16. Sayfa - Toplam 22 Sayfa var BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu
Toplam 211 sonuçtan 151 ile 160 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

bizimki de hatirlamayadi cevaplarini, tam kontrol edemedik ama pek parlak degil durum neyse hayirlisi...

ingilizce sinavi icin biz de para odedik. nisan 18 veya 19'du...

n'oldu arkadaslar, hep ben yaziyorum yahu

oglanin veli toplantisi var, ona gidecegim bu hafta sonu. persembeye Turkce sinavi var...11-12 Nisan'da bilf..'in satranc turnuvasina katilacak. sizin okullar katiliyor mu?

bilsem'e sizin okuldan baska giren ogrenciler var miydi? onlarin nasil gecmis? bizim 4'lerden sadece benimki girmis...

bizim bu hafta hatta bugun sinavlar basladi 3 hafta sinav telasimiz olacak. sonrasinda rahatiz insallah . sadece yabanci dil sinavlari kalacak okul bitene kadar onlarda problem olmaz cok seviyor.

bizim veli toplantisini bu donem butun sinavlar bitinceye koymuslar niyeyse. okulda biraz serdi mi kendini napti bu donem anlamadim. ama ben gecen hafta bir gidip sinif ogretmeni ve ing ogretmenleri ile gorustum problem yok gayet iyi dediler.

bilfene bizden katilan var mi bilemedim. ama bizim okul takim olarak basvuruyor bireysel basvuru yok. mef okullarina basvurduk bireysel onun icinde okul katilimi istendi neyse iyi oldu haftaya yazili donemi vardi zaten...

bilsem icin guya bizim siniftan iki kisi secilmislerdi ama sonra baktim ki bizim okulun nerdeyse tamami girdi sinava. valla burs sinavlarini falan daha cok onemsedim hele en cok bilfenin sinavini onemsemisim onu fark ettim ama bilsem olsa da olur olmasa da olur moduna girmisim ya iyice. sorulara bile hala bakmadim desem o gun nasil bir itis kakis yasadiysak

log sizde bu sinavlar niye bu kadar az ya haftada 1 sinav olur mu ya. bizim haftaya 5 gun full sinav var yazili.

catcim 3 hafta neyin sinavi bu, ben de sizin okulu anlayamiyorum bizim T-M ve ingilizceden bu donem 3'er, SB-Fen 'den 2'ser sinavlari var. ama bu donem gecen ay, pztesi-persembe seklinde haftada iki dersten sinav oldular. bunlar klasik yazili seklinde. bir de donem sonuna dogru F-SB ve T-M olarak test yapiyorlar.

neyse siz de seneye yeni okulla birlikte kurtulursunuz belki bu yogun tempodan

bilmiyorum ki log bak soyle yazayim sana :

mart ayinda ilk hafta
    1 gun ktt Turkce- Mat
    1 gun ktt fen - sosyal oldular.

ikinci hafta haftanin 5 gunu fen sosyal turkce mat din klasik yazili oldu.

ucuncu hafta gds denilen fen sos mat Turkce nin hepsinin oldugu 60 soruluk test oldular.

nisan ayinda yine bu sekilde siralama olacak.

boylece toplamda 2 ser klasik yazili notu , 1 yazili notu da bu kttlerin ortalamasi alinarak toplam 3 yazili ortalamasi olarak karneye geciyor.

sizde boyle degil mi ya sinav sistemi ?

bizde durum su sekilde:
    T: 3
    M: 3
    iNG: 3
    SB : 2
    Fen : 2
    Din: 2

bu yukaridakiler klasik yazili ve sadece bunlarin ortalamasi aliniyor karne icin. donem basladiktan 1-2 hafta sonra ilk turkceyle basladi sinavlar. gecen donem her hafta bir taneydi. bu donem martta haftada iki sinav denk geldi. pztesi-persembe.

donem sonuna dogru F-SB ve TM olarak test oluyorlar, bir de topluca tum derslerden test. bunlar karneyle ilgili degil...

ozetle durum bu arkadasim...sizde bu ktt ve gds dediklerin bizden birer fazla olan sanirim...

gecekusu nerelerde, yine kayip? o da yazsin bakalim, sonuc ne cikacak

Deneme

Giris yaptogin bilgisayardaymi problem.yasasin artik yazabilicem.biz devlet okulundayiz.onumuzdeki sene icin ozele gectik.umarim dogru bir secim yapmisizdir.bhcshr, dga, istk, ef..l sinavlarina girdik.bilseme girdik.acibadem bilim d..a ya yazdirdik.suphelerim olmakla beraber cok ikna edicizdi.aranizda bu okula giden var mi? Diger taraftan yuzme antremanlarimiz suruyor.15gun sonra ankara gezimiz var.durum bu merkezde.kizim seneye 1.sinif onuda i..ek acibademe yazdirdik.bu konuyu 2015-16birlrrde yazarim.telefondan yazabiliyorum.siklikla okuyorum zaten artik yazicamda

hemen hemen ayni Log sinav sayisi. bizde Turkce de uc yazili yerine iki klasik yazili oluyor. 3 yazili diger 2 kttnin ortalamasi aliniyor. birde gds dedikleri mat turkce fen sosyal 60 soruluk test oluyor. birinci donem 2 adet ikinci donem iki adet seklinde.

sadece sizin fen ve sosyal sinavlariniz azmis.

gecekusuuuuuu nerelerdesin ?

Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde durum su sekilde:
    T: 3
    M: 3
    iNG: 3
    SB : 2
    Fen : 2
    Din: 2

bu yukaridakiler klasik yazili ve sadece bunlarin ortalamasi aliniyor karne icin. donem basladiktan 1-2 hafta sonra ilk turkceyle basladi sinavlar. gecen donem her hafta bir taneydi. bu donem martta haftada iki sinav denk geldi. pztesi-persembe.

donem sonuna dogru F-SB ve TM olarak test oluyorlar, bir de topluca tum derslerden test. bunlar karneyle ilgili degil...

ozetle durum bu arkadasim...sizde bu ktt ve gds dediklerin bizden birer fazla olan sanirim...

gecekusu nerelerde, yine kayip? o da yazsin bakalim, sonuc ne cikacak

hosgeldiniz sevindik valla yasasin 4 kisi olduk sonunda grupta...genelde benimde arkadas cevremde artik kimse devlette memnun degil ikinci +4 te herkes ozele geciyor. insallah hakkinizda hayirlisi olsun. bhcshr i niye dusunmediniz acaba ozel bir sebebi var mi ? d..a gercekten cok ikna edici odev yok dediler benim kizi o anda fethettiler benim giden arkadaslarim cok memnun ama ayni mi bilmiyorum o kadar cok subesi var ki....nerede yuzuyorsunuz acaba ? benim kizimda yuzuyor lisansli yuzucu.

kizinin icinde hayirli olsun. ay bir an o donemlerimizi hatirladim da gozum korktu valla

evet evet daha cok yazin daha cok paylasim yapalim.

Alıntı kucukadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Giris yaptogin bilgisayardaymi problem.yasasin artik yazabilicem.biz devlet okulundayiz.onumuzdeki sene icin ozele gectik.umarim dogru bir secim yapmisizdir.bhcshr, dga, istk, ef..l sinavlarina girdik.bilseme girdik.acibadem bilim d..a ya yazdirdik.suphelerim olmakla beraber cok ikna edicizdi.aranizda bu okula giden var mi? Diger taraftan yuzme antremanlarimiz suruyor.15gun sonra ankara gezimiz var.durum bu merkezde.kizim seneye 1.sinif onuda i..ek acibademe yazdirdik.bu konuyu 2015-16birlrrde yazarim.telefondan yazabiliyorum.siklikla okuyorum zaten artik yazicamda