* kutup ayısı, siyah at ::::::Kutup ayısı adada deneyler yapılmış geleceğe ve geçmişe gönderilmiş ayılar (aynı fizik profesörünün faresi gibi . ama at kısmını bilmiyorum.handevrem yazdı:
şaka bir yana benim merak ettiğim bişey var (her zamanki gibi) şimdi dizi iyice ilerledi ya ..ya bazı sorular cevapsız kalırsa? hepsi açıklanacak değil mi?? mesela
* kutup ayısı, siyah at
*fısıltılar
*karaduman
*ben in ahalisi nin kalanı ne oldu bu insanlar nerden gelmişti
*adada neden iyileşiyor insanlar
*ada neden haritalarda görünmüyor
*arada bir ortaya çıkan walt??
*desmond nasıl olanları önceden yaşamış
*o bir keresinde tepeden düşen ve üzerinde dharma simgesi olan yiyecekleri kimler attı(2.sezondaydı sanırım)
gibi...
*fısıltılar ::::::fısıltılar ve halüsinasyonları ben darma'ya air yiyecekler yiyorlar ya ona bağlıyorum belki diyorum öyle bir etkisi olan özel yiyeceklerdir ya da ilaçlıdırlar.
*karaduman : onu bilmiyorum işte
*ben in ahalisi nin kalanı ne oldu bu insanlar nerden gelmişti: ::::::::::kalan ahali sığınaktalar ben 'de söylemişti ya kızını gönderdi hani, fakat o insanların oraya nasıl geldiklerini bilmiyorum sadsece tahmin olabilir, o insanlarda deney yapılmış kiiler olabilirler.
*adada neden iyileşiyor insanlar:::::::::Adanın elektromanyetik bir etkisinin olduğu kesin uçağın düşmesi ve insanların da sağ kalması tabi uçak gerçekten düştüyse (ben insanları ilaçla uyutup düşmüş gibi gösterildiklerinden şüphelenmeye başladım)
*ada neden haritalarda görünmüyor::::::::: Bu ada elektro manyetik alanda olduğundan görünmüyor
*arada bir ortaya çıkan walt??:::::::::::: Walt 'da adanın etkisinden dolayı geçmişe ve geleceğe gidebiliyor.
*desmond nasıl olanları önceden yaşamış::::::::İşte geleceğe ve geçmişe gidiyor da ondan.
*o bir keresinde tepeden düşen ve üzerinde dharma simgesi olan yiyecekleri kimler attı(2.sezondaydı sanırım)::::::::::: Darma'nın adamlaruı attı kapaktaki desmond'a yiyecek geitrdiler.
Yaw sen daha yeni bölümleri izlemedin mi