEBRİKLER RUHAN
SONUNDA DİLEĞİN GERÇEKLEŞTİ...
EEE BİZE DE BİR GELİN ADAYI OLDU Dİ Mİ....
KIZIMIZA İYİ BAKA ANNESİ TAMAMMI...
SEVGİLER
MERHABA;
İNAN ÇOK SEVİNDİM. UMARIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN
SEVGİLER
çok sevindim sana ve kızına sağlik ve mutluluklar diliyorum
Allah saglıklı ve hayırlı ve uzun ömürlü eylesin evladını canım.Gercekten sevincini taa yüregimde duydum.heyecanını hissettim.Sevgilerimle..
bütün iyi dilekleriniz için ,sevincimi benimle paylaştığınız için ve varlığınızla bana huzur verdiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler ben ve daha doğmamış kızım özgesu sizleri seviyoruz ve öpüyoruz
ay canım Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun.. sana kız isimleri bakalım mı?????
Ruhum cok sevindim eeee yani biz anlamistik demi.
Özgesu yu dört gözle bekliyoruz.
Babana tekrar gecmis olsun
Sevgilerimle