17. Sayfa - Toplam 22 Sayfa var BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu
Toplam 211 sonuçtan 161 ile 170 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

Bhcshri ben istedim aslinda ancak aradaki fiyat farki esime anlamli gelmedi.bilemiyorum belki daha iyiydi? Acbdm bil.m e kayit olduk sube olarak.oglum fnrbhc de yuzuyor.sizler hangi okullarxasiniz cozmeye calistigim kadariyla takip ediyorum ama yanlista olabilir.

hosgeldin kucukadam

valla ben dog.. grubunun boyle "bilim okulu" seklinde subelerini oldugunu bilmiyordum, sasirdim...sizin icin de hayirlisi...fiyatini merak ettim yalniz. mahsuru yoksa kaca kayit yaptirdiniz? ozelden msjda atabilirsiniz...

benim oglum da once KP'deydi, bu sene bilf..'de...

log evet var oxford, bilim vs vs diye ayirmislar subeleri. biz acibadem oxf.rd olana baktik 12.000 hersey dahil fiyat verdiler. ama egitim anlaminda pek icimize sinmedi. hatta artik holland.li bir sirket almis oyle soyluyorlar.

kucukadam hayirli olsun. b.hcesehir ile bizde gorustuk iyi bir burs aldik. biz su an m.rmaradayiz

Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hosgeldin kucukadam

valla ben dog.. grubunun boyle "bilim okulu" seklinde subelerini oldugunu bilmiyordum, sasirdim...sizin icin de hayirlisi...fiyatini merak ettim yalniz. mahsuru yoksa kaca kayit yaptirdiniz? ozelden msjda atabilirsiniz...

benim oglum da once KP'deydi, bu sene bilf..'de...

İşte geldim burdayım

Hoş geldin küçükadam Bhcshr de benimki de.

Hemen yazayım sınav listemizi;

F: 3
    T: 3
    M: 3
    SB: 3
    D : 2
    İNG. : 2
    ALM.: 2
    IS : 3 ( bilgisayar üzerinden yapılan ing. sınavı )
    GDS : 2 ( genel değerlendirme 6 dersten )
    AGİS : 4 ( ikisi TMD , ikisi FİS derslerinden )

Dönem toplamı 27 sınav oluyor. Bu ay 5 sınavımız var , Mayıs ayı daha yoğun 9 sınav var. Haziranda da 2 tane . Ay yazarken yoruldum

log satranç için haber gelmedi bize , sanırım katılmıyor bizim okul yada satranç öğr. bizimki için yeterli demiştir zira turnuva seviyesinin yakınında bile değiliz

Projeler çok yoğun gidiyor bizim her hafta sonu bir proje hazırlanıyor neredeyse.

gozleri yuvalarindan firlama ikonu arayacam, durun iste buldum gecekusu, bu ne kadar sinav boyle Allah kolaylik versin ogluna...rekor sizin okulda gorunen o ki...bakalim 5. sinifta kim ipi gogusleyecek

bizimki de cok iyi degil satrancta, ama en azindan tecrube olacak...bakalim...

F: 3
    T: 3
    M: 3
    SB: 3
    D : 2
    İNG. : 2
    ALM.: 2
    IS : 3 ( bilgisayar üzerinden yapılan ing. sınavı ) bu bizde yok..yerine MC ve RW ayri ayri 2 sinav oluyorlar.
    GDS : 2 ( genel değerlendirme 6 dersten ) bizimde sizin gibi her donem 2 tane..
    AGİS : 4 ( ikisi TMD , ikisi FİS derslerinden ) bizimde 2 adet TM 2 adet FS seklinde din ve ing dahil degil buna.

Dönem toplamı 27 sınav oluyor. Bu ay 5 sınavımız var , Mayıs ayı daha yoğun 9 sınav var. Haziranda da 2 tane . Ay yazarken yoruldum bizim en son sinav 15 Nisanda.boylece temek dersler bitecek cok sukur.sadece yabanci dil sinavlari kalacak.

log satranç için haber gelmedi bize , sanırım katılmıyor bizim okul yada satranç öğr. bizimki için yeterli demiştir zira turnuva seviyesinin yakınında bile değiliz bizim de okul seciyor takim olarak gideceklerse.bizde yokuz bu turnuvada.

Projeler çok yoğun gidiyor bizim her hafta sonu bir proje hazırlanıyor neredeyse.[/QUOgecekusu bunlar ne projesi canim ya. Allahtan biz bu sene bu odevlerden yirttik. sadece PYP diye bir projeleri var yilsonuna yetismesi gereken. Birde canim birsey sorcam sana 5. sinifta her pazartesi TEOG sinavlari olacak demislerdi bize . bunlara cocuklar kendileri calisabiliyor mu ? cunku arkadasim okul ilgileniyor diye ba.ces.hiri secti ama bu kadar yogun bir tempoda napar bimiyorum. her hafta bu kadar sinav olursa

alemsin valla log benim aklima gelmedi bu ikon hakkaten ya cocuk bu kadar calisabiliyorsa super. belki de dogrusu budur. bizim iki gun sinavlar fulldu aksam direk ipad moduna gecti. bende karismadim. ama bu haftasonu ciddi ciddi klasik yazililara calismasi lazim ...haftaya 5 gun full sinav var cunku.

Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gozleri yuvalarindan firlama ikonu arayacam, durun iste buldum gecekusu, bu ne kadar sinav boyle Allah kolaylik versin ogluna...rekor sizin okulda gorunen o ki...bakalim 5. sinifta kim ipi gogusleyecek

bizimki de cok iyi degil satrancta, ama en azindan tecrube olacak...bakalim...

Valla çalışmıyor ki bir yerden sonra , zaten yapacak test te kalmıyor. Sürekli sınav olduğu için bilgiler taze kalıyor , unutmaya zaman yok ki.

Her dersin ayrı projesi var , ayrıca sınıfın bir projesi ve benimkinin özel bir projesi var. Bir ders projesini yazayım ; İstanbul da 5 ayrı tarihi mekan gezilecek mekanda video çekilecek ve oranın tarihi anlatılacak . ayrıca resimler çekilecek. Sonra bunlardan bir film ve bir fragman hazırlanacak. Program sunucusu oldu bizimki ezberleyip kameranın karsısında anlattı , çok eğlenceli ama zor ve yorucu bir projeydi.

5. sınıfın projeleri daha da zor genel olarak. Sınav olarak GDS leri çıkart yerine AGİS leri her Pazartesiye yerleştir. Valla okul çocuklarla ilgileniyor tabii de projeleri çocuklar ( bu yoğun tempo da genelde aileler) yapıyor. Soru sorarsa öğretmenler ilgilenip anlatıyorlar ama sınavlara da doğal olarak çocuklar çalışıyor... Bu her Pazartesi olan sınavlar ders sınavlarından çok daha önemli , okul merkezinde değerlendirilip sıralamalar aynı gün yayınlanıyor.

evet aslinda devamli sinavlar oluyorsa zaten taze kaliyor bilgiler. ama bu proje isi fena ya...Allah arkadasima sabir versin bakalim ne yapacak beni de sinavlar degil ama bu projeler biktiriyor cunku neden ogretmenler bu isi direk velilerden bekledigi icin...

Alıntı gecekusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla çalışmıyor ki bir yerden sonra , zaten yapacak test te kalmıyor. Sürekli sınav olduğu için bilgiler taze kalıyor , unutmaya zaman yok ki.

Her dersin ayrı projesi var , ayrıca sınıfın bir projesi ve benimkinin özel bir projesi var. Bir ders projesini yazayım ; İstanbul da 5 ayrı tarihi mekan gezilecek mekanda video çekilecek ve oranın tarihi anlatılacak . ayrıca resimler çekilecek. Sonra bunlardan bir film ve bir fragman hazırlanacak. Program sunucusu oldu bizimki ezberleyip kameranın karsısında anlattı , çok eğlenceli ama zor ve yorucu bir projeydi.

5. sınıfın projeleri daha da zor genel olarak. Sınav olarak GDS leri çıkart yerine AGİS leri her Pazartesiye yerleştir. Valla okul çocuklarla ilgileniyor tabii de projeleri çocuklar ( bu yoğun tempo da genelde aileler) yapıyor. Soru sorarsa öğretmenler ilgilenip anlatıyorlar ama sınavlara da doğal olarak çocuklar çalışıyor... Bu her Pazartesi olan sınavlar ders sınavlarından çok daha önemli , okul merkezinde değerlendirilip sıralamalar aynı gün yayınlanıyor.

gecekusu projenizde bayagi esasliymis yani, kolay gelsin valla...

bizimkinde hic proje falan yok, seneye 5. sinifta var mi bilmiyorum...ama bu sene de ufak bir proje olsa iyi olurdu. ex-okulda sectikleri bir dersten ve Fr'dan kucuk projeleri olurdu. mayis sonunda anne-babaya sinifta sunum yaparlardi