yok kuzanim katılıyor onun yanında olacağız.handevrem yazdı:
katılacakmısın yarışmaya??şahende?
sahende yazdı:
Büyük ihtimalle bu akşam varmısın yokmusun'a gideceğim.
Kayıt yaptırmayı unutmam inşallah.
yok kuzanim katılıyor onun yanında olacağız.handevrem yazdı:
katılacakmısın yarışmaya??şahende?
sahende yazdı:
Büyük ihtimalle bu akşam varmısın yokmusun'a gideceğim.
Kayıt yaptırmayı unutmam inşallah.
Mucizebebek yazdı:
Akşam Armağan'a "nooooolur götür beni Sawyer'a dedim" sadece gözümün içine uzun uzun baktı Bilet bulabilirsem gitmek istiyorum! Fakat dönüşte evimemi yoksa annemin evine mi giderim bilemiyorumsahende yazdı:
Beyaz show'a mı gideceksin gaye.Mucizebebek yazdı:
Ay gördüm gördüm!
gitmek istiyorum çok
sahende yazdı:
Bu akşam da beyaz show'a çıkıyor kızlar sawyer.
Haberiniz olsun.
Gitme bosver sen Armagani dinle bence annene gidersin sonra
karalar bağladım bacılar sabah haber aldım uğur dündar'a çıktığına..
beyaz'a umut bağladım bu gece, o saatte izlesem mi kayıt mı etsem diye düşünüyorum ama ekrandan bile olsa canlı izlemek daha iyi gibi.
sahende yazdı:
hadi yaaa.
Cevahir'den yakın değil selay ama evde olduğum zamanlaara denk geleydi gidebilirdim belki .
Yaw jack, ben, locke gelse giderim de sawyer olunca ne bileyim ben .
he bak locke gelse neyse
yaw biliyorsunuz ben jack'e de sawyer'e da sarı ışık yaktım ama bu sawyer'da şeytan tüyü var gibiNartaneleri yazdı:
sahende yazdı:
hadi yaaa.
Cevahir'den yakın değil selay ama evde olduğum zamanlaara denk geleydi gidebilirdim belki .
he bak locke gelse neyse
lock'u ne edecen günseli, tamam yaşlısın ..ama insan bu kadar da bırakmaz ki kendini
evet bende dedim forum açmıştın acaba sen de mi katılıyosun..kuzenin olarak hatırladım hatta iyi şanslar mesajı atmıştım tekrar iyi şanslar
sahende yazdı:
yok kuzanim katılıyor onun yanında olacağız.
medip yazdı:
yaw biliyorsunuz ben jack'e de sawyer'e da sarı ışık yaktım ama bu sawyer'da şeytan tüyü var gibiNartaneleri yazdı:
sahende yazdı:
hadi yaaa.
he bak locke gelse neyse
lock'u ne edecen günseli, tamam yaşlısın ..ama insan bu kadar da bırakmaz ki kendini
halt etmissin sen benim ruhum genc birkerem niyekü cok karizmatik rüyalarima bile girdi
Yok zaten gidersem Armağan'la giderimNartaneleri yazdı:
Mucizebebek yazdı:
Akşam Armağan'a "nooooolur götür beni Sawyer'a dedim" sadece gözümün içine uzun uzun baktı Bilet bulabilirsem gitmek istiyorum! Fakat dönüşte evimemi yoksa annemin evine mi giderim bilemiyorumsahende yazdı:
Beyaz show'a mı gideceksin gaye.Mucizebebek yazdı:
Ay gördüm gördüm!
gitmek istiyorum çok
sahende yazdı:
Bu akşam da beyaz show'a çıkıyor kızlar sawyer.
Haberiniz olsun.
Gitme bosver sen Armagani dinle bence annene gidersin sonra
Yanlız ben çok yüzsüzüm galiba! Baksana başkasını seyretmek için kocamın beni götürmesini bekliyorum
ya kızmayın bana ama hep aklıma temel resinin yüzü geliyor locke un yüzünü görünce..temel reis de yakışıklıdır canım
Nartaneleri yazdı:
medip yazdı:
sahende yazdı:
hadi yaaa.
he bak locke gelse neyse
halt etmissin sen benim ruhum genc birkerem niyekü cok karizmatik rüyalarima bile girdi
hee, parlak kafa, parlak yüz... köse gibi de birazhandevrem yazdı:
ya kızmayın bana ama hep aklıma temel resinin yüzü geliyor locke un yüzünü görünce..temel reis de yakışıklıdır canım