Harika bir fikir,taşırım vallahi İstanbul'a
Harika bir fikir,taşırım vallahi İstanbul'a
kurallari siz koyun anacim.S.E.S yazdı:
ne alakası var çiğdem çingenelik ilecigdemay yazdı:
gecenlerde Begonvil Demet'in actigi bir rahatladim forumu vardi ya hani herseyini attigindan bahsettigi
iste o forum buna benziyordu. ben de cingenelik edip Mert'in artik izlemedigi teletubie cd'lerini ilgaz icin istedim ondan
asla öyle düşünmüyorum ben
elimde olan benim artık işime yaramayan herseyi seve seve paylaşırım devredebilirimmm
aa yapalıım vallaa
cemo hersey dahiil dimi buna
ev gereçleri vs vs
mesela kargo alıcıya ait olmak kaydı ile
az ücret karşılığı yada bedelsiiz
fikir benden, duzenleme sizden
burda millet elindeki kahve makinasini, kepce takimini, efendime soyliyim bahce-balkon parasolunu vs bu sekilde veriyor...
Mesela saksi cicegi..
Benim ev doldu, cicekleri bolerek cogalttim falan, 1 cicek oldu mu sana 3 cicek? simdi verecek yer eriyorum fazla bitkilerimi, umarim alan biri olur :roll:
aslında güzel fikir... bende pek birşey yok elden çıkarılacak olan..haa nujenin küçülmüş giysileri var ama olarıda genelde maddi durumu kötü olanlara dağıtıyorum..
aslına hoş bir fikir, faydalanılabilir, hatta mesela çevrenizde alamayacak olanlarada ulaşımı sağlanabilir mesela değil mi ?
Bencede harika bir fikir. Yalnız işin cılkı çıkmadan iyi organize etmek lazım. Terminatör oğlum herşeyi kendi çabasıyla yok etmeden, değerlendirmek istediğim birşeyler mutlaka olacaktır.
Düşünce süper
Umarım projesi biran önce gerçekleşir
temel ihtiyaclari kastetmiyorum...kiyafet, temel ev esyalari, kitap, kirtasiye, okul gerecleri vs tabii ki dar gelirlilere ulastirilmali.nujen21 yazdı:
aslında güzel fikir... bende pek birşey yok elden çıkarılacak olan..haa nujenin küçülmüş giysileri var ama olarıda genelde maddi durumu kötü olanlara dağıtıyorum..
aslına hoş bir fikir, faydalanılabilir, hatta mesela çevrenizde alamayacak olanlarada ulaşımı sağlanabilir mesela değil mi ?
Benim bahsettigim cicek, ev hayvani, dvd-cd, hobi gerecleri, bahce ve balkon gerecleri vb seylerdir.
Umarim farki anlatabilmisimdir.
ıvır zıvır incik cinciik demiiCemileZipak yazdı:
temel ihtiyaclari kastetmiyorum...kiyafet, temel ev esyalari, kitap, kirtasiye, okul gerecleri vs tabii ki dar gelirlilere ulastirilmali.nujen21 yazdı:
Benim bahsettigim cicek, ev hayvani, dvd-cd, hobi gerecleri, bahce ve balkon gerecleri vb seylerdir.
Umarim farki anlatabilmisimdir.
ben bi gidip evi karıştırayıım neler çıkacak
evet, evetS.E.S yazdı:
ne alakası var çiğdem çingenelik ilecigdemay yazdı:
gecenlerde Begonvil Demet'in actigi bir rahatladim forumu vardi ya hani herseyini attigindan bahsettigi
iste o forum buna benziyordu. ben de cingenelik edip Mert'in artik izlemedigi teletubie cd'lerini ilgaz icin istedim ondan
asla öyle düşünmüyorum ben
elimde olan benim artık işime yaramayan herseyi seve seve paylaşırım devredebilirimmm
aa yapalıım vallaa
cemo hersey dahiil dimi buna
ev gereçleri vs vs
mesela kargo alıcıya ait olmak kaydı ile
az ücret karşılığı yada bedelsiiz
hani edip'e asronotlu yatak örtüsü verecektin
sen birseydemedinki Meriç
du ben akşaamçıkarayıım onuu hıı