Düşünceniz çok güzel olmuş öncelikle Esra seni kutluyorum.Birce nin eline sağlık çok güzel bir şiir olmuş.
Düşünceniz çok güzel olmuş öncelikle Esra seni kutluyorum.Birce nin eline sağlık çok güzel bir şiir olmuş.
kıskandım kızının ögretmenini
süper olmuş ellerinize saglık
Harika olmuş Esracım
Birce'nin öğretmeni çok şanslı..Hem senin gibi güzel detaylar düşünen bir velisi olduğu,hemde Birce gibi kabiliyetli öğrencileri olduğu için
Çok ince,çok duyarlı,çok anlamlı...Hem şu ana kadar yaptıklarınız hem de yarın yapacaklarınız...Çok şanslı bir öğretmeniniz var.Veliler sizin kadar düşünceli olmasa da benim çocuklarım da cuma gününden başladılar mektuplar ve şiirler yazarak kutlamaya.Zaten benim için de en önemlisi ve güzeli bu. İnanın çocuklarımın yazmış olduğu iki satırı ya da bahçeden beni düşünerek kopardıkları bir kasımpatıyı parayla alınabilecek hiçbir hediyeye değişmem.
Ana kız tek kelimeyle çokince,çok akıllı vede çok zekisiniz..
Maşallah bircemin şiiri harika annesi..
Önce sana sonra öğretmenine helal olsun..
Öğretmenler günün kutlu olsun ATAM..
Coook guzel olmus seker ellerinize saglik, ayrica Birce'yi tebrik ederim boylesine guzel bir siir yazdigi icin.
Esra'cim seni ve Birce'yi tebrik ediyorum.. Cok guzel seyler hazirlamissiniz yarin icin... Pano da harika olmus.. Birce'nin siiri de oyle...
Esracigim, ogretmeniniz degilim ama benim bile gozlerim doldu okurken. Ogretmenin halini dusunemiyorum bile...
Birce'ye kocaman bir aferin benden...
Harika olmuş
öğretmen olsayDım ağlardım bu güzel düşüncenin karşısında
Çok güzel olmuş Esra.
Bizim okulda törene veliler katılmıyor,çağrılmıyor da zaten.Gitsek te katılamayız
Dün oğluma dedim ki,"Yarın öğretmenler günü,öğretmenin için bir şeyler yap istersen.Mesela resim çiz,yazı yaz nasıl istersen "(Hediye yasak) "İstemem "dedi ,kestirip attı Erkek çocukları daha farklı herhalde böyle konularda.Bizimki maço bir kro mu olacak nedir ?
Sabah ta dedim ki,"O zaman okula gidince öğretmenine sarıl,onu öp ve kutla "HAYIR" dedi sesini yükselterek. E dedim naparsan yap yürrrüüü naşşşş Popoya bir şaplak yallah servise