Ebru sorularına cevap vermeyi atlamışım .
Ben de dün ,kitap ,kırtasiye, servis, yemek ,forma işlerini hallettim. Kanvas pantolon yerine kumaş pantolona geçilmesinden nefret ettim. Zaten kıyafetlere uyuz oluyorduk ,iyice uyuz olduk. Gömlek ve kravat bana hiç mantıklı ve rahat gelmedi ve almadım. Ama sanırım pazartesi ve cuma günleri tören günlerinde giyilmesi zorunlu olacak. Söylerlerse alırım artık. Benim oğluş en çok lacostu yıpratıyor ,dolayısıyla en çok yedekli olan o . Pantolon bu sene 2 tane aldım ,gecen sene 4 tane idi. Her gün değiştirdiği için sanıırm bir tane daha pantolon almam gerekecek. Maalesef okulumuz klasik kafada .formalar iğrenç ama değiştirmiyorlar,şorta bile en son geçen okullardan nerdeyse. Bir uzun eşefman bir de şort aldım beden eğitimi için. Evde yedekler var başkasına gerek yok çünkü. Eğer eşyalarına sahip bir çocuksa bir sorun yaşamazsın gibi. En büüyk problem herşeylerini hep unutmaları,bir daha da bulamamaları. Üzerine baskılı adını yazdırdığım etiket olmasına rağmen ,geçen sene 5 okul poları kaybetti ve sadece 1 tanesini bulabildim. 4.sınıfta derslerin yoğunluğunu bıraktım,her birşeyini heryerde unutan bir çocuk oldu. Bu sene inşallah öyle olmaz