15. Sayfa - Toplam 22 Sayfa var BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu
Toplam 211 sonuçtan 141 ile 150 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

valla log bu konularda hic usengec degilim herkes oyle diyor. gerci en cok anneler kiziyor buna bir evde oturunda goruselim diye )))

bizim okul o anlamda guzel. b.lfende evet cok gezi yok bunu hep duyuyorum.

evet canim sizin okuldan burs alamadik...uzulduk biraz bakalim...

Yesim hanim bu gruba yorum yazamayan uyelerimiz varmis sizce problem ne olabilir acaba ?

Teşekkürler kutlamalar için ilettim d.günü çocuğuna

Evet starcity'de idik bizde. Keşke konuşsaymışız önceden. Ben genel olduğunu bile bilmiyordum , bizim okul içi olacak sanıyordum. Hatta benimki starcity de yapılacakmış deyince şaşırdım. Malum bizim ilk turnuvamızdı acemilik vardı. Derdim satrançtan ziyade yarışmadan kaçınma psikolojisi idi , zaten satranç iyi olduğumuz bir konu değil. Ama önümüzdeki sene de katılacakmışız.

Valla cat o parayı ne için aldıklarını bir bilsem ...

Geçmiş olsun log , bu aralar gribe yakalanan biraz zor kurtuluyor umarım senin ki kısa sürer.

Bilsem e girdik ve çıktık , sıkılmış , zormuş... Velhasılı kelam sonuç iyi değil ,çok umutlu değildim ama sonucu görünce içten içe kendimi başarıya hazırlamış olduğumu fark ettim. Çok üzüldüm ... ama yapacak bir şey yok maalesef.

ay evet keske konussaydik ya ne guzel olurdu gorusmus olurduk. gerci turnuvanin biri bitip digeri basladi ya acayip yogundu. bize bu sene cok iyi bir ogretmen geldi ve bizimki satranca bayildi ondan once nerdeyse 2 sene hic eline almak istememisti dogrusu.ki 5 yasindan beri cok severek oynamasina ragmen. hersey hocada bitiyor sanirim. valla katilsin bizde bir veli var bursaya antalyaya bile gitti biz herhalde o kadarini yapamayiz dogrusu... zaten kac haftasonu burs sinavlari vs gecti cok yoruldu.

e ne oldu o para kullanilmayinca iade olmadi mi ? bana cok anlamsiz geldi bu odeme dogrusu.

bilsem bizim simdiye kadar girdigimiz en rahat sinav oldu sanirsam. sabah sabah park yeri bulamadik okul cok yogundu. giris cikislar cok duzensizdi. biz tudemden duzene alisigiz ya gina geldi. kiza elinden geleni yap cokta onemli degil dedim. yapmis birseyler cikti erken. valla cok kasamadik sonucta o kadar yorgun ki bu ara. ve kafamizda dolu...a sen istiyordun demek ki bosvr ya uzulme saglik olsun...

ben de turnuvalara tecrube kazansin diye girsin istiyorum ama oyle denk gelen olmadi. kendi okulunun duzenledigine girsin istiyorum, bakalim ogretmeni ne diyecek...

bizimki de sinava zor dedi. hatta ilk defa bir sinavda bos sorum var dedimatematikte bir soruyu anlamamis. bu kadar kotu gectigini nasil anladin gecekusu? belki iyidir, gecer sinavi belli olmaz
    artik haklarinda hayirlisi.

gunaydin arkadaslar, bils...sinav soru-cevaplari meb'de yayinlanmis, bilginize aksama boyumuzun olcusunu alalim bakalim

log selam cocuklarin sonuclari mi yayinlaniyor. iyi hadi bakalim bizim hic umudumuz yok ...

yok canim, nerede o hiz sadece sorular ve cevap anahtari var. ogluma aklinda kaldigi kadariyla verdigi cevaplari soracam aksama

Evet biz baktık ve aldık boyumuzun ölçüsünü , neyse denemedik demeyiz ileride. Sonuçlar 22 Nisan mış.

Cat bizim okulda o alınan paranın bir kısmını kullanıyoruz sevindim valla , Cambridge sınav yazısı geldi ; sınav parasını onlar ödeyecekmiş.

benimki hic cevaplari falan hatirlamaz sormadim bile o yuzden. sonuclar aciklaninca goruruz napalim. zaten cok cok istekli girmedik bu sinava.

ay kullansinlar tabi gecekusu o parayi alip ne yaptilar ki. biz bu sene ankara gezdik onun ucretini biz odedik. 2 yere gezmeye gittiler hic ucret odemediler. ing sinavi icin evet parayi yine biz odedik.