Kaynanam gidiyor, bu sefer hiçbir büyüsü işe yaramadı. Hepsini kendisine iade ettim. Sol tarafı ağrıyarak gidiyor hem de..
Kaynanam gidiyor, bu sefer hiçbir büyüsü işe yaramadı. Hepsini kendisine iade ettim. Sol tarafı ağrıyarak gidiyor hem de..
Unuttuğu birşey var. Bu çetenin en güzel yanı birbirlerini her forumda her buluşmada anması, koruması.
Bu birlik ve beraberlik kolay çözülecek şey değil.
Lakin bu forum devam ettiği sürece mi devam eder yoksa forum bahane bizim arkadaşlığımız şahane der devam mı ettiririz bilemiyorum.
Sadece sizler ne forumu açmış ya da nereye gitmiş, hasta mı iyi mi hepsini takip ediyorum, bunu biliyorum.
bende sürekli cete üyelerini takip etmeye gayret ediyorumharry_potter yazdı:
Unuttuğu birşey var. Bu çetenin en güzel yanı birbirlerini her forumda her buluşmada anması, koruması.
Bu birlik ve beraberlik kolay çözülecek şey değil.
Lakin bu forum devam ettiği sürece mi devam eder yoksa forum bahane bizim arkadaşlığımız şahane der devam mı ettiririz bilemiyorum.
Sadece sizler ne forumu açmış ya da nereye gitmiş, hasta mı iyi mi hepsini takip ediyorum, bunu biliyorum.
inanın işlerim bu ara yoğun olmasına ragmen burdayım benim bu kadar uzun süreli devamsızlık yapmadan sitede olmamı tarih yazdımı bilmem
inşallah forum bahane arkadaşlık sahene diyenlerden oluruz
hem düşünün kızlar ne badireler atlattık biz voldemortu bile haklamışken bunları sorunmu edeceğiz
öpüyorum hepinizi
burçin pıtırınıza dikkat edin..yaban ellere gitmesin..
öyle koçlar koyunlar lütfen
Canlar,
ya siz neden ben gittikten sonra geliyorsunuz. Bakin birazdan gidecegim yine zaten.
aa olurmu o bize sahip cıkar bizde ona$aTo yazdı:
burçin pıtırınıza dikkat edin..yaban ellere gitmesin..
öyle koçlar koyunlar lütfen
hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için
ee senile saat farkımız var gece gündüz farkımız var lillycimladybug yazdı:
Canlar,
ya siz neden ben gittikten sonra geliyorsunuz. Bakin birazdan gidecegim yine zaten.
neden olsa uluslar arası cete olmanın cilvesi bunlar katlanacağız
Uhuu! Hermione'cim. Ozluyorum valla siziayben yazdı:
ee senile saat farkımız var gece gündüz farkımız var lillycimladybug yazdı:
Canlar,
neden olsa uluslar arası cete olmanın cilvesi bunlar katlanacağız
Yakında ortancalarım açacak. Çok heyecanlıyım.
bizde seni özlüyoruz