ay dur bir çeki düzen vereyim kendime
nasıl böyle iyi miyim ops:
Bakıyim bir iyi görünüyorsun şekerim.medip yazdı:
Hani beyaz kampanya yaptıydı ya sezen aksu gelsin tarkan gelsin diye.
Ben de itiraf etsin diye kampanya başlatıyorum bugün.
sawyer'ın digitürk reklamını seyrettiniz mi.
Digiturk koltuğu koymuşlar bebek sahiline, sawyer ı love digitürk diyor ve koltuğa uzanıyor.
Sonracığıma bütün dizi oyuncuları digütürk reklamında jack ,juliet, başka kim vardı kaçırdığım yaw.
işte bende onu diyorum kesin burdan gördü birileri söyledi ona (aramızda bir ajan var hani aslında erkek ama bizim bayan olarak bildiğimiz üyeler varmış ya eh bide ajanımız olsun) ya da cidden girdi google a karşısına çıktı okudu ve senin çağrına cevap versin hadi bakalım
sahende yazdı:
ne alaka yahu, selay mu ile ilgili bir forum açmıştı biz de okuyunca öğrenince mu ile adanın bağlantısını kurduyduk. Hatta başlığı değiştirip kayıp kıta mu ile lost adası aynı yermi gibi birşey yazmıştım.
Daha sonrada lost ile hiç alakası olmayan, 1 gecede tüm bölümleri izlediğini beyan eden beyazın ağzından duyuyoruz mu kıtasını(beyaz ada demişti).
şimdi gerçekten mu kıtası ile bağlantısı mı var???????? beyaz bunu öğrendi .
yoksa beyaz bizim siteyi mi takip ediyor.
Beyaz siteyi takip ettiysen şu forumu baştan sona okumak ile zaten lost hakkında bayağı bir bilgi edinmişsindir.
Fekat mu kıtadır ada değil, bunu da not ediver lütfen.
Bu arada neden üye olup da siteye boş zamanlarında girmiyorsun.
ya beyaz dedi ya 4. sezonun başında önceki 3 sezonu özetleyen 25 dakikalık bir bölüm varmış onu seyrederek az da olsa bilgi sahibi olmuş.handevrem yazdı:
işte bende onu diyorum kesin burdan gördü birileri söyledi ona (aramızda bir ajan var hani aslında erkek ama bizim bayan olarak bildiğimiz üyeler varmış ya eh bide ajanımız olsun) ya da cidden girdi google a karşısına çıktı okudu ve senin çağrına cevap versin hadi bakalım
sahende yazdı:
ne alaka yahu, selay mu ile ilgili bir forum açmıştı biz de okuyunca öğrenince mu ile adanın bağlantısını kurduyduk. Hatta başlığı değiştirip kayıp kıta mu ile lost adası aynı yermi gibi birşey yazmıştım.
Daha sonrada lost ile hiç alakası olmayan, 1 gecede tüm bölümleri izlediğini beyan eden beyazın ağzından duyuyoruz mu kıtasını(beyaz ada demişti).
şimdi gerçekten mu kıtası ile bağlantısı mı var???????? beyaz bunu öğrendi .
yoksa beyaz bizim siteyi mi takip ediyor.
Beyaz siteyi takip ettiysen şu forumu baştan sona okumak ile zaten lost hakkında bayağı bir bilgi edinmişsindir.
Fekat mu kıtadır ada değil, bunu da not ediver lütfen.
Bu arada neden üye olup da siteye boş zamanlarında girmiyorsun.
4. sezonun basindaki ozette Mu'dan bahsediliyor mu?
Ben o bolumu izlemedim de ondan soruyorum
ben bilmiyorum onu yani izlemedim, beyaz öyle dedi sadece.SeL@y yazdı:
ya yok hiç mu dan falan bahsedilmiyor zaten öyle 25 dk da bişeylerden bahsedip olayı çözseler herhalde deli olurdum şahendenin tezi doğru bu siteen haber uçmuş ona bencede dediğim gibi yabancı sitelerdeki teorilerde bile rastlamadım mu kıtasıyla ilgili bişeye
honan yazdı:
ısrarla açıklama bekleyeceğim .İster programında yapar,ister gelir buraya yapar.
Kendüsü bilir.
handevrem yazdı:
ya yok hiç mu dan falan bahsedilmiyor zaten öyle 25 dk da bişeylerden bahsedip olayı çözseler herhalde deli olurdum şahendenin tezi doğru bu siteen haber uçmuş ona bencede dediğim gibi yabancı sitelerdeki teorilerde bile rastlamadım mu kıtasıyla ilgili bişeye
honan yazdı:
ne minasebet,tamamen spor sevgisi,sporu tesvik amacliydi onlar sizin iciniz kotu
sahende yazdı:
+1GökKay yazdı:
ayy bilmeyende seni hiç siteye erkek resmi eklemedi sanacak.camomile yazdı:
ya var ya kocalariniz gece boyu geyik cevirip yari ciplak kadin resimelri koysa sitenin tekine adamin beynini yirsiniz
siz var yaaa sizzz,yirim ben sizi desperate housewifelarim benim
Anci yazdı:
Yaf size yerli malı diyom ala alaaaa...
Hemi de tescilli güzel ay yakışıklı
özellikle de futbolcu ve futbol hakemlerinin resimleri diyerek çekiliyorum.