yaprak sarma yaprak sarmaaaaaaaaaaaaa
yaprak sarma yaprak sarmaaaaaaaaaaaaa
ben keçiörendeyım ben oraya rahatlıkla gelırım tek otobus benım sorun olmaz bır tane cocuk nasıl olsa
bıde yagmur yagarsa ya aklıma geldı kısslar
Gülben, dolmuşa binmek senin sosyeteliğini bozar mı? Bak çok geçersiz bir bahane bu, bizim araba iki katlı olsaydı kesin seni de alırdık ama maalesef Hem Bahar seni alır Bak kız sürücülüğünü de ilerletti iyice, korkma ben kefil olurum ona, gerçi sabahın 6'sında trafiğe çıkıp sorun yaşamış olsa da aradan çok zaman geçtigülben yazdı:
ana!!! bana ne zaman yazdınız ya tuzlu kurabiyeyi
arkadaşlar şimdik şöylebir durum var açıkcası;
eşimin o tarihte programını bilmiyorum ve biz arabamızı sattığımız için de ben 2 çocukla birlikte otobüs dolmuş yaparak gelmem çok zor olur. o yüzden benim durumum şu an için belli değil ne yazık ki
ama galiba bizim oradan Armadanın önünden geçen dolmuşlar var!!! çok emin değilimbir araştırayım bu durumu ben. kısacası benim halim nicedir şu anda belli değil. ben sizi bilgilendireceğim...
Selencik yazdı:
Gülben, dolmuşa binmek senin sosyeteliğini bozar mı? Bak çok geçersiz bir bahane bu, bizim araba iki katlı olsaydı kesin seni de alırdık ama maalesef Hem Bahar seni alır Bak kız sürücülüğünü de ilerletti iyice, korkma ben kefil olurum ona, gerçi sabahın 6'sında trafiğe çıkıp sorun yaşamış olsa da aradan çok zaman geçti
AAAAAAAAa kısss Birsoşşş bi kerem o olay İLK TRAFİĞE ÇIKTIĞIM GÜN OLMUŞTUUUU
Yani o günden bu yana tam 5 aydır falan trafikteyim anacıııım, fıldır fıldır geziyom ayoool
Ama sağol canım bana kefil olmuşun ya
Gel Gülbenim Ergenim gel ben seni alırım canımın içi. Nasıl olsa sizin ora yolumun üstü olur. Evren gelemiyor zatiii, biz veletleri alır gideriz kız kıza
Baharın şöförlüğünü biliyorum. ben güvenirim arkadaşıma
sana zor olmayacaksa Baharcım tamam. bizi alırsan sevinirim.
bu arada Birsencimmmmmmm dolmuşla gelmek benim sosyeteliğimi bozmaz ama 2 çocukla birde elimde tuzlu kurabiyelerle ve gene sırtımda yedek kıyafet çantasıyla hiç te kolay bir yolculuk olmazdı sanırım
ee anacım alışmışım senelerdir arabanın rahatlığına, özgürlüğüne tabiki zorlanırdım
Gülbencigim...huuuugülben yazdı:
Baharın şöförlüğünü biliyorum. ben güvenirim arkadaşıma
sana zor olmayacaksa Baharcım tamam. bizi alırsan sevinirim.
bu arada Birsencimmmmmmm dolmuşla gelmek benim sosyeteliğimi bozmaz ama 2 çocukla birde elimde tuzlu kurabiyelerle ve gene sırtımda yedek kıyafet çantasıyla hiç te kolay bir yolculuk olmazdı sanırım
ee anacım alışmışım senelerdir arabanın rahatlığına, özgürlüğüne tabiki zorlanırdım
şekerim seni dolmuşlarda bırakmayız...bende alabilirim..
benim kocacımda gelemiyebilir..denetleme zamanı..hiç zorlamıyorumda aklı işte kalacagına )))))onçünn bilkentten sapıp seni alabilirim...Baharıma zor olursa..
okişşş
Yok canım zor olmaz. Bir aksilik olmazsa alırım sizi.
arkadaşlar, bende etlikx7ten geleceğim, isteyen olursa alabilirim
körün istediği bir göz bakın Allah bana 2 tane verdi
teşekkür ederim Vildacımm ve BAharcımm
eh artık teklifleri görelim de ona göre karar veriim dimi???
dinliyorum sizi??????