Çok sevindim eğlenmesine, öğrencimin.
Lilly'de Snape ile fazlaca zaman geçiriyor bizleri ihmal etti.
Baktım imzasında Snape'in iksirleri vardı. Yoksa artık kendisi de mi ikris yapabiliyor, sormam lazım.
Baktım imzasında Snape'in iksirleri vardı. Yoksa artık kendisi de mi ikris yapabiliyor, sormam lazım.
inşallah öğleden sonraZey.neP yazdı:
ne güzel eglenmis nurican
becerirsin sen, yükle fotolarida göreyim tatli yegenimi
kendisi yeni iksirler üzerinde calışıyor o renklişişelerde bunun ispatı baksanızaharry_potter yazdı:
bu arada tnt kanalında gecen gece felsefe tası vardı eşimin abisi aradı haber verdi bende şifreli kanal değilmiydi o dedim ben kanalı ayarlayasıya kadar filimin sonu olmuştu
sonunda yakaladık flimi
Canım Hermoniecim izleyedin demek ki, yok muydu ilk filmin cdsi sende
ilk 3 filimin bide 5,filimin var cd
arada seyrediyorum
bu arada hugonun resimlerini bir türlü aktaramadım
bakalım ne zaman yapabileceğim
Ceteye akil vermek gibi olsun istemiyorum ama, 148 sayfanin hepsini okumadan yaziyorum buarada. diyorum ki , bir baslikta karakterleri, okulu, siniflari , iste sihir sözlerinin anlamlarini nerelerde kullanildigini filanda yazsaniz, nasil olur.. Yok varsa sayfalarda sayfa numarasi rica edeyim, tüm kibarligimla..
Cok iyi olur. O olana kadar ben kendimi tanitayim, Bellatrix ben, death eater (olum yiyen)im, buradaki karakterlerin cogunun basindaki derdim. Arada Narcissa oluyorum, o da benim kardesim, Harry'nin basina surekli corap oren Draco'nun annesi. Tonks'un da teyzesiyim.
Okulum Hogwarts, ekolum Slytherin. En sevdigim ve kulladigim buyu Avada Kedavra. (Yazarsam ucarim, Google'dan bakiniz).
Sevgilerimle,
Artemis yazdı:
Ceteye akil vermek gibi olsun istemiyorum ama, 148 sayfanin hepsini okumadan yaziyorum buarada. diyorum ki , bir baslikta karakterleri, okulu, siniflari , iste sihir sözlerinin anlamlarini nerelerde kullanildigini filanda yazsaniz, nasil olur.. Yok varsa sayfalarda sayfa numarasi rica edeyim, tüm kibarligimla..
A Hermione, Hugo'nun yasgunu mu vardi? Kacirmisim.
Mutlu yillar diliyorum, hersey istedigi gibi olsun hayatta...
Sibelcim, böyle birşey yapmadık çünkü daha başlar başlamaz hepimizin karakterleri yerlerine oturdu.Artemis yazdı:
Bir de grup bilenlerden oluştuğu için ihtiyaç oluşmadı.
Fakat artık haklısın. Çünkü yeni katılanlar oldu. Haliyle kim kimdir artık biz bile takip edemiyoruz.
Bu arada ben de kendimi tanıtayım.
Adım Minerva McGonagall. Gryffindor binası başkanıyım. Biçim değiştirme öğretmeniyim ve aynı zamanda müdür yardımcısıyım. 150 yaşındayım. Yoldaşlıktan olup olmadığımı bilmiyorum ama yoldaşlıktan haberdarım ve onlara yardım ediyorum.
Slyterin binası dışındaki diğer iki bina başkanları ile aram çok samimi ve iyi.
Gryffindor'un Quddich'de kazanması için yapmayacağım şey yoktur. Hatta sırf bu yüzden Harry 2. sınıftayken ona Ninbus 2000 hediye ettim.