19. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 917181920212969119519 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 181 ile 190 arasındakiler gösteriliyor.

Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım

lebiderya yazdı:
    lebiderya yazdı:
    Sahende Gaye'den bende isteyecektim link'i.
    Bana verebilir misin link'i.
    Sahende siteye o linkten indirmeye çalışırsan Lost'u kotayı fazla aşmış olursun. 641 mb-ki bir bölüm için- gibi bişey tutuyor.
    Yani ay sonu adsl'den yüklü bir tutar gelebilir.
    Ben bunu göze alamadım.
    DVD'sini alsam daha ucuza gelecek sanırım
    Özeline başka adres yazdım bide ordan dene

pinor yazdı:
    Arkadaşlar bu akşam altyazı da düşecekmiş nete merak etmeyin.

Sabrım kalmadı artık benim de ama elden ne gelir,bu kadar bekledim akşama kadar da beklerim elbet
    Düştü düştü

Kızımı yatırır yatırmaz izlicem

3. Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım

arkadaşlar geriden de olsa bende aranıza katılıcam.dvd satan yere sipariş ettim yarın alıcam ve başlicam çok heyecanlıyım.Hazır heros ta bitti.Kendimi losta verebilirim

ozgnr yazdı:
    arkadaşlar geriden de olsa bende aranıza katılıcam.dvd satan yere sipariş ettim yarın alıcam ve başlicam çok heyecanlıyım.Hazır heros ta bitti.Kendimi losta verebilirim
    hadi ya, biz de geçen hafta nerede hata yaptık diye hayıflanmıştık.
    söylemesi ayı evde dvd kaydedicimiz var da, biz de reklamıydı saatiydi diye uğraşmayıp saatine kurup kaydedip öyle izliyorduk sonradan müsait bir zamanda.
    geçen akşam kurulduk akrşısına, aldık elimize çerezlerimizi..aaa o da ne yoookkk, ileri sar geri sar yok..

demek ki ara verilmiş de haberimiz yokmuş, belliydi ama 3. cildin devamı mı ne diyordu bölümün sonunda

ozgnr yazdı:
    Heroes'da çok güzel ama lostu seyredince bir numaram lost oldu.
    Malesef her iki dizininde senaristleri grevde Yeni sezon Heroes bölümlerini sanırım martta izlicez.

Arkadaşlar yeni seyrettim ilk bölümünü,süpeeeeerdi ama tadı damağımda kaldı yine

Ohhh çok şükür izledim
    size verdiğim siteden yükledik! Fakat AZUREUS diye bir torent programı varmış, önce o programı yüklemeniz lazım!

Yine aklımda birsürü soru işaretiyle bitti
    Çok özlemişim tüm karakterleri

Mucizebebek yazdı:
    Ohhh çok şükür izledim
    size verdiğim siteden yükledik! Fakat AZUREUS diye bir torent programı varmış, önce o programı yüklemeniz lazım!

Yine aklımda birsürü soru işaretiyle bitti
    Çok özlemişim tüm karakterleri
    Gıcıksını yaa, eşime verdiğin linki söyledim, üyelik isteyen bir siteymiş diye biliyor. Aylık 1,5usd mi ne ödeme yapıp sınırsız indirebiliyorsun ama açıkçası güvenemedim kredi kartı bilgilerimi vermeye.

Biz yine geçen sezon gibi yapsan, nasıl olur (bu ikon yetmedi, en şirin göz kırpıştıran ikon istiyorum ben de)

Gaye'nin soyledigi yerden de Tugba'ninkinden de indiremedim.Bir kismini ben beceremedim bir kismini Arap Emirlikleri telekom kisitladi.

Huuuf bana da hayrina cekseniz,gelince alsam ops: :roll:

SeL@y yazdı:
    Gaye'nin soyledigi yerden de Tugba'ninkinden de indiremedim.Bir kismini ben beceremedim bir kismini Arap Emirlikleri telekom kisitladi.

Huuuf bana da hayrina cekseniz,gelince alsam ops: :roll:
    Ne zaman istersen,söylemen yeter