Sevmedim ben.
Sevmedim ben.
Ben beğendim,danslar biraz daha geliştirilmeli diye düşünüyorum..
shakiranin cok kötü bir kopyasi
Futbol takımlarının uyguladığı taktik uygulanmalıydı bence; Hadise ile filan uğraşacaklarına direk Shakira'yı Türk vatandaşlığına geçirip ona söyletmeliydiler şarkıyı...
Oryantal kısmına gelince, oryantal Türk değil Arap motifidir, bizimle alakası yok. Birinci olamaz, sonuncu da olmaz, şarkısı gibi ortaya karışık olur
wALLLA bende çok begendim.Şarkı çok hoş,kıpır kıpır.Seside çok hoş durmuş şarkıda.Becerir bu işi Hadise.
Aynı notalar sürekli tekrar ediyor.şarkıda sürpriz yok.akılda kalıcı ama danslar müziğe uymamış.ezgi güzel ama zenginlik yok.bir de hadise yarı zenci gırtlağını hiç kullanamamış.sesi ön planda değil.Zaten çoğunlukla siyaset ve dostluk yarışıyor.bizim 12 puanı azerbaycana vermemiz gibi.stear me up çok daha güzeldi bence..geriye hadisenin sevimliliği kalmış.hadi hayırlısı.umarım iyi bir derece alır.
pek beğenmedim açıkçası
sarkiyla ilk 7 ye gireriz.
dans kareografisi rezalet! kiyafetler rezalet!
dün akşam dinledim
beğendim
iyi bir derece alırız diye umut ediyorum
başarılar
hadisenin beyonce ve shakira kopyaciligini cok itici buluyorum...... sarkida güzel degil bence......
tüm avrupaya dagilmis vatandaslarimizin sayesinde yinede iyi bir derece elde edecegimize inaniyorum