190. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 90140180188189190191192200240290 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 1.891 ile 1.900 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: ...TWILIGHT

Yolsaydin sacini basini sanal sanal

serpil-hale-hande yazdı:
    gülhan.e yazdı:
    selam kızlar

bende facebook'da twilight'ın gruplarını geziyorum..

kızın biri, bizim edward'ımızın bi fotografına ''sasquatch'' demiş..ah yanımda olaydı ben o kıza gösterirdim kim yabani
    savun Edwardimizi Gulhan..Kimseler laf atmasin..Aslanlar gibidir Edwardimiz.

Re: ...TWILIGHT

kızar öpüldünüz tarafımdan..ben gider yatar..şahendecim sana iyi geceler..serpil'cim sana iyi akşamlar,mehhibe'cim senin de günün güzel geçsin..

iyi geceler gülhancığım, tatlı rüyalar.
    gülhan.e yazdı:
    kızar öpüldünüz tarafımdan..ben gider yatar..şahendecim sana iyi geceler..serpil'cim sana iyi akşamlar,mehhibe'cim senin de günün güzel geçsin..

ladybug yazdı:

serpil-hale-hande yazdı:
    gülhan.e yazdı:
    selam kızlar

kızın biri, bizim edward'ımızın bi fotografına ''sasquatch'' demiş..ah yanımda olaydı ben o kıza gösterirdim kim yabani
    dil yok nasıl yolcam daa ben linkini göndereyim sana vekaleten yoluver

5. Re: ...TWILIGHT

sahende yazdı:

aynen serpilciğim sana katılıyorum.
    Güvenlik önlemleri alsın vs.
    Bir sanatçının sevenlerini yarı yolda bırakması bana ayıp gelir hep.
    Ya varsındır ya da yoksundur, şimdi kızgınım küskünüm deme lüxün yoktur. ya öyle ya böyledir .
    Beş kuruş parası olmasaydı aynı şeyleri düşünecekmiydi acaba merak ediyorum.
    Ay abarttiniz, zavalli Stephenie.

Ben hak veriyorum yazmaz yazmaz bu kadar basit.

Hic devam etmemeye de karar verebilir ama yakinda zamanda yazmayacagim dedi kadin.

Yazacak yani ileri de.

Iste bu yuzden okumasin unluler kendi haklarinda yazilan seyleri.

En begendigim sahne: Beyzbol sahnesi...MUKEMMELDI. Muzikler, hareketler, tipler, tripler...O muzigi ariyorum simdi Feysbuk grubuna soracagim olmazsa...

Ha bir de kitapta olmayan bir sahne var, filmin ENNNN son sahnesi. Beni yerimden hoplatti valla.

Begenmedigim yani, Bella'nin heyecanini yansitmamis bazi yerlerde eksik kalmis...Hoooop meadow'a gittiler, hooooop Edward Bella'nin odasina belirdi. Hani o pijama aramasini, herkes geziye gideken bulusmayi beklemesini fazla anlatmamislar filmde...

Harikasiniz valla gelinim...Ne diyeyim, Edward & Bella 4ever...

serpil-hale-hande yazdı:
    Serendipity yazdı:
    Serpiiiil, evet Edward ilk gorununce ciglik atti millet, ama o goruntu de goruntuydu yani.

Bir de Karlayilima ciglik attilar.

Bella ve Ed opusurken bir ciglik vardi, o da benimkiydi.
    Hehenasil iyi opusmusmuyuz filmde.. Cok begendin herhal oglunla gelinini.
    Karlayilini gordum nette.Filmde cok cool gorunuyordu sari saclar bile siritmamis Neslim..Ozel bir karisimmi uyguladin film cekimine yollamadan once.

7. Re: ...TWILIGHT

gülhan.e yazdı:
    ladybug yazdı:

serpil-hale-hande yazdı:
    gülhan.e yazdı:
    selam kızlar

dil yok nasıl yolcam daa ben linkini göndereyim sana vekaleten yoluver

Ben ugramiyorum oyle tiplerle.

Youtubede spam diye isaretleyiveriyorum ama.

Ben de hak veriyorum.

Yazar karakterleri (ozellikle Bella'uyi) kendi cocugu gibi goruyor, ailesini birakip, onlarla zamanindan calip odaya kapanmis da yazmis kitaplari...Yabanci eller, gozler degse bitmemis bir projeye ben de bozulurdum.

ladybug yazdı:
    sahende yazdı:

aynen serpilciğim sana katılıyorum.
    Güvenlik önlemleri alsın vs.
    Bir sanatçının sevenlerini yarı yolda bırakması bana ayıp gelir hep.
    Ya varsındır ya da yoksundur, şimdi kızgınım küskünüm deme lüxün yoktur. ya öyle ya böyledir .
    Beş kuruş parası olmasaydı aynı şeyleri düşünecekmiydi acaba merak ediyorum.
    Ay abarttiniz, zavalli Stephenie.

Ben hak veriyorum yazmaz yazmaz bu kadar basit.

Hic devam etmemeye de karar verebilir ama yakinda zamanda yazmayacagim dedi kadin.

Yazacak yani ileri de.

Iste bu yuzden okumasin unluler kendi haklarinda yazilan seyleri.

Aha buldum:

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081122071852AA0Sd2E

Beyzbol sahnesindeki super muzik

10. Re: ...TWILIGHT

benim demek istedigim de bu zaten mevhibem..

Yani hic yazmayacak olmasini, insanlarin kitabi unutmasini beklemeisni anlamiyorum..(eger boyle bir plani varsa)Su an icin hevesi kacmistir, ilham kecileri gelmiyordur falan filan..Ama bir sekilde yazmali diyorum..Aslinda ayni seyleri fatrkli acilardan konsuyoruz sanirim.

Birden bire kitabin cikmasi konusnda da ayni fikirdeyiz..Sanirim bizi bir surpriz bekliyor.
    ladybug yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    Aslinda oyle...Calip yayinlayan okuyucular degil ki..kendisinin cok guvendigi birisi yayinlamis.. Demek kii kendisine cok yakin buldugu birisi..Rob la yonetmenden bile suphelnemislerdi ama kendisi yalanladi benim bir yakinim diye.

Bu yonden bakinca okuyucularin kabahti ne Mevhibecim.. Onlarin yaptigi tek sey ona sonsuz bir guvenle destek vermek ve kitaplarini tum dunyada tanitmak oldu..

Ama icimden bir ses midnight sun a devam ettigini ve hic ummadigimiz bir anda kitabin cikacagini soylutor..Sanirim simdi olasi sizintilara meydan vermek istemiyor.. Bende kenidimi boyle avutuyorum iste.
    sahende yazdı:
    ladybug yazdı:
    sahende yazdı:
    ladybug yazdı:

Kitabi yazmayacagini soyledi Stephenie. En azindan yakin surede, yazabilmek icin herkesin kitabi unutmasini bekleyecekmis.

E haksiz da sayilmaz bence, butun yazma istegi kacti kadinin.
    yok yok ben kızıyorum böyle düşünene.
    Kitabı unutmak ne demek ya, niye unutalım ki almışken hızımızı yenisini beklemek en doğal hakkımız diye düşünüyorum.

Yazarımız bencillik yapıyor bence.
    Niye bencillik yapsin, kitabini caldilar ve yayinladilar kadinin.

Hic yazmasa da hakki.
    ama kitabını okuyucuları çalmadi ki kimi cezalandırıyor.
    Ben olsam öyle yazardımki çalanın dudağı uçuklardı.
    Ben de bizim sucumuz ne diye dusunmustum ilk basta ama zorla degil ki arkadaslar icinden gelmiyor demek ki. Butun hevesi kacmistir. Belki sizdiran farketmedi, yanlislikla oldu. Oyle bile olamadiysa bile gerekeni yapmislardir diye dusunuyorum.

Bence cok uzatmadan yazacak zaten dedigim gibi son film ciktiginda kitapta cikacak diye dusunuyorum.