Okulun rehberlik servisine gidip bu konu hakkında konuşsan
Çocuk daha yaa hep filmlerden öğreniyolar böyle şeyleri :roll:
Okulun rehberlik servisine gidip bu konu hakkında konuşsan
Çocuk daha yaa hep filmlerden öğreniyolar böyle şeyleri :roll:
Babaya havale ederdim. Pinokyo kızımı rahatsız eden bir oğlanı " sünnet etmekle" korkutmuştu, o oldu. Çok rahatız.
Erkekler birbirlerinin korkularını daha iyi anlar. Araya girme, devret babaya...
Sen kadınla ballı-kaymaklı ol.
Kadınla konuşup çocugunu çocugumdan uzak tutmasını söylerdim.
Çocugumu bir daha o çocukla konuşmaması konusunda tembihlerdim.
Okulda bu işlere bakan bir birim varsa çocugun yaptıklarını anlatıp uyarılmasını isterdim.
Çok mu radikal oldu ama üzüldüm yani...
yaşına göre oldukça ileri gitmiş bu velet
Dun aksam Jimmy\nin pantolonlarini yikamadan once ceplerine baktigimda bu ibi$ Simon'un yazdigi notu buldum, ustelik kendi elyazisi ile Anke yazmis gibi yazmis mektubu (cocugun elyazisini taniyacak kadar yakiniz onlarla dusunun yani )
Bugun hemen okul cikisi annesinin yanina gittim, notu gosterdim, olanlari anlattim...kadin gene dumur oldu :roll:
Kendi capimizda olayi hallettik sayilir ama bir 10 gun icinde Simon bizim oglanin basina daha ne coraplar orer onu bilemiyorum iste....Daha bu isin gelecek senesi var, 6. sinifa kadar beraberler...sonrasinda ayni ortaokula gotmeleri de muhtemel...Simon'dan fellik fellik kacacagiz sanirim..
Ne kötü çocukmuş bu Simon gerçekten.Laftan anlayan cinsten değil demek ki kulağını iyice bir bükmek gerek , böyle devam ederse yazık Jimmye.
Annesi dumur olmakla mı yetiniyor, cezalandırmıyor mu çocuğu anlamadım
Efe'nin sınıfında da bir Çağatay var, o da havuç...
Onun böyle oyunları yok ama vurması, tekmelemesi filan var... Geçen gün su şişesinin kapağını delip herkese su fışkırtıyormuş, Efe de tutmuş kolunu fışkırtmasını engellemek için, öyle bir ısırmış ki çocuğun kolunu mosmor diş izleri hala belli...
Ne yapacağımızı şaşırdık, öğretmeni de annesi de ben de...
Çünkü çocuk epilepsi hastası ve bir de abisi var özürlü...
Şaştık kaldık valla!
orasina karisamam.. :roll: ama 3. olayimizda ben daha farkli davranacagim, o kesin...elif74 yazdı:
bence de. hiçbirimiz evladımızı sokakta bulmadık.CemileZipak yazdı:
orasina karisamam.. :roll: ama 3. olayimizda ben daha farkli davranacagim, o kesin...elif74 yazdı: