şimdi var mı yok mu anlamadım,niye sildiniz ki mesajı,kafam karıştı :roll:gülhan.e yazdı:
.
şimdi var mı yok mu anlamadım,niye sildiniz ki mesajı,kafam karıştı :roll:gülhan.e yazdı:
.
İnternet ortamında bulamazsınız..ridal yazdı:
.
neyse tamam teşekkürler yine de ilgilendiğiniz için....gülhan.e yazdı:
İnternet ortamında bulamazsınız..ridal yazdı:
.
Meric, yaninda cay, diet kola filan ic...
Seri dort kitap ve kendi adima konusayim, ben dordunu de okudum...
Serpil, Mevhibe, Elif de okudular. (Turkce ve Almanca'ya cevrilmedigi icin arkadaslarimiz bekliyorlar malesef, bana bu kitabi ilk tavsiyte eden Zynep dahil )
Butun dunya Turk olmus ilk kitabin filminin cikmasini bekliyor.karakalem yazdı:
Türk insanı gibi acı çekmekten hoşlanıyorsunuz sanırım.
Siz begenmediyseniz okumayin canim, biz kimseye israr etmiyoruz.
Yirim ben onu
serpil-hale-hande yazdı:
cosmo girl behind the scenes
mevhibeee! bAK BAK SENIN kurt adam abilerinin yaninda nasil kuzu gibi..
Yasli baslai halinle otur oturdugun yerde dedim ben Nesli'ye Gulhan. O yuzden gitmedi.
Ben uyandim o ruyadan cooooooooook oldu
Daha uzun da kalmak istemedim ayrica, ay o ne oyle Leyla gibi ayol.
Serendipity yazdı:
Ben gitmedim Gulhancim. Hastaydim zaten...
Zira millet geceden kuyruga girmis, saglikli olsaydim da gidip karizmayi cizdirmezdim gibi geliyor. Serpil, Mev vampirellalari bilir, 4. kitabin acilis partisine de cekindim, gitmedim.
Uyanma ruyadan ayrica, uyanmayalim.
gülhan.e yazdı:
İyimiyim kötü müyüm bilemiyorum Nesli'cim..Ben bu rüyadan uyanmak istemiyorum bi tek onu biliyorum..Asıl sizi sormalı gittiniz mi sevgili Edwardımızı görmeyeSerendipity yazdı:
Vampirellalarim, nasilsiniz?
Serpil Hanim, Serpil Haniiiim, bizim buralara Edward geldi de ci cek gibi karsilandi, kilina zarar gelmeden Boston'a gonderdik. Sizin orada ve California'da olaylar cikmis, bir unluyu hazmedemediniz.
Çok söz dinlermiş Nesli belli Anacım şimdilik hülyalı, mülyalı, rüyalı iyi gidiyo,ama koca patlıycak diye korkuyomladybug yazdı:
Yasli baslai halinle otur oturdugun yerde dedim ben Nesli'ye Gulhan. O yuzden gitmedi.
Ben uyandim o ruyadan cooooooooook oldu
Daha uzun da kalmak istemedim ayrica, ay o ne oyle Leyla gibi ayol.
Serendipity yazdı:
Ben gitmedim Gulhancim. Hastaydim zaten...
Zira millet geceden kuyruga girmis, saglikli olsaydim da gidip karizmayi cizdirmezdim gibi geliyor. Serpil, Mev vampirellalari bilir, 4. kitabin acilis partisine de cekindim, gitmedim.
Uyanma ruyadan ayrica, uyanmayalim.
gülhan.e yazdı:
İyimiyim kötü müyüm bilemiyorum Nesli'cim..Ben bu rüyadan uyanmak istemiyorum bi tek onu biliyorum..Asıl sizi sormalı gittiniz mi sevgili Edwardımızı görmeyeSerendipity yazdı:
Vampirellalarim, nasilsiniz?
Serpil Hanim, Serpil Haniiiim, bizim buralara Edward geldi de ci cek gibi karsilandi, kilina zarar gelmeden Boston'a gonderdik. Sizin orada ve California'da olaylar cikmis, bir unluyu hazmedemediniz.
yeni haber
filmin tarihi yine degismis yani Türkiye heyecana heyecan katiyorda denilebilir.
Twilight'in vizyona girisi 9.01.2009
Bkz:
hadi yine iyisiniz, Almanya'da 15.Ocak
Serpil cim basliktaki tarihi yine degistirebilirsin, umarim bu son tarih oynamasidir.
ay bi karar versinler artık,öldürüp öldürüp diriltmesinler biziS!BEL yazdı:
yeni haber
filmin tarihi yine degismis yani Türkiye heyecana heyecan katiyorda denilebilir.
Twilight'in vizyona girisi 9.01.2009
Bkz:
hadi yine iyisiniz, Almanya'da 15.Ocak
Serpil cim basliktaki tarihi yine degistirebilirsin, umarim bu son tarih oynamasidir.