-
Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı
Üzüldüm log , hatta okudum ama yazmak gelmedi içimden . Hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor aklıma
-
valla bazen diyorum ki konusulanlari kayit mi etsek ((( zaten bu aralar o kadar stresliyim ki biri birsey dese de patlasam modundayim. bizim bu hafta sinav haftasiydi sinava hazirlik olarak hicbir calisma yapilmadi sonra sinif sinavda dokulunce ogretmen ceza vermis her gun 50 adet soru cozulecek. iyi de keske testi kirilmadan bu yapilsaydi. offff offffff iyice doldum yani....
-
dediginiz gibi hayirlisi arkadaslar...insallah seneye ilk uce girer, ne diyeyim...
cat yarin buyuk gun artik haftaya bi karar verirsiniz herhalde...sizin icin de hayirlisi...
-
evet log yarin buyuk gun. bugun bir arkadas ile gorustum onunda kizi kurtkoyde girecek sinava. zor demisler ona sinav icin.
birde galiba cok yer yok demisler bakalim bayagi strese girdi o.
bende bu sefer fazla rahatim herhalde her hafta sinava gire gire rahatladim mi nedir ))
-
arkadaslar ses cikmiyor sizlerdencat'i biliyoruz, okul kovalamaca isinde
gecekusu senden n'aber? bizimki haftada bir iki sinavlara girip cikiyor. pazartesi habersiz test olduk tum derslerden dedi. sanirim ctesi gunku sinav bizimkilere de uygulandi, cok uyanik bizim okul
gezi isleri nasil sizin okullarda?? bizimkiler hicbir yere gitmedilerobur okulda her donem bir kere istanbul icinde bir yere giderlerdi...
-
Oğlanın d.günü haftası , yoğunuz onun için . Geçen haftasonu gezi günü ve büyüklerle kutlama yaptık, Pazar günü satranç turnuvası vardı. Hafta içi esas kutlama yaptık aile içi , dersler vb. tam gaz devam zaten. Bu hafta sonu veli toplantısı var , ardından ödev için çekim yapmamız gerekiyor bayağı bir yer gezeceğiz. Pazar günü Bilsem sınavı var , şansı az olsa da heyecanı çok. Pazartesi büyük sınavımız var , ama sanırım çalışmaya vakit olmayacak.
Gezi olayı bu yıl çok kötüydü bizde doğru düzgün gitmediler bir yerlere , bu dönem daha siftah yok bakalım.
Cidden uyanıkmış okul ,sonucun etkisi olacak mı acaba yoksa karşılaştırma yapmak için mi uygulandı sizlere.
Uzun zamandır ev de olamıyordum , bugün çıkmayacağım dinleneceğim dedim ama pişman oldum , kendimi evin içine dalmış temizlik yaparken buldum bir anda . Hemen durup bir kahve yaptım maillerime ve buraya göz atayım dedim. İşte böyle
-
iyi seneler ogluna gecekusu sizin tempo bayagi yogunmus hakikaten...satranc turnuvalarina ben de bakiyorum ama tarihi denk gelen olmadi...seninki hangisine katildi? bu arada 11-12 nisan'da bilf..'in var, bilgin olsun. bilsem'e bizimki de girecek, hayirlisi
pztesi yapilan testin ctesi ile ayni oldugu benim tahminim sadece denk gelirse soracagim md yardimcisina...
sana kolay gelsin temizlikte. ben de gribim, is hic cekilmiyor boyle gunlerde...
-
gecekusu oglusa nice mutlu yaslar dileriz....pazar gunu starcitydeyiz deme sakin ))) bizde ordaydik kiz ve arkadasi ile...
pazar gunu bizimde Bilsem var ))
bizimkiler ilk donem ekmek fabrikasina gittiler. bu donemde sancaktepedeki bilim muzesine gittiler.
e gecekusu gezi yoksa falan bu 710 lira niye aliniyor ki o zaman (( Allah Allah yani...
valla sorular zormus benim kiz oyle dedi. burs cikmayinca morali bozuldu valla.
bizde bakiyoruz bakalim hakkimizda hayirlisi olsun. satranc onumuzdeki gunlerde mef okullarinin var. sisli terakkinin var ama ona bizim okul girmiyor . bi.fene girecek mi bilmiyorum.
-
valla okul dersler yuzme o kadar yogun ki benim ki direk streslendi yine...yuzme yarisi olacakmis galiba nisanda...birde sinav notlarina takiyor bu ara kafayi insallah hayirlisi ile biter 4. sinif....
-
valla cat bravo, usenmeden starcity'e turnuvaya goturmussun kizini bize tek gunluk ve ctesi olan turnuvalar uygun
sizde de bizim ex-okul gibi varmis gezi bak, ne guzel...burada hic yok herhalde
sinav zordu, burs alamadi dedigin hangisi? bil...'inki mi?