16. Sayfa - Toplam 42 Sayfa var BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu
Toplam 418 sonuçtan 151 ile 160 arasındakiler gösteriliyor.

Re:kitap tavsiyelerim

Cocuklar soruyor Nobelliler cevapliyor (İs Bankasi Kultur Yayinlari) : Cok hos bir kitap. Cocuklarin sordugu sorulara onlarin anlayabilecegi bir sekilde yanitlar veren nobel odulluler. (Sorulardan bazilari; Sevgi nedir? , Neden okula gitmek zorundayim?, Sadece patates kizartmasi ile beslenemez miyim? , Gokyuzu neden mavi?, Neden puding yumusak tas sert? vs.) Bu hem yetiskinler hem de cocuklar icin guzelbir kitap.

Paul ve Susi'nin Gizli Gunlugu (gun isigi kitapligi); Kitap arkali onlu okunuyor. Bir taraf Paul'un diger taraf Susi'nin ayni olaylara nasil baktiklarini anlatan icinde kucuk kara kalem cizimleri olan bir kitap. Biz bir haftada bitirdik. Arkasi yarin seklinde okuyoruz.

Ucanbalik yayinlarinin tum cocuk kitaplari guzel.
    Tubitak'in cocuk kitaplarini da tavsiye ederim.

Bol kitapli gunler dilegiyle hos kalin,

Pippi Uzuncorap iyi ki korsan olmus! Nasil egleniyoruz bir bilseniz :)) Siddetle tavsiye !

Astrid Lindgen'in Pippi Uzuncorap kitaplari cocukken benim en sevdigim kitaplardi. Kendimi Pippi sanip ne maceralar yasatmistim millete.
    Hatta kitabin o bolumunu okudugumun ertesi gunu Pippi, Tomi ve Anika gibi hazine bulmuslugum bile vardir, tam da onlar gibi bir agac kavugunda...yok, yok hadi bir agacin yaninda kirik, parlak altin bir kupe parcasi diyelim biz o hazineye.
    Halen taparim Pippi karakterine.

(bilgi ve can yayinevleri)

Yazin Turkiye'ye gittigimde benim okudugum, hatta okumaktan parcalanmaya baslayan, o zamanlar Arkadas Yayinlari'nin bastigi Uzuncorap Korsan kitabimi derinlerden bulup getirdim buraya. Once apartmanin catisi, sonra evin bodrumu yillarca bu gunu bekledi cocukluk kitaplarim.

Iste o gun bugunmus Cocuklarimla yatarken cocukken kendi okudugum kitabi okuyoruz ve kahkahalara boguluyoruz.

Ben o kitaplari sevmekte cok hakliymisim, hatta Pippi ile tanisip da sevmeyen bir cocuk, ya da buyuk olamaz diyim siz anlayin.
    Eminim sarkastik espri yetenegimi buyuk olcude Pippi'ye borcluyum, kitaplari kirk yasinda bir daha okuyunca cozdum kendimi.

Taylan oyle neseleniyor ki okurken sevincinden gelip gelip beni opuyor, tabii bu uykuya dalamamasi demek oluyor ama kimin umurunda , ben on yasimdayken elimde tuttugum kitabi ayni sevincle okuyorum, oglum da gelip gelip beni opuyor, kim tutar beni.

Iki gundur arastiriyorum nette Pippi DVD si, Pippi kitaplari vs. Lakin benim sevgili cocukluk kitabimi mukemmel bir Turkce ile ceviren Mehmet Cag simdiki Pippi kitaplarinin cevirmeni degil. Burada bir hayal kirikligi oldum, sanki baska biri bu kadar iyi ceviremezmis gibi geldi.

Bakalim...yine de Turkce'de cikmis butun Pippi kitaplarini, Turkce bulamadigim 1991 yilinda cekilmis filmini ve 2001 de yapilmis cizgi filmini alacagim ama kitaplari okuduktan sonra seyrettirmeyi dusunuyorum filimleri yoksa hayal gucunun tadi kacar, yazik olur. Bir de CDye okunmus Ingilizce halini buldum onu da alacagim.
    Pippi krizine girdim.

Onlarin Spider Man, Barbie ivir zivir takintilari icinde cocuklarla ortak bir takinti bulmak beni acayip, ama acayip mutlu etti, sormayin! .
    Hergun okul cikisi Taylan'a nette buldugum Pippi'li seyleri anlatiyorum, resimlerini gosteriyorum, beraber fikir yurutuyoruz, alim kararlari veriyoruz falan.

Ustelik artik anneme sormak zorunda da degilim, istedigimi alirim, di mi ama

Bu kitaplari bi sekilde edinin arkadaslar, cocuklarinizi Pippi'den(Astrid Lindgen kitaplarindan) mahrum etmeyin n'olur!

3. Re: Pippi Uzuncorap iyi ki korsan olmus! Nasil egleniyoruz bir bilseniz :)) Siddetle tavsiye !

bilmemgerek yazdı:
    Astrid Lindgen'in Pippi Uzuncorap kitaplari cocukken benim en sevdigim kitaplardi. Kendimi Pippi sanip ne maceralar yasatmistim millete.
    Hatta kitabin o bolumunu okudugumun ertesi gunu Pippi, Tomi ve Anika gibi hazine bulmuslugum bile vardir, tam da onlar gibi bir agac kavugunda...yok, yok hadi bir agacin yaninda kirik, parlak altin bir kupe parcasi diyelim biz o hazineye.
    Halen taparim Pippi karakterine.

(bilgi ve can yayinevleri)

Yazin Turkiye'ye gittigimde benim okudugum, hatta okumaktan parcalanmaya baslayan, o zamanlar Arkadas Yayinlari'nin bastigi Uzuncorap Korsan kitabimi derinlerden bulup getirdim buraya. Once apartmanin catisi, sonra evin bodrumu yillarca bu gunu bekledi cocukluk kitaplarim.

Iste o gun bugunmus Cocuklarimla yatarken cocukken kendi okudugum kitabi okuyoruz ve kahkahalara boguluyoruz.

Ben o kitaplari sevmekte cok hakliymisim, hatta Pippi ile tanisip da sevmeyen bir cocuk, ya da buyuk olamaz diyim siz anlayin.
    Eminim sarkastik espri yetenegimi buyuk olcude Pippi'ye borcluyum, kitaplari kirk yasinda bir daha okuyunca cozdum kendimi.

Taylan oyle neseleniyor ki okurken sevincinden gelip gelip beni opuyor, tabii bu uykuya dalamamasi demek oluyor ama kimin umurunda , ben on yasimdayken elimde tuttugum kitabi ayni sevincle okuyorum, oglum da gelip gelip beni opuyor, kim tutar beni.

Iki gundur arastiriyorum nette Pippi DVD si, Pippi kitaplari vs. Lakin benim sevgili cocukluk kitabimi mukemmel bir Turkce ile ceviren Mehmet Cag simdiki Pippi kitaplarinin cevirmeni degil. Burada bir hayal kirikligi oldum, sanki baska biri bu kadar iyi ceviremezmis gibi geldi.

Bakalim...yine de Turkce'de cikmis butun Pippi kitaplarini, Turkce bulamadigim 1991 yilinda cekilmis filmini ve 2001 de yapilmis cizgi filmini alacagim ama kitaplari okuduktan sonra seyrettirmeyi dusunuyorum filimleri yoksa hayal gucunun tadi kacar, yazik olur. Bir de CDye okunmus Ingilizce halini buldum onu da alacagim.
    Pippi krizine girdim.

Onlarin Spider Man, Barbie ivir zivir takintilari icinde cocuklarla ortak bir takinti bulmak beni acayip, ama acayip mutlu etti, sormayin! .
    Hergun okul cikisi Taylan'a nette buldugum Pippi'li seyleri anlatiyorum, resimlerini gosteriyorum, beraber fikir yurutuyoruz, alim kararlari veriyoruz falan.

Ustelik artik anneme sormak zorunda da degilim, istedigimi alirim, di mi ama

Bu kitaplari bi sekilde edinin arkadaslar, cocuklarinizi Pippi'den(Astrid Lindgen kitaplarindan) mahrum etmeyin n'olur!
    Alınacak kitaplar listesine not aldım.

Birce okumayı söktükten bu yana 100 üzerinde kitap okudu.

Çok seviniyorum.

Çıkartmalı Aktivite Serisi

Çıkartmalı Eğitim Serisi

Çıkartmalı Eğitim Serisi; çocukların hayal gücünü geliştirici, ilköğretime hazırlayıcı, eğlenceli alıştırmalarla donatılmıştır. Sayılar, kavramlar, çizgiler, renkler ve şekilleri çıkartmalarla zevkli bir şekilde öğretmeyi amaçlayan bir settir.

5 kitaptan oluşuyor.İrem bu ara taktı bu kitaplara sürekli yapıştırıyor

Re: Çocuklarımız için tavsiye edeceğimiz kitaplar

aytül akal'ın 5-7 yaş arası

şeker canavarı
    kitap canavarı
    uyku canavarı

diğer kitaplardan hariç bu kitaplarını yeni edindik.

ayşima bayıldı resmen. okumaktan ezberledik resmen.

şiddetle tavsiye edilir.

Ucan balon yayınlarının sanırım Aytül Akal Yazarlarından birisi birisi diyorum cünki elimizde6 adet kitebı var
    Bu yayın evinin 8-9 grup halinde yaklasık her grupta 10 kitap olmak üzere cok fazla kitabı var kresten tavsiye etmislerdi gerçekten cok güzel ve ögreticiler
    Remzi kitap evi gibi büyük kitapcılarda var Yaklasık 4,5 ytl

aynur-anneoldum yazdı:
    aytül akal'ın 5-7 yaş arası

şeker canavarı
    kitap canavarı
    uyku canavarı

diğer kitaplardan hariç bu kitaplarını yeni edindik.

ayşima bayıldı resmen. okumaktan ezberledik resmen.

şiddetle tavsiye edilir.
    not ettim

8 yaşındaki kız yeğenime gülen öyküler serisini hediye etmiştim.

özellikle serinin bu kitabına bayılmış. elinden bırakmıyor.. tavisiye ederim.

Kızım Ben Çocukken
    Yazar:Aytül Akal
    Sayfa:80 sayfa
    Fiyat: 6,5 YTL

Re: Kitap forumunu çocuklar için de yapalım mı ?

Muzaffer İzgü.nün
    Ökkeş serisi çok eğlenceli

Birde Pelin.in öğr.
    Aytül Akal.ın kitaplarını
    önerdi.