14. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 412131415162464 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 131 ile 140 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: HAYAT GÜZELDİR

Yolları, bir hastane odasında aynı hastalığı paylaşmakla kesişen ikili, iki ortak noktaları daha olduğunu keşfeder: hayatlarının kalan kısmını yapmak istedikleri her şeyi yaparak geçirme arzusu ve kendileriyle barışma ihtiyacı.

Hayatları boyunca yapmak istedikleri herşeyin bir listesini yapıp hastaneyi terkeden iki arkadaş, birlikte araba seyahatine çıkarlar ve bu süreçte dost olup, hayatı dolu dolu, hoşgörü ve mizahla yaşamayı öğrenirler.

Bu foruma katkıda bulunamıyorum ne zamandır.
    Sinema keyfim geldi de izledim nihayet bu filmi.

başlangıçta biraz ağır gidiyor,sonra bırakamıyorsun filmi.
    izleyin derim ben.(çok da süper bişeyde beklemeyin tabi)

Re: HAYAT GÜZELDİR

Biz bu filmi begendik,tavsiye ederim

Yonetmen Michael Radford
    Oyuncular

Demi Moore
    Michael Caine
    digerleri daha sonra aciklanacaktir.

Flawless Konusu

Demi Moore’un oynadigi bu suc/drama filminde olaylar 1960′in Londrasinda geciyor. Michael Caine Demi Moore’un calistigi Londra Elmas sirketinden elmas soymak icin Demi Moore’dan yardim isteyecektir.
    Film gosterim tarihi daha ileride oldugu icin, bilgiler guncellendikce konu icin eklemeler yapilacaktir.

Genel Bilgiler

Ulke : ABD
    Dil : Ingilizce
    Filmin suresi : 108 dakika

Alinti

ray

sinemada gösterimdeyken gidememiştim. hafta sonu evde seyrettik. 2004 yılında 73 yaşında hayata veda eden jazz Soul müziğinin efsane ismi Ray Charles’ın yaşam öyküsünü anlatan film.

FİLMİN ADI: RAY

Ray Charles’ın öyküsü, ırk ayrımcılığının kol gezdiği Güney’de doğan, yoksul ve çocuk yaşta görme duyusunu kaybeden bir delikanlının tüm sosyal ve sanatsal engelleri aşarak müzik tarihini değiştirmesinin öyküsü. Büyük Bunalım yıllarının yoksullukla dolu Florida’sından yola çıkan siyah ve kör bir gencin, Birleşik Amerika’yı baştanbaşa geçerek Seattle’ın jazz kokan dünyasına ulaşmasıyla başlayan film, aynı zamanda bir insanın kendi kaderini kontrolüne almak için verdiği olağanüstü mücadelenin öyküsü.

BEĞENDİM

4. Re: ray

Babam Romulus

ROMULUS, MY FATHER Raimond Gaita’nın beğeni toplayan anılarına dayanıyor. Bu, Romulus’un, güzel karısı Christina’nın ve oğulları Raimond’u yetiştirme konusunda karşılaştıkları zorluk ve çekişmelerin hikayesi.
    Son derece ahlaklı babasının, yürek parçalayıcı yokluğu ve ilgisizliğinin deneyimini yaşayan depresif annesine karşı olduğu bir evreni dengede tutmaya çalışan küçük bir çocuğun öyküsü. Sonunda babayla oğul arasındaki kırılamaz bağı göklere çıkaran imkansız bir sevginin hikayesi.

2 kere izlemeye zorladım kendimi,ı-ıh gitmiyo bi türlü ağır ötesi bir film...

Re: Serendipity

unutamadığımız film sahneleri forumumda da bahsetmiştim. Serendipity'nin nickinin nereden geldiğini merak edip google da arayında bir filme denk gelmiştim. Muhtemelen bundan etkilenip almıştır diye düşünmüştüm.

eşimden filmi bulmasını istedim sağolsun bulup getirdi..

Romantik duygusal bir film ama bana hiç duygusal gelmedi, hani böyle filmeleri seyrederken yüzümüzde kocaman sırıtıp bir gülümseme olur ya olmadı bende, buna benzer bir çok film izlemiştim ama olmadı işte...yapmacık gibi geldi sanki diğerleri çok doğalmış gibi..

neyse, merak ediyorsanız seyredin

Noel'den hemen önce New York'tayız. Bloomingdale'de kalan son bir çift kaşmir eldiveni aynı anda satın almak isteyen Sara (Kate Beckinsale) ve Jonathan (John Cusak) bu vesileyle tanışırlar. Eldivenlerin kimin olacağına karar vermek için Serendipity ismindeki küçük kafeye giderler. Ardından Central Park'ta paten kayarlar. Gece yıldızları seyrederler. Kraliçe Takımyıldızı'nın, Sara'nın alnındaki çillerle aynı desene sahip olduğunu farkederler. Sara telefonunu bir kitabın içine yazarak yarın onu rastgele bir kitapçıya göndereceğini söyler. Jonathan ise kendi telefonunu beş dolarlık bir banknota yazdıktan sonra bir sokak satıcısına verir. Eğer kader tekrar karşılaşmalarını isterse, kitap Jonathan'ı, para da Sara'yı bulacaktır.

Birkaç yıl sonra yine New York'tayız. Jonathan, Hally (Bridget Moynahan) ile evlenmek üzeredir. Batı Yakası'nda ise Lars (John Corbett), Sara'ya evlenme teklif eder. Hem Sara hem de Jonathan'ın aklına, aynı anda, birlikte geçirdikleri olağanüstü gece gelir. Jonathan yanına bir arkadaşını alarak kitabı bulmak üzere harekete geçer. Sara da bir arkadaşıyla birlikte New York'a gelerek Jonathan'ı aramaya başlar.
    http://beyazperde.mynet.com/film/967

Re: Aşk her yerde / Love actually

Önceki mesajımda bahsettiğim ve yüzülmemin yayılmasını beceremeyen filmden sonra işte bu filmde iliklerinize kadar aşk hissedeceğiniz bir film 'Aşk her yerde'.

Oldukça ütopik ilişkilerin yanında sıradan her zaman rastalayacğımız türden ilişkilere de rastlıyoruz bu filmde. Beni en çok etkileyen sahnesi de medya patronu adamın eşinin yılbaşı hediyesi olarak kendisine verileceğini düşündüğü, eşinin cebinde bulduğu kolyeden sonra aslında kendisine bir CD geldiğini gördüğünde yıkıldı an. İnannılmaz etkileyiciydi. Bu sahneyi canlandıran oyuncu Emma Tompson oldunca başka bir performans beklenmez. Oyuncu kadrosu da çok kuvvetli.

daha fazla bilgi

medip yazdı:
    unutamadığımız film sahneleri forumumda da bahsetmiştim. Serendipity'nin nickinin nereden geldiğini merak edip google da arayında bir filme denk gelmiştim. Muhtemelen bundan etkilenip almıştır diye düşünmüştüm.
    Meric, filmi seyrettim ama rumuzumun nedeni bu film degil. Sahneleri cok begenmeme ragmen (New York ve yeni yil zamani), film icin dediklerine katiliyorum.

El Orfanato (The Orphanage)

Laura'nın hayali çocukluğunu geçirdiği yetimhaneye geri dönerek, orayı yeniden yetim ve öksüzler için uygun hale getirmektir. Kendisinin bir zamanlar yetiştiği bu yere geri dönen Laura, yetimhaneyi satın alarak onu onarmak ve restore etmek ister. Küçük oğlu Simon ile burada yaşamaya başlayan Laura için ilk başta herşey yolundadır. Aslında bu yeni çevre Simon'un hayal gücünü geliştirmeye başlamıştır: Simon günlerini kendisinin yarattığı bir hayali arkadaşla geçirmektedir. Ancak Laura kısa zaman sonra bu hayali arkadaşın Simon'un kurgusundan çok daha fazlası olduğunu keşfedecektir.

Bu hayali arkadaşın bir süre sonra kendilerini rahatsız etmeye başlaması ve yetimhanede görülen garip olaylar, Laura'nın bir parapsikoloji uzmanına başvurmasına yol açar. Paranormal aktiviteleri araştıran bir grup uzman Laura'ya yardım etmek üzere yetimhaneye konuk olacaklardır.

Alinti

Biz begendik..

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

Damardan bir ask filmi seyretmek istiyorum, isiklari azaltip, seyredip kendimi saraba vuracagim diyorsaniz, son zamanlarda seyrettigim en guzel ask filmini oneririm size...

Baska ipucu vermiyorum, size de tavsiyem, hic bir yerden ozet filan okumayin. (Turkce bir film sayfasi lakkadanak filmin sonunu yazmis da)...

[img align=left]http://content6.flixster.com/movie/16/90/36/1690368_det.jpg[/img]

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

...

Filmin kisa tanitimi vardi burada, sildim, cunku o da filmin sonunu anlatir gibi azicik...