9 yıldır evet taze kumruyuzmedip yazdı:
gaye, pek girmiyor zaten akşamları, taze kumrular
..
9 yıldır evet taze kumruyuzmedip yazdı:
gaye, pek girmiyor zaten akşamları, taze kumrular
..
Ben de ekranda seni aramaktan bakamadım sawyer'aMucizebebek yazdı:
Hala Sawyer'cığımın etkisinden kurtulabilmiş değilimsahende yazdı:
sawyercıyım diye geçinin siz. sawyer çıkınca da horul horul uyuyunmedip yazdı:
çok fenayım kızla, sabah bir kabusla uynadım...
gece sawyer2ı izlemeden yattığımı sabah kalktığımda hatırladım ve saçımı başımı yolma krizine giriyordum neredeyse
anlamıyorum, nasıl aklımdan çıkar yaa, edip'i uyutmak için yatmam ile aklımdan çıkmış, ben de onunla yattım ve uyudum..
seyredemeyecek olsam kaydederdim diyordum o bile aklıma gelmedi.
sabah ta çiğdem ballandıra ballandıra anlatmaz mı shovu, içim gitti. bu arada çiğdem de güya, Jack'çi, Sawyer'cı değilim ben diyor. istemem yan cebime koy.
neyse, artık düşmüştür, youtube mutube bir yerlerden izlerim diyordum (ha, aklınızda oolsun yanlışlıkla toutube yazmayın ben istemeden yazmıştım) ki arkadaşım haber etti, hayrına kaydetmiş. artık ondan alıp izleyeceğim.
you tube'a düşmüş arka sayfalara vakarsan bulursun.
bu arada gaye'den ses soluk çıkmıyor gitti mi beyaz show'a acaba.
Meriç, senin aşkın bu kadar işte! Bir uykuya sattın adamı
Oysa ben ağızım açık birşekilde seyrettim Hatta beynimi diğer seslere tamamen kapattmışım MU kıtası falan hiçbirşey duymadım Direk Sawyer'a bağlamışım kendimi
Şahende, değil programı izlemeye gitmek, Kanal D'yi bile zor açtırdım
Yanlız nasıl tatlıydı yaa........
İnsanın gamzelerinde ölesi geliyor
Valla arkadaşlar çok kötü fena aşık oldum ben!
Sen asıl basın toplantısında sawyer'a bir kadın hayranının sorduğu soruyu duydun mu şok oldum izleyince.
Benimle ilişki yaşarmısınız dedi adama ya böyle birşey var mı.
Çok ayıp geldi bana, yazık sawyer ben evi bir adamım demekle yetindi. Karısı yanında olsaydı ne yapardı bilemiycem o kadını.
Ayıp falan boşver, kadın sesli düşünmüş demek kisahende yazdı:
Ben de ekranda seni aramaktan bakamadım sawyer'aMucizebebek yazdı:
Hala Sawyer'cığımın etkisinden kurtulabilmiş değilimsahende yazdı:
sawyercıyım diye geçinin siz. sawyer çıkınca da horul horul uyuyunmedip yazdı:
çok fenayım kızla, sabah bir kabusla uynadım...
gece sawyer2ı izlemeden yattığımı sabah kalktığımda hatırladım ve saçımı başımı yolma krizine giriyordum neredeyse
anlamıyorum, nasıl aklımdan çıkar yaa, edip'i uyutmak için yatmam ile aklımdan çıkmış, ben de onunla yattım ve uyudum..
seyredemeyecek olsam kaydederdim diyordum o bile aklıma gelmedi.
sabah ta çiğdem ballandıra ballandıra anlatmaz mı shovu, içim gitti. bu arada çiğdem de güya, Jack'çi, Sawyer'cı değilim ben diyor. istemem yan cebime koy.
neyse, artık düşmüştür, youtube mutube bir yerlerden izlerim diyordum (ha, aklınızda oolsun yanlışlıkla toutube yazmayın ben istemeden yazmıştım) ki arkadaşım haber etti, hayrına kaydetmiş. artık ondan alıp izleyeceğim.
you tube'a düşmüş arka sayfalara vakarsan bulursun.
bu arada gaye'den ses soluk çıkmıyor gitti mi beyaz show'a acaba.
Meriç, senin aşkın bu kadar işte! Bir uykuya sattın adamı
Oysa ben ağızım açık birşekilde seyrettim Hatta beynimi diğer seslere tamamen kapattmışım MU kıtası falan hiçbirşey duymadım Direk Sawyer'a bağlamışım kendimi
Şahende, değil programı izlemeye gitmek, Kanal D'yi bile zor açtırdım
Yanlız nasıl tatlıydı yaa........
İnsanın gamzelerinde ölesi geliyor
Valla arkadaşlar çok kötü fena aşık oldum ben!
Sen asıl basın toplantısında sawyer'a bir kadın hayranının sorduğu soruyu duydun mu şok oldum izleyince.
Benimle ilişki yaşarmısınız dedi adama ya böyle birşey var mı.
Çok ayıp geldi bana, yazık sawyer ben evi bir adamım demekle yetindi. Karısı yanında olsaydı ne yapardı bilemiycem o kadını.
Mucizebebek yazdı:
Ayıp falan boşver, kadın sesli düşünmüş demek ki
evet 24 nisana sayılı günler kaldı.
En geç cumartesi günü yeni bölümü izlemeye başlayacağız.
Heyecanlandım şimdi.
Ay evet!sahende yazdı:
evet 24 nisana sayılı günler kaldı.
En geç cumartesi günü yeni bölümü izlemeye başlayacağız.
Heyecanlandım şimdi.
Şafak sayıyorum resmen
millet saldırmış adamcağıza
Magnum’un reklam filmi için İstanbul’a gelen ‘Lost’ dizisinin Sawyer’ı Josh Holloway, kaldığı Les Ottomans Otel’de ilginç bir olay yaşadı
Lost dizisinin Sawyer’ı, Q Jazz Bar’da kadınların hücumuna uğradı. Mekan sahibi ilgiye anlam veremeyince “Siz ünlü müsünüz?” diye sordu
Otelin içindeki Q Jazz Bar’a inen yakışıklı aktör, kadınların hücumuna uğradı. Öpücük yağmuruna tutulan aktörün bu halini gören mekan sahibi Mehmet Ali Açılmış ise olanlara anlam veremeyince Holloway’in yanına giderek, “Neden kadınlar size koşuyor, ünlü biri misiniz?” diye sordu. Aktörden “Bilmiyorum” cevabını alan Açılmış, resepsiyondan gerçeği öğrendikten sonra Holloway’in yanına giderek bir süre sohbet etti. Otelde Türk kahvaltısı da yapan Holloway hakkında çıkan haberlerin bir dosyada toplanmasını isteyerek, “Bunu karıma göstereceğim” dedi.
Josh Holloway, dün sabah Magnum’un İstinye Park’taki dondurma reklamlarının çekimlerine katıldı. Ünlü aktöre Litvanyalı model Ingrida Kraus eşlik etti.
Şaka bir yana da arkadaşlar ciddiyim bu izdihamı anlayamıyorum.handevrem yazdı:
millet saldırmış adamcağıza
Magnum’un reklam filmi için İstanbul’a gelen ‘Lost’ dizisinin Sawyer’ı Josh Holloway, kaldığı Les Ottomans Otel’de ilginç bir olay yaşadı
Lost dizisinin Sawyer’ı, Q Jazz Bar’da kadınların hücumuna uğradı. Mekan sahibi ilgiye anlam veremeyince “Siz ünlü müsünüz?” diye sordu
Otelin içindeki Q Jazz Bar’a inen yakışıklı aktör, kadınların hücumuna uğradı. Öpücük yağmuruna tutulan aktörün bu halini gören mekan sahibi Mehmet Ali Açılmış ise olanlara anlam veremeyince Holloway’in yanına giderek, “Neden kadınlar size koşuyor, ünlü biri misiniz?” diye sordu. Aktörden “Bilmiyorum” cevabını alan Açılmış, resepsiyondan gerçeği öğrendikten sonra Holloway’in yanına giderek bir süre sohbet etti. Otelde Türk kahvaltısı da yapan Holloway hakkında çıkan haberlerin bir dosyada toplanmasını isteyerek, “Bunu karıma göstereceğim” dedi.
Josh Holloway, dün sabah Magnum’un İstinye Park’taki dondurma reklamlarının çekimlerine katıldı. Ünlü aktöre Litvanyalı model Ingrida Kraus eşlik etti.
Hani fitle 14-15 yaşlarında teen age olsa anlarımda.
Koca koca kadınlar töbe töbe yaaa.
Keşke o saldıranların arasında bende olabilseydim
Yapma Şahende,
Keşke bende olsaydım orada diyorum