Uçanbalık yayınlarının tüm kitaplarını tavsiye ediyorum heryaşa ayrı birçok kitap var
Biz evde okuyoruz çocuklara korkutmadan yanıltmadan bilgiler veriyor kitaplar
Uçanbalık yayınlarının tüm kitaplarını tavsiye ediyorum heryaşa ayrı birçok kitap var
Biz evde okuyoruz çocuklara korkutmadan yanıltmadan bilgiler veriyor kitaplar
Ben yavaş yavaş TÜBİTAK'ın tüm serilerini yapmaya çalışıyorum Resimlerine bakıp Defne'ye anlayabileceği gibi anlatmaya çalışıyorum ve o da en az benim kadar zevk alıyor
Sanal kitapçılardan sipariş verebileceğiniz gibi büyük mağazalarda da bulabilirsiniz
Daha da fazlası var ...............
Birde vazgeçemediklerimiz arasında şunlar var.....
İlk ansiklopedim
Doğan ve Egmont Yayıncılık
Eğitici Kartlar
Cocuklugumda en sevdigim kitap Mary Poppins idi.
50 kez okmusumdur.
Siddetle tavsiye ederim.
Ilgaz, 2.5 yasinda ve asagidaki seri bu aralar bizim favorimiz
her aksam mutlaka resimlerine bakiyor, okurmus gibi yapiyor ondan sonra uyuyor.
ATAKAN SERİSİ
http://www.ideefixe.com/Kitap/urun_liste.asp?kid=129217
Yazarı:
Sandrine Deredel Rogeon
Türkçeye Uyarlayan:
Seda Darcan Çiftçi
Sayfa: 16
Ebat : 20 X 20 cm
Birim Fiyatı : 3.50 YTL
Takım Fiyatı : 28 YTL
Kaknüs/ Çocuk
ATAKAN
Atakan serisi 3-7 yaş erkek çocuklar için hazırlanmış 8 kitaptan oluşuyor. Her kitap 16 sayfa, her sayfası renkli resimli maceralar içeriyor. Her bir kitap, Atakan’ın başından geçen bir olayı konu alıyor. Atakan, yaşıtı çoğu erkek çocuğu gibi meraklı,
hareketli ve heyecanlı. Dünyayı bir an önce keşfetmek istiyor. Bu arada küçük çocuklara özgü duygularını da olabildiğince özgür bir şekilde dışa vuruyor. Bazen bir şeyi
tutkuyla istiyor, çevresindeki bütün canlıları çok seviyor, aksilikler karşısında öfkeleniyor ve üzülüyor. Bazen de korkuyor. Bütün bunları, yanından hiç ayırmadığı sevgili köpeği Çomar’la birlikte yapıyor. Annesiyle babası, birbirinden ilginç maceralarında
hep Atakan’ın yanında yer alıyor, ona destek oluyorlar.
Atakan’la birlikte televizyon seyredecek, tıka basa şeker yiyecek, geceyi anneannenizle birlikte geçirecek, parkta yeni arkadaşlar edinecek, inşaatçılık ve marangozluk yapacaksınız. En önemlisi de hayalet diye bir şey olmadığını öğreneceksiniz! Bu arada
süpermarkette kaybolursanız endişelenmeyin! Çomar sizi mutlaka bulacaktır!
Mert acayip keyif aldı bu kitaptan.
Öneririm arkadaşlar.
Tübitak'ın sayfasında kitap için verilmiş bu bilgiyi buldum.
Okulöncesi çocuklarının dikkatlerini toplamalarını sağlamak ve onlara basit aritmetik bilgileri aktarmak amacıyla tasarlanan bu kitap,anne babaların çocuklarının gelişimine katkıda bulunmalarını sağlayacak.
Çocuklar capcanlı resimlerle dolu bu kitabın sayfaları arasında çeşitli hayvanların peşinden giderken hem bulmaca çözmenin zevkini tadacak hem de sayı sayma becerilerini geliştirecekler.
Yeraltındaki danaburnundan sebze bahçesindeki arşınlayıcı tırtıla 1001 minik hayvanı ararken dünyanın dört bir yanındaki farklı yaşam alanlarını tanıyacaklar.
Eğitimlerinin ilk aşamasındaki çocuklar ve tabii anne babalar için...
Kediler neden mırlar? Nasıl “merhaba” derler? Hangi kedinin kuyruğu yoktur?
Bu kitapta,bu soruların yanıtlarını ve kedilerin ilginç dünyasıyla ilgili birçok bilgi bulacaksınız.
Tırtıllarla kelebekler arasında bir ilişki olabilir mi dersiniz?
Bu soruyu cevaplamanıza bu güzel resimli kitapta tanışacağınız çizgili küçük tırtıl yardım edecek.
Birce de bu kitapları çok sevdi.
Burada sadece ikisini bulabildim ben.
Serisi varmış kitapların,ısmarladım,getirecek arkadaşım.
Bunları da öneririm.
Mert bu sete de bayıldı arkadaşlar.
Ben de Mert'e okurken çok keyif aldım.
Durmadan sorular soruyordu Mert kitaptaki olaylarla ilgili.
Biz bugün 'Evimiz Ailemiz' adlı kitabı yuttuk neredeyse.
Bu seti de öneririm.
He bir de kitapların görünümü de çok hoş,hani şu telli,yukarı doğru açılan defterler var ya,onlar gibi.
Bu üç kitap Mert'in en çok sevdiği kitaplar arasındaydı.Mucizebebek yazdı:
Boyayıp durdu,eskitti kitapları.
Ben de öneririm Gaye gibi.
Masal kitabını hala keyifle okur Birce.ladybug yazdı:
Pıtırcık serisini ben okurum Mert dans eder müzikleriyle.