Ben de hem evde hem dükkanda kullanıyorum.Çok kısa sürede,her yer tertemiz oluyor,vaktimin kalan kısmında sitede oluyorum.Eşim dükkana gelince de bu saate kadar temizlik yaptım diyorum.O da belli,her yer tertemiz olmuş diyor
Anway ürünlerinden Loc'ukullanmaya yeni başladım. Ama çokm da emin değildim açıkçası. Demekki hakkaten işe yarıyomuş ne güzel
Nuray Alah senden razı olsun, bana temizliğe gelen hanım da adını bir türlü hatırlayamadı, tarif etti, ben anlamadım. Sahsen temizlikten ve yer silmekten nefret eden ben, bunu denemeliyim mutlaka...Vilada ve diğer benzerleri baydı beni, elime bez alarak eğilerek de silmek bana çok zor geliyor doğrusu...
Sağol arkadaşım engin bilgilerin için, saç kılları benimde en büyük problemim... Hemen almalıyım...
Sevgiler
Biri resmini koysun şu cleaner'ın, merak ettim.
Ben hala viledacıyım, ama memnun olduğum söylenemez. Nuray'ın da dediği gibi saçları ordan oraya sürüklüyor.
Bu akşam iş çıkışı marketlere bakmaya gidiyorum.
amaaannn kıl demeyin kıl saç döküntü nefret elimde bez siliyorum arkamı dönüyorum yine kıl offf yaaa ne kılı ne saçı ne tüyü bitmedik evmiş bööllleee....Kadın her hafta temizlik yapıyor bende her akşam kılla saçla kafayı bozuyorum
Loc süper memnunum....
Nuray bu anlattığın şey arkadaşların resmini koyduğu aletmidir???
kullandığınız ürünün reklamını biryerlerden hatorlıyorum.
ama alıp almamak arasında kararsızdık.
demek ki almamız gerekiyor.
bu arada nereden aldınız bu ürünü?
Evet resimi konulan ürün Nuray'ın bahsettiği.
Ben daha önce de yazmıştım ben bunu Gima'dan almıştım ama temizlik malzemeleri satan yerlerde de bulunabilir hatta sokaktan geçen satıcılarda bile bulunabiliyor.
Ayrıca bir tavsiye çamaşırsuyu atarsanız suyuna süngerinin mavi rengi beyazlaşıyor, gerçi temizlikte bir sorun yaratmıyor bu sadece görüntü olarak söyleyeyim dedim İçine çok fazla deterjan atmayın çünkü çok köpüklü oluyor ve son olarak ben halılarımın üstünü de bunla alıyorum ve sonuca inanamıyorum Daha yeni süpürülen bir halıda bukadar saç nasıl çıkıyor diyorum
Sevgiler
Didem
Sinem 8 yaş
Zeynep 20 ay
Cleaner'ı 7 yıldır kullanıyorum, piyayadan kalkacak diye çok korkuyorum, fazla markette de yok zaten.
Ben sponteck bulaşık telini severim, ellerimi çizmiyor, yırtıp delmiyor.
Sonra başkaaa Calgonit bulaşık deterjanından vazgeçmem,
Mutfağımda daima bir yağ çözücü bulunur, setlerin üstünü ve ocağı ondan başkasıyla silmem, Marc veya Ajax tercihim, şimdilerde Dixi Power Cleaner'ı da beğendim.